PDF radio buttons all selected on printout

Hello, I have a pdf with two either/or Radio Buttons that will deselect one button when the other is checked. It works properly when the pdf is loaded in Firefox when you… (read more)

Hello, I have a pdf with two either/or Radio Buttons that will deselect one button when the other is checked. It works properly when the pdf is loaded in Firefox when you click on both buttons to test them out. However, when you go to print the pdf after having checked both they will both be checked on the printed version (be it a new pdf export or physical print). This has only started happening within the past week or two. And this does not happen in Chrome or Edge. Please help. Thank you.

Asked by st31283511 4 days ago

2FA generated code useless, kept getting pissed-off by email sent code

Hello Everyone. I've been using Firefox for the longest time I can remember. I loved it. And I also have found the Firefox Account function quite convenient and useful. A… (read more)

Hello Everyone.

I've been using Firefox for the longest time I can remember. I loved it. And I also have found the Firefox Account function quite convenient and useful. Also an avid fan. However, as of two months ago, I needed to re-install my Ubuntu OS on my laptop and of course Firefox as well. I enabled 2FA as I did before and it was a breeze. However, when I started using it (Account log-in/log-out) I keep getting asked to have the confirmation via my email and NOT via the 2FA app generated code I registered with it. At first, I still have the patience for it. But after several months, I am already pissed off. It's such an unbearable nuisance already, when I always have my 2FA app that I can always refer to in a snap. I really hate what's happening now. Can anybody please tell me what went wrong with Firefox 2FA account and why it keeps bugging me for email confirmation and not use the 2FA generated code? Makes me think all my efforts in setting the 2FA app useless and I've had enough already.

Thank you everyone for your help.

Asked by myzeroconf 3 days ago

"The connection was reset" on localhost for local React project (works in all other browsers)

Trying to load the page http://localhost:3000/ in Firefox shows an error message: "The connection was reset" The Browser Console shows no messages when trying to connect,… (read more)

Trying to load the page http://localhost:3000/ in Firefox shows an error message: "The connection was reset"

The Browser Console shows no messages when trying to connect, and the error appears instantly. The page loads fine on all other browsers.

I also tried installing Firefox Developer Edition (first run on machine, no extensions) and I see the same behavior.

Firefox 101.0.1 (64 bit) macOS 11.4

Asked by Marcelo Gheiler 1 day ago

rolling over link pops up URL in status bar but no "in new tab" indication

MacOS FF dev edition 102 When I roll my mouse over a link, in pops up the URL in the bottom left (i.e. status bar as safari calls it) but there's no indication of if the … (read more)

MacOS FF dev edition 102 When I roll my mouse over a link, in pops up the URL in the bottom left (i.e. status bar as safari calls it) but there's no indication of if the link will show in the current tab or a new tab. in safari, the end of the URL states "in new tab" if that's the case.

Asked by Steven 1 day ago

History hijacked--who gave 'em the keys?

I appreciate that there is a ton of functional tools working well and that there are an equal number of problems backlogged, and I appreciate all the good hard work and t… (read more)

I appreciate that there is a ton of functional tools working well and that there are an equal number of problems backlogged, and I appreciate all the good hard work and the genuine help that is done. Having said that,

WHY IN THE HELL HAS MY HISTORY BEEN HIJACKED? I am forced to use fOOGLE fHROME by UNINTELLIGENT FORCES but I use FIREFOX FOR A HANDFUL OF IMPORTANT THINGS. I need to revisit a VERY IMPORTANT WEBSITE LAST VISITED a few months ago, which should be easily spotted but when I OPENED MY HISTORY AND CAN ONLY SEE MOUNTAINS OF fOOGLE GARBAGE.

I read that you guys went corporate, but I didn't think you would sell out to fOOGLE. You used to be the best. Now you are subservient to the worst. It's a damn shame; no wonder everyone is losing trust in Foxzilla.

Now I'm forced to waste this time (a second time, as I was stupid enough to click on Share Data below which wiped out my previously more polite comment/question).

Asked by yegongniu 1 day ago

Desktop browser doesn’t seem to recognize cookie settings

Hi! I have the Firefox browser on my MacBook Pro and I also use the Mozilla VPN. I’ve been trying to sign into my Firefox account for several weeks now and keep getting a… (read more)

Hi! I have the Firefox browser on my MacBook Pro and I also use the Mozilla VPN. I’ve been trying to sign into my Firefox account for several weeks now and keep getting a ‘Cookies and local storage are required’ error message. The problem is that cookies are already enabled. I have tried restarting, updating the browser, doing it with the VPN on and off, listing firefox as an exception, and everything else I can think of. I’m currently entering this on my phone, because the browser also won’t let me sign into my account on my laptop without enabling cookies and local storage.

Any suggestions? I keep getting stuck in a loop.

Asked by shutterbug92 23 hours ago

Last reply by shutterbug92 22 hours ago

Popup extensions NOT being saved

I have a website stored in the popup exceptions. Yet every time I go to that website, Firefox blocks the popup, despite the fact that the URL/URI stored in the settings i… (read more)

I have a website stored in the popup exceptions. Yet every time I go to that website, Firefox blocks the popup, despite the fact that the URL/URI stored in the settings is EXACTLY the same as the URL/URI of the website being visited.

I then have to press 'allow' every time. Is there any workaround for this please ?

Also, I used to be able to download a PDF from sites directly, but now it goes to view the PDF and then I have to use the 'download' button. Surely there is a fix for this ?

Firefox 101.0.1 (64-bit) on Kubuntu

Asked by oygle 11 hours ago

Last reply by oygle 11 hours ago

No sound in Firefox only with Arte.tv direct or replay

Lorsque je veux regarder une émission en direct sur Arte.tv ou une émission en replay, le son n'est pas activé automatiquement. Je dois aller dans les réglages du son de … (read more)

Lorsque je veux regarder une émission en direct sur Arte.tv ou une émission en replay, le son n'est pas activé automatiquement. Je dois aller dans les réglages du son de mon interface Manjaro Linux Cinnamon pour activer le volume sonore qui est à zéro sur ce site. Je ne rencontre pas ce problème avec les sites de France Télévision (France 2 ou France 3). J'utilise la dernière version de Firefox v 101.0.1 64 bits

Asked by Philippe F 15 hours ago

Last reply by Philippe F 3 hours ago

Firefox slow to render sites on Linux, Solaris and Mac.

The rendering issue is not seen with Chromium (Linux) or Safari (Mac). I have no alternative for Solaris :-( I have read the tips etc, reset everything, but there is no d… (read more)

The rendering issue is not seen with Chromium (Linux) or Safari (Mac). I have no alternative for Solaris :-(

I have read the tips etc, reset everything, but there is no difference.

This has been happening for a a couple of years, getting progressively worse, It has got so bad, I have stopped using FF on all but Solaris now. (and I have been using it for a long long time).

I need someone to direct me to what information/data is needed to be collected so someone can comment. Do you have any favourite page load test web sites that I can send out put to you from?

Asked by bdporter 21 hours ago

Last reply by bdporter 3 hours ago

wxmaxima help that uses firefox cannot find the on disk html help files

I run wxmaxima on ubunbtu 20.04. The help menu option calls up firefox (v 101.0.1 (64 bit)) to find the local on disk html files. However this brings up the error message… (read more)

I run wxmaxima on ubunbtu 20.04. The help menu option calls up firefox (v 101.0.1 (64 bit)) to find the local on disk html files. However this brings up the error message:

File not found

Firefox can’t find the file at /usr/share/maxima/5.45.1/doc/html/maxima_singlepage.html#g_t_0025.

But this is a valid path with user access permissions and the file maxima_singlepage.html exists and has user read permissions.

So what is firefox doing in looking for this file?

I have used the ms windows 10 version of wxmaxima and the firefox help works perfectly.

Asked by stuartk54 1 hour ago

"Basic Blocking" will not open ANYTHING, this msg has blocked me for 2 or 3 weeks, whats up?

this msg has blocked me for 2 or 3 weeks, whats up? - - - Secure Connection Failed An error occurred during a connection to r20.rs6.net. The page you are trying to … (read more)

this msg has blocked me for 2 or 3 weeks, whats up? - - - Secure Connection Failed An error occurred during a connection to r20.rs6.net. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by EECornetta 1 week ago

Last reply by EECornetta 6 days ago

FF 101 Blocks XML file backups saved from my router.

My software router isn't configured with a certificate so when I log in to router settings via its webGUI using my local domain IP address 192.168.*.* I get and accept th… (read more)

My software router isn't configured with a certificate so when I log in to router settings via its webGUI using my local domain IP address 192.168.*.* I get and accept the insecure message and can edit the router settings. However when I save the router configuration to my hard drive I get the file name placeholder with zero bytes. Obviously that's bad news if you go back to the XML file and find zero bytes. I tried adding 192.168.*.* to FF site exceptions. That gets the Webgui past the warning messages but the XML backup file the router wants to save is still zero bytes. This doesn't happen with Chrome.

What can I do?

Thanks

Asked by jimbo100 6 days ago

Firefox keeps installing itself

I don't remember installing Firefox, I must have. When I do the normal windows uninstall, it uninstalls, but then it reappears later as if by magic. How can I get it to u… (read more)

I don't remember installing Firefox, I must have.

When I do the normal windows uninstall, it uninstalls, but then it reappears later as if by magic.

How can I get it to uninstall and stay away?

Asked by harpertrevor40 6 days ago

WindowsApps Mozilla Profile folder location? Where are you?

winget install -e --id Mozilla.Firefox I am a Windows 11 home 64bit Korean version user. Insider. Version 10.0.22621.105 Firefox latest version. I installed it like this… (read more)

winget install -e --id Mozilla.Firefox

I am a Windows 11 home 64bit Korean version user. Insider. Version 10.0.22621.105 Firefox latest version. I installed it like this. winget install -e --id Mozilla.Firefox

my installed path. C:\Program Files\WindowsApps\Mozilla.MozillaFirefox_101.0.1.0_x64__(random number letters)\VFS\ProgramFiles\MozillaFirefox Package Root (Where my app runs.)

C:\Users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\1234.default-release My symptoms.. there is nothing in that location. Error. So I created a temporary folder. I'm looking for the user profile folder.


Organize my writing. The add-on is working. However. The profile folder is empty. I wonder where it is.

Asked by 동우 6 days ago

Last reply by 동우 6 days ago

Just an observation: Pocket politics obviously tilts left and can be abrasive to some. Is it worth it to lose some customers?

Be interesting but be neutral. These left leaning political messages speak to the Mozilla's orientation: REALLY?? If it's not obvious I suggest you hire a sociologist to … (read more)

Be interesting but be neutral. These left leaning political messages speak to the Mozilla's orientation: REALLY?? If it's not obvious I suggest you hire a sociologist to explain...

Asked by Spacetransient 5 days ago

Firefox Container

Hi, I have Firefox installed running under Windows 10. I have a number of extensions installed including Firefox Containers. I have had to change my router. When I res… (read more)

Hi, I have Firefox installed running under Windows 10. I have a number of extensions installed including Firefox Containers. I have had to change my router. When I restart my system with the new router connected to the internet and open Firefox I find that I cannot open any websites assigned to personal containers.

I switched back to my old router and everything works ok - I can open all sites including those assigned to containers.

When I switch back to usuing my new router however I again find I cannot access sites assigned to containers - error message is “Secure Connection Failed”.

I’ve removed the Firefox container extension.

Using my old router I can connect to all websites in the normal expected manner - none show they are assigned to Containers.

Using my new router however I still find that having opened Firefox I cannot access any website previously assigned to a Container. If I use another browser (Edge), trying to open a website previously assigned to a Firefox Container simply opens my router home page.

It would appear therefore that despite having removed the Firefox Container extension, when I boot up and connect to the internet via my new router there is still information stored somewhere on my system which is preventing my accessing websites previously assigned to containers.

How do I remove all necessary information from my system so that I can access all websites?

Thanks for your help

Asked by Anon 4 days ago

Lost ONLY browser connection on wifi source laptop although windows test states it is fine.

2 laptops were syned to your browser , this one is windows 8 and uses a ethernet cable the other one is on wifi and windows 11 which all of a sudden is not responding to … (read more)

2 laptops were syned to your browser , this one is windows 8 and uses a ethernet cable the other one is on wifi and windows 11 which all of a sudden is not responding to load the websites although after running on it prefectly until this morning, the windows troubleshooter shows the wifi signal is connected and fine, please check and advise.

Asked by sbootech 4 days ago