Showing questions tagged: Show all questions

It takes a very long time to change from English to Korean IME

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning s… (read more)

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning specific hotkeys to the input languages (like LShift + Alt + 1) and it doesn't change anything. I have also tried preventing accessibility services from accessing my browser. Whenever I deleted and reinstall the language packs it behaves normally for a day or two before being slow again. This also happens when I restart Firefox.

Asked by kimir97 5 days ago

Captcha

Whenever we encounter a Captcha on a site, Firefox does not display it so we can never make contact. Also, we use a site Duolingo for learning a language. It no longer wo… (read more)

Whenever we encounter a Captcha on a site, Firefox does not display it so we can never make contact. Also, we use a site Duolingo for learning a language. It no longer works with Firefox. It works fine with Safari. Can anyone help us in plain English? We are computer nerds.

Asked by alaskanaturally 4 days ago

Slow Firefox 79

im running win10 version 2004 on HP Specter360, 64 bit, Intel I7 8th gen. Since I installed Firefox 79 and a new Eero mesh router, TLS handshake is extremely slow and mak… (read more)

im running win10 version 2004 on HP Specter360, 64 bit, Intel I7 8th gen. Since I installed Firefox 79 and a new Eero mesh router, TLS handshake is extremely slow and makes Firefox unusable. Often get time out errors.Any thoughts?

Asked by hmbyars 2 days ago

Invisible "text cursor". (The mouse cursor is visible)

After update to 79.0 version, (on Win 7), the cursor totally disappear, an so it's really unconfotable to identify what I'm doing... Now it's possible to identify the cur… (read more)

After update to 79.0 version, (on Win 7), the cursor totally disappear, an so it's really unconfotable to identify what I'm doing... Now it's possible to identify the cursor position only selecting some caracter, using mouse or case key + arrow. I tried to find some question on the web, and founded to set something in the "about:config" system, but in my list, for example, don't appear the "ui.caretWidth" row. I saw this problem appeared in 2017 too. (It appear NOW, for me...) I don't think to be the last person to use win 7... Can someone helps me?

Asked by Barburio 1 day ago

Black thumbnails pages previews by Ctrl + Tab

When I use shortcut control + Tab with Firefox 79.0 (64-bit) (MacOS Catalina Version 10.15.6 (19G73)) i to often see blank page miniatures but not real page thumbnails. L… (read more)

When I use shortcut control + Tab with Firefox 79.0 (64-bit) (MacOS Catalina Version 10.15.6 (19G73)) i to often see blank page miniatures but not real page thumbnails. Looks like Firefox made page snapshots not so often or correct.

Asked by Donald 1 day ago

"Server Not Found"

Ever since I started using Firefox I've found that if I Google a subject and then try to open a resulting listesd website which is marked as an "Ad", it won't open and I … (read more)

Ever since I started using Firefox I've found that if I Google a subject and then try to open a resulting listesd website which is marked as an "Ad", it won't open and I get a "Server Not Found" message. I like Firefox a lot but this is plain irritating!

On the Help pages I found a suggestion about changing the proxy setting to "No Proxy" (I'm just an individual at home, running through a standard BT hub), but that doesn't seem to have made any difference.

Any suggestions would be gratefully received!

Ray

Asked by goshjm 1 day ago

Colors on Firefox (MacBook Pro) are overly saturated compared to Chrome and Safari

Firefox is displaying overly saturated colors in comparison to browsers such as Chrome and Safari. I attempted to fix this using about:config (gfx.color_management.mode … (read more)

Firefox is displaying overly saturated colors in comparison to browsers such as Chrome and Safari. I attempted to fix this using about:config (gfx.color_management.mode = 1) and restarted Firefox, but the issue was not fixed. Please let me know how I can solve this.

Thanks, utkp

Asked by utkp 15 hours ago

Declining performance

Browsing has become extremely frustrating with Firefox 79.0 and Windows 10. Sites will not load. Occasionally, pressing F5 helps. Most often, multiple requests must… (read more)

Browsing has become extremely frustrating with Firefox 79.0 and Windows 10. Sites will not load. Occasionally, pressing F5 helps. Most often, multiple requests must be made. A TLS handshake seems to be involved.

Asked by Bedfordite 12 hours ago

fresh install on re-fromatted win10 machine constantly crashing

Hi there Have installed the latest Firefox version (79 64bit) on a freshly formatted install of Win10 on Surface Pro5 and when I try to start Firefox it crashes almost i… (read more)

Hi there

Have installed the latest Firefox version (79 64bit) on a freshly formatted install of Win10 on Surface Pro5 and when I try to start Firefox it crashes almost instantly. I get the pop up asking to send to Mozilla (which I do) and also if I want to start i safe mode.....when starting in safe mode it crashes as well

Have been trying to get this to work for hours now so any help or advice gratefully received

Many thanks

Jamie

Asked by JamieEff 6 hours ago

Gmail[gmail.com] Page not Loading important buttons.

I was using Firefox in my computer and it was working fine. But after I migrated to windows 10 Os and installed Firefox, I am facing some issues with Firefox. First of al… (read more)

I was using Firefox in my computer and it was working fine. But after I migrated to windows 10 Os and installed Firefox, I am facing some issues with Firefox. First of all, the gmail.com page is not loading correctly (image added). Also some websites like geeksforgeeks and other websites are having trouble to show some images (mainly).

- what I tried doig previously. 1. Doing ctrl + shift + r on those pages 2. Uninstalling and reinstalling firefox with clearing firefox app data folder from windows computer. 3. Doing a refresh from help menu. 4. Tried running in safe mode. (disabling all extensions) 5. Clearing cache and data from firefox settings.

How how to show them perfectly. however they show good in chrome, but I want to use firefox. So a fix will be highly appreciated.

Asked by tuhinmitra190221 3 hours ago

Input delay in search field on Google-related sites

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, a… (read more)

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, and it's displaying symbols I entered at 1 symbol in 1-2 seconds. After around a minute the delay cuts to minimal and I can use the search normally (but by that time site is already responding to the earlier input which sometimes can be in wrong keyboard layout or misspelled because I didn't see what I was typing until 1 minute after I typed it). I don't have this problems at the websites that are not Google-related, also I don't have it in other browsers. I've tried restarting Firefox (obviously, as this problem persists for weeks now) and/or clearing cache, didn't help.

Asked by Daniela Chris 9 hours ago

Last reply by Daniela Chris 2 hours ago

Firefox caused(?) Blue screen of Death

Hello, I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD. I had around 8 tabs… (read more)

Hello,

I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD.

I had around 8 tabs open at the time of which 2-3 Twitch.tv channels, Private mode tabs with several websites with a variance of content-typed on them.

However, I had these open in the background while I was playing a game and at some point my computer just rebooted.

It hasn't happened another time (yet) and it is the first time I've had a BSOD for quite some time so it kind of scared me.

I had Hardware Acceleration turned on and Content Process limit was set to 8(Default).

The Nvidia drivers I have installed are: 451.67 (09-07-2020)

  • *
  • Bugcheck Analysis *
  • *

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b) An exception happened while executing a system service routine. Arguments: Arg1: 00000000c0000005, Exception code that caused the bugcheck Arg2: fffff802404d800c, Address of the instruction which caused the bugcheck Arg3: ffff8283464fef90, Address of the context record for the exception that caused the bugcheck Arg4: 0000000000000000, zero.

Debugging Details:



KEY_VALUES_STRING: 1

   Key  : Analysis.CPU.Sec
   Value: 2
   Key  : Analysis.DebugAnalysisProvider.CPP
   Value: Create: 8007007e on MIYA
   Key  : Analysis.DebugData
   Value: CreateObject
   Key  : Analysis.DebugModel
   Value: CreateObject
   Key  : Analysis.Elapsed.Sec
   Value: 2
   Key  : Analysis.Memory.CommitPeak.Mb
   Value: 78
   Key  : Analysis.System
   Value: CreateObject


BUGCHECK_CODE: 3b

BUGCHECK_P1: c0000005

BUGCHECK_P2: fffff802404d800c

BUGCHECK_P3: ffff8283464fef90

BUGCHECK_P4: 0

CONTEXT: ffff8283464fef90 -- (.cxr 0xffff8283464fef90) rax=0000000000000000 rbx=ffffce0d5ea36080 rcx=fffffffffffffffd rdx=0000000000000000 rsi=ffffce0d5d3a4080 rdi=0000000000000000 rip=fffff802404d800c rsp=ffff8283464ff998 rbp=ffff8283464ffa80

r8=ffff95046faf9001  r9=000002016af88590 r10=fffff8024086e2e0

r11=00000000005a3c10 r12=0000020183abe000 r13=0000020183d14078 r14=ffff8283464ffa08 r15=0000000000000001 iopl=0 nv up ei ng nz na pe nc cs=0010 ss=0018 ds=002b es=002b fs=0053 gs=002b efl=00050282 nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c: fffff802`404d800c c3 ret Resetting default scope

BLACKBOXBSD: 1 (!blackboxbsd)


BLACKBOXNTFS: 1 (!blackboxntfs)


BLACKBOXPNP: 1 (!blackboxpnp)


BLACKBOXWINLOGON: 1

CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1

PROCESS_NAME: firefox.exe

STACK_TEXT: ffff8283`464ff998 fffff802`40870c4c : ffffce0d`5d3a4080 ffff8283`464ffa80 ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 : nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c ffff8283`464ff9a0 fffff802`4086e304 : ffffce0d`5d3a4080 00000201`73938600 00000000`00000000 00000201`8fa00000 : nt!PsLookupThreadByThreadId+0x3c ffff8283`464ff9d0 fffff802`405ef475 : ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!NtAlertThreadByThreadId+0x24 ffff8283`464ffa00 00007ff8`4810bb84 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!KiSystemServiceCopyEnd+0x25 0000005f`fadff848 00000000`00000000 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : 0x00007ff8`4810bb84


SYMBOL_NAME: nt!PsGetCurrentServerSilo+2c

MODULE_NAME: nt

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe

IMAGE_VERSION: 10.0.19041.388

STACK_COMMAND: .cxr 0xffff8283464fef90 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET: 2c

FAILURE_BUCKET_ID: 0x3B_c0000005_nt!PsGetCurrentServerSilo

OS_VERSION: 10.0.19041.1

BUILDLAB_STR: vb_release

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

FAILURE_ID_HASH: {ca3838bc-6517-b4b6-f083-461080433ddb}

Followup: MachineOwner


Asked by cosplayking 5 hours ago

Last reply by cosplayking 2 hours ago

Windows 7 x86 (3GB limited memory) - Long-running Javascript tabs (e.g. Facebook) consume too much memory (~460MB in addition) from 58% to 73%

I have a serious "complaint" that Firefox 79 (32-bit) under Windows 7 Pro SP1 plus fixes does a very poor job of limiting its proportion of memory usage, or running clean… (read more)

I have a serious "complaint" that Firefox 79 (32-bit) under Windows 7 Pro SP1 plus fixes does a very poor job of limiting its proportion of memory usage, or running cleanup automatically as per the about:memory "Minimize memory usage" button's action. Can some optimisation be done to alleviate this, say every 15mins perform this function automatically?

Workarounds: 1) Log off/Sign out of tab and close it. Open new tab and reload bookmarked URL. Move tab to former position, as necessary. 2) Close and re-open Firefox entirely.

Asked by WBST Clarke 1 hour ago

Firefox 79.0 Super Slow to Connect

Everytime I startup firefox it could take up to two minutes to connect to www.aol.com. I also get we're having trouble finding that site. All the hardware checks good. Sp… (read more)

Everytime I startup firefox it could take up to two minutes to connect to www.aol.com. I also get we're having trouble finding that site. All the hardware checks good. Speed tests say there is no problem. When I use the new Microsoft Edge I have no problems. Any help here.

Asked by Harley51 57 minutes ago

Apple Music No Sound - - Adamid: Null Not Found

Windows 10 Firefox Browser I don't get any sound past the first 4 or 5 songs on Apple Music. When I try to use Apple Music, the graphic indicates that the track is pla… (read more)

Windows 10 Firefox Browser

I don't get any sound past the first 4 or 5 songs on Apple Music. When I try to use Apple Music, the graphic indicates that the track is playing but there is no sound. When I click on the track to stop it, I get the following message. Adamid: Null Not Found

I do not have this problem with YouTube.

Asked by KMaCK2336 6 days ago

Youtube 15+ sec. Freezes with VP9,no problem with h264 but limited in quality.

Hey, for a while now i got a problem with firefox on my PC. I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use … (read more)

Hey,

for a while now i got a problem with firefox on my PC.

I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use the standard VP9 codec. If i switch to h264 via the H264ify addon it works like it should but i'm limited to 1080p (since youtube removed support for 1440p+ on h264)

CPU is a i5 4690k GTX 970 16GB Ram.

Addons: h264ify ublock i don't care about cookies Popup blocker.

I've disbabled all addons but with the same result. Videos on Edge run perfect, even with the VP9 codec.


I've switched several things in the about:config settings found on other websites without solution. (i would list them if i knew what thread they were in)

Asked by mkxvpn73 5 days ago

Was soll die Warnung"https://de.withtls.net/y/c?cid=5c907202-858cfa60-595eaf39-99031e71-1bd532d1"

Sehr geehrte Damen und Herren, was soll die Warnung"https://de.withtls.net/y/c?cid=5c907202-858cfa60-595eaf39-99031e71-1bd532d1"? Mit freundlichen Grüßen joachim … (read more)

Sehr geehrte Damen und Herren, was soll die Warnung"https://de.withtls.net/y/c?cid=5c907202-858cfa60-595eaf39-99031e71-1bd532d1"? Mit freundlichen Grüßen joachim

Asked by JS 5 days ago

bookmark not opening on first attempt

When I open Firefox then go to bookmarks and select a site, they open as expected. However, when I go to my emails bookmark and click on it, the screen refreshs but does … (read more)

When I open Firefox then go to bookmarks and select a site, they open as expected. However, when I go to my emails bookmark and click on it, the screen refreshs but does not change. In order to open my emails I have to click on the bookmark a second time, then it opens as it should. The exception to this is that if I go to any other bookmarked site first then from that site, go to and click on the emails bookmark, it opens normally at the first click.

I've tried refreshing Firefox as per the instructions but that didn't fix the problem. This seems to have started after Firefox updated itself the last time. I have made no changes to my Firefox settings so I'm not sure as to why this glitch is suddenly surfaced.

Asked by caleonard 5 days ago