Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة

cmd+1 with CZ key layout zooms instead of switching to 1st tab

cmd+numbers on alphanumeric keys should switch to respective tab (cmd+1 to 1st tab, cmd+5 to fifth...). With CZ keyboard layout on MacOS, cmd+1 does NOT switch to first t… (read more)

cmd+numbers on alphanumeric keys should switch to respective tab (cmd+1 to 1st tab, cmd+5 to fifth...). With CZ keyboard layout on MacOS, cmd+1 does NOT switch to first tab, it Zooms In instead. No other browser (Edge, Safari, Opera, Orion) exhibits this behaviour. Other numbers work as expected.

FF 98.0.2 on Monterey 12.2.1.

How do I fix this? Thanks.

Asked by jfiala 4 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 months ago

Audio playpack clipping (crackling, poping)

My audio is clipping in Firefox. I have a new Macbook Pro with the latest MacOS and latest Firefox update. It happens in all audio playbacks. It dows not happen in other … (read more)

My audio is clipping in Firefox. I have a new Macbook Pro with the latest MacOS and latest Firefox update. It happens in all audio playbacks. It dows not happen in other browsers. I have tried other Soundcards, but it did not help. I tried the safe mode but that did also not help.

Asked by EMBEE 2 weeks ago

can't view videos on teachable

I cannot view videos on Teachable anymore. I used to be able to on Firefox. I have updated to the most recent version. I don't know why this is happening, and I use Firef… (read more)

I cannot view videos on Teachable anymore. I used to be able to on Firefox. I have updated to the most recent version. I don't know why this is happening, and I use Firefox as my default browser so I would really like to be able to continue using it when I want to access courses on Teachable. The videos load for me on Chrome, so I know it has to be something with the browser.

Asked by pacisquodiligo 6 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 6 days ago

Login pop up box not working in 103.0.2 (Mac)

https://www.puzzle-nonograms.com/ There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it ju… (read more)

https://www.puzzle-nonograms.com/

There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it just sits there. This is obviously something introduced in the new version so any help would be appreciated. Thank you

Asked by stuartgreaves 18 hours ago

Last reply by petergroft 3 hours ago

Won't load Salesforce Setup

My job requires me to use Setup in Salesforce, but when I try to open any of the Setup pages, it says it can't load the page and prompts me to open a new window. When I o… (read more)

My job requires me to use Setup in Salesforce, but when I try to open any of the Setup pages, it says it can't load the page and prompts me to open a new window. When I open the new window, it still doesn't display setup, just the homepage. Please help! I'd rather not use Chrome for this.

Asked by sawyer.brown 17 hours ago

Last reply by Dropa 16 hours ago

Confirmation code email

Not receiving confirmation code email. I have checked the spam folder, am checking emails on three devices and have added the Firefox email to my contacts. Have tried 6 t… (read more)

Not receiving confirmation code email. I have checked the spam folder, am checking emails on three devices and have added the Firefox email to my contacts. Have tried 6 times.

Asked by dannyblay 6 hours ago

Last reply by RobertJ 5 hours ago

Trouble loading on Mac Book Air

AOL Mail and Twitter no longer load starting today using the Firefox browser. Have restarted and pretty much spent a couple hours trying to fix on my own. AOL keeps tryin… (read more)

AOL Mail and Twitter no longer load starting today using the Firefox browser. Have restarted and pretty much spent a couple hours trying to fix on my own. AOL keeps trying to load the mail but won't...but works great on my IPAD and my IPhone. Same with Twitter...it's just stuck on the loading screen. Cleared history and cache but nothing works. HELP.

Asked by dbqjp 3 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago

Sync not working in environment with imported root certificate

Hi, I'm using Firefox in a network that uses an imported root certificate. After setting "security.enterprise_roots.enabled" to "true", Firefox seems to be working normal… (read more)

Hi,

I'm using Firefox in a network that uses an imported root certificate. After setting "security.enterprise_roots.enabled" to "true", Firefox seems to be working normally except for Sync. Sync always fails with this message on the logs:

Sync encountered an error: Error: Can't sync: Network is offline(resource://services-sync/stages/enginesync.js:59:13) JS Stack trace: sync@enginesync.js:59:13 onNotify@service.js:1350:28

Any ideas on how to fix this? Thanks!

Asked by Marco Leal 2 months ago

  • حُلّت

Firefox closes pin tabs on quit

When I pin a tab, then quit Firefox, the pin is lost forever. Most other tickets I've seen are about restoring them, but I'm looking for some setting to change so that I … (read more)

When I pin a tab, then quit Firefox, the pin is lost forever.

Most other tickets I've seen are about restoring them, but I'm looking for some setting to change so that I can pin tabs.

My history is set to: Remember My setting to delete all cookies and site data on close is unchecked

Any ideas?


Thanks a million!

Asked by Josh 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

Firefox browser

Hi Firefox team Hope you are doing well. Having been using FIREFOX for ages, continue to use it and tell others to use it. For the last couple of days encountering a pro… (read more)

Hi Firefox team Hope you are doing well. Having been using FIREFOX for ages, continue to use it and tell others to use it.

For the last couple of days encountering a problem. I regularly visit www.tribalfootball.com website to read soccer news. Never had any issue. For the last two days, when I go to www.tribalfootball.com, the home page of the site comesup, but then automatically takes me to https://duta.in/tribalfootball-iframe.php after few seconds. Whatever I do to get back to tribalfootball site home page, it again takes me to duta.in website.

Don't know why this is happening and also don't know how to fix it. Uninstalled FIREFOX from my macbook and installed again but the issue still remains. Any help from you would be great. Note that I don't see this issue in Safari browser.

Thanks, Kumara

Asked by kumara121 2 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

"Shadow" Icon?

Hello, I have two mac laptops, each have Firefox (FF) installed on them. For Laptop A I am logged into my Firefox account so FF can sync with my iPhone. For Laptop B I am… (read more)

Hello,

I have two mac laptops, each have Firefox (FF) installed on them. For Laptop A I am logged into my Firefox account so FF can sync with my iPhone. For Laptop B I am not logged into my FF account. Both laptops, however, are logged into my Apple ID account.

When I am working on both machines at the same time I will get a second FF icon in the Docks of both machines. Clicking on Laptop A's secondary's FF icon will result in the webpage that is open on Laptop B appearing in Laptop A's instance FF.

How is this happening? Is the information being passed through my Apple account?

Can I disable this feature?

Thanks so much.

md

Asked by firefox1749 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Mac Firefox stops being able to access camera

Seems I have same issue as here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1328258 At some point (most of the time it seems after my laptop comes back from a sleep - li… (read more)

Seems I have same issue as here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1328258

At some point (most of the time it seems after my laptop comes back from a sleep - like when moving back home from the office or when moving with the laptop from my desk into a meeting room), I try to get on a call on google meet and I get "no camera found". Fun stuff at the same time I can access the camera with Chrome with no issue.

Seems a Firefox restart cleans up stuff and makes the camera accessible again, but I even believe I saw this working after I reconnected back from battery to ac.

Asked by lmollea 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago