• حُلّت

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (read more)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Asked by Pavi 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Locked

Audio fades in when paused instead of continuing at volume level.

I know this is most likely a feature, but it's been annoying the hell out of me since I switched from Chrome and I don't know how to disable it. I have looked at multiple… (read more)

I know this is most likely a feature, but it's been annoying the hell out of me since I switched from Chrome and I don't know how to disable it. I have looked at multiple (~3) Reddit threads (two of which were archived) which gave me a total of 0 answers, I've looked at other forums, and I've found, get this, nothing. It's so annoying when for whatever reason, my music gets paused and then it's not at the volume I need it to be at, so I turn it up and then almost immediately turn it back down because of the audio fading. All I want is to know how to disable this, PLEASE.

  • حُلّت

browser video

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but… (read more)

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but still nothing. I then installed chrome and the videos worked can you guys please give me an fix.

Asked by jannes3de 1 day ago

Answered by James 23 hours ago

  • حُلّت

Unseperate regular browsing and private browsing.

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were priv… (read more)

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were private browsing; it blended in.

In a recent update, Mozilla did something unthinkable and made private browsing an isolated instance from Firefox. This, of course, results in a purple flare in the taskbar in front of the entire world that you are private browsing.

I don't understand who thought this was a good idea. I want to know how to undo this horrible change.

See the screenshot where you can't see any information on all my open Firefox windows, except for my private browsing window.

Asked by M_Negev 2 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 days ago

  • حُلّت

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error mes… (read more)

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 2 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

  • حُلّت

firefox keeps crashing on start

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop e… (read more)

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop environment (kde, xfce)

$ firefox [GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 12256 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

Here is crash report: AdapterDeviceID: 0x1b81 AdapterDriverVendor: nvidia/unknown AdapterDriverVersion: 520.61.5.0 AdapterVendorID: 0x10de AvailablePageFile: 17494933504 AvailablePhysicalMemory: 26002341888 AvailableSwapMemory: 11995705344 AvailableVirtualMemory: 29669888000 BackgroundTaskMode: 0 BuildID: 20221110173214 CrashTime: 1669989086 DesktopEnvironment: kde GraphicsCriticalError: |[0][GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. (t=0.396726) HeadlessMode: 0 InstallTime: 1669481249 IsWayland: 0 Notes: Debian GNU/Linux bookworm/sidFP(D00-L1000-W00000000-T000) ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 284 StartupCrash: 1 StartupTime: 1669989085 SubmittedFrom: Client Throttleable: 1 TotalPageFile: 45604323328 TotalPhysicalMemory: 33608617984 UptimeTS: .46475384 Vendor: Mozilla Version: 107.0

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Asked by paul 1 day ago

Answered by paul 1 day ago

  • حُلّت

Disabling DRM completely

I have disabled DRM content, why is firefox annoying me to enable it each time I load a website that requires it. What seems to be now the general topic, even for a simpl… (read more)

I have disabled DRM content, why is firefox annoying me to enable it each time I load a website that requires it. What seems to be now the general topic, even for a simple blog... If I disabled it, I do not want to be prompted to enable it back. I know how to enable it.

Asked by david636 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • حُلّت

Cannot use Idagio.com web player in Firefox since update to 107

Since updating to version 107, the Idagio.com web player does not work in Firefox. When pressing the "Play" icon, only progression dots show forever. … (read more)

Since updating to version 107, the Idagio.com web player does not work in Firefox. When pressing the "Play" icon, only progression dots show forever.

Asked by apare3 2 weeks ago

Answered by apare3 2 days ago

  • Locked

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1398430] When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not … (read more)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1398430]
When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 2 days ago

  • حُلّت

Bookmark synced tabs without opening them?

Hi Trying to make sync work the way I want. Initial question: I've synced tabs between Windows desktop and Android. Now I would like to bookmark all those tabs in the de… (read more)

Hi

Trying to make sync work the way I want. Initial question:

I've synced tabs between Windows desktop and Android. Now I would like to bookmark all those tabs in the desktop browser, without opening them first. I've found out how to view them in the side bar, but I see no option to bookmark all tabs.

It would be nice to have synced Tabs in the Library window and Options panel.

Asked by tilsig-firefox 5 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 days ago

  • حُلّت

Firefox won't close properly

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the pro… (read more)

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the problem. I have to manually end the process just to close Firefox, and it is quite annoying.

I just checked, my Firefox is up to date. Yesterday I deleted and re-installed Firefox, but it's still doing the same thing.

This is kind of driving me nuts to be honest. I have Chrome, Opera, and Edge also installed on my computer so I'm ready to jetisson Firefox but thought I'd see what the community has to say first.

Asked by phil.schreiber9664@gmail.com 1 week ago

Answered by phil.schreiber9664@gmail.com 2 days ago

  • حُلّت

OpenH264 fails to install with HTTPS-Only mode enabled

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." plugin will sit in the "will be installed shortly" status forever if you have HTTPS-Only mode enabled. I have been … (read more)

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." plugin will sit in the "will be installed shortly" status forever if you have HTTPS-Only mode enabled. I have been pulling my hair out for the last few days trying to figure out why I couldn't play YouTube or many other sites videos.

Turns out the site that the library is downloaded from has a bad certificate installed: https://ciscobinary.openh264.org/libopenh264-2.3.0-linux64.6.so.bz2

``` Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust this site because it uses a certificate that is not valid for ciscobinary.openh264.org. The certificate is only valid for the following names: a248.e.akamai.net, *.akamaihd-staging.net, *.akamaihd.net, *.akamaized-staging.net, *.akamaized.net

Error code: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN ```

OS: Fedora 36 Firefox Version: 104.0 (64-bit)

Asked by Nickolas Gupton 3 months ago

Answered by Nickolas Gupton 3 months ago

  • حُلّت

(MacOS) Full Screen Removes Tabs even when hovering to the top of Browser

As Title, Whenever I try to go full screen and hover to the top of the browser, It originally showed all my tabs, but recently it has not been doing that. When I hover o… (read more)

As Title,

Whenever I try to go full screen and hover to the top of the browser, It originally showed all my tabs, but recently it has not been doing that. When I hover over and over, the tabs maybe appear 10% of the time, but whenever I click somewhere else other than the Tab Bar, it disappears.

I think this bug happened ever since I enabled "Hide bookmark toolbar". I have since reverted it back, but the error is still the same. Weird, since my tabs disappear since it has nothing to do with bookmarks.

Asked by Iha7 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • حُلّت

Secure Connection Failed is blocking all sites including Mozilla Support

After restarting my mac, I receive a Secure Connection Failed error for all sites including Mozilla. Safari works without a problem but Firefox is completely blocked. Be… (read more)

After restarting my mac, I receive a Secure Connection Failed error for all sites including Mozilla. Safari works without a problem but Firefox is completely blocked. Besides restarting, I did not make any changes (unless a new version of Firefox auto installed). Running 107.0.1 on a mac with OS 12.6

Asked by David W 3 days ago

Answered by David W 3 days ago

  • حُلّت

Regenerating recovery key

I've gone down a rabbit hole of authentication in regards to Sync with Firefox. I'm wondering if I can regenerate a recovery key by removing the recovery key from my acc… (read more)

I've gone down a rabbit hole of authentication in regards to Sync with Firefox. I'm wondering if I can regenerate a recovery key by removing the recovery key from my account and then choosing to re-enable a recovery key on my account? I do have the password for my primary email on my account, but I can't find the recovery key value for it.

I also have a secondary email on my account that I don't have a password for, and need to reset a password for it, but one problem at a time...

Asked by EJ 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • حُلّت

Cannot Login to SSA Website

I am using Firefox 107.0.1 on a Windows 10 machine. And, I am not able to login to the SSA website (US) using Firefox. I reviewed the answers in the post (https://suppo… (read more)

I am using Firefox 107.0.1 on a Windows 10 machine. And, I am not able to login to the SSA website (US) using Firefox. I reviewed the answers in the post (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1354403) and tried several of the possible solutions (safe mode, rename/delete profile, reboot computer, etc) without any luck. I've attached a screenshot of the error when trying to login using Firefox.

Strangely, I've used Firefox exclusively to login (latest, maybe 6 months ago) before with no problem. It appears it is only when I currently am using Firefox. This is because I am able to use MS Edge without a problem.

Any help or suggestions are appreciated.

Thank you, Chris

Asked by Chris 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Locked

Email

duplicate of /questions/1398271 thread. I have 3 email addresses which are all the same address how do I get rid of the extra 2 and ruin the address I want to use Ed Rich… (read more)

duplicate of /questions/1398271 thread.

I have 3 email addresses which are all the same address how do I get rid of the extra 2 and ruin the address I want to use Ed Richards [removed phone# from public]

Asked by kingfrog 3 days ago

Last reply by Dropa 3 days ago

  • Locked
  • المُؤرشفة

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (read more)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 6 months ago

Last reply by adnanfarooq5183 3 days ago