Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة

After update to Firefox 86.0 64 bit on Windows 10 I can't login to NY Times

I've reported this to the NY Times, but I can login fine with MS Edge browser, so I thought you'd want to know. Until this problem is fixed, I will have to use the Edge b… (read more)

I've reported this to the NY Times, but I can login fine with MS Edge browser, so I thought you'd want to know. Until this problem is fixed, I will have to use the Edge browser. All the best, John

update: I tried to login with Firefox 86.0 64 bit for Debian Linux 10.8 and it works OK.

Asked by lakeinter 2 months ago

Gametop.com screensaver keeps popping up on my screen

For the last couple of days, when I have Firefox open, my screen keeps changing to a Gametop.com screen saver when my laptop is idle. I have never opted for a screensaver… (read more)

For the last couple of days, when I have Firefox open, my screen keeps changing to a Gametop.com screen saver when my laptop is idle. I have never opted for a screensaver and this is doing it on its own. Hope this makes sense.

Asked by tianne 2 months ago

Mysql problem only in Firefox not in other browsers

I'm having a problem with mysqli update of one column. It doesn't work in firefox but works in chrome, opera and edge. As you can see below the statement itself consist f… (read more)

I'm having a problem with mysqli update of one column. It doesn't work in firefox but works in chrome, opera and edge.

As you can see below the statement itself consist from ten different values and all the others are inserted correctly in all browsers. Problem is with the first column named wolny_zajety - it is 0 by default and it doesn't update to 1.

Here is my code:

$busy = 1;

$stmt = $con->prepare("UPDATE rezerwacje_opony SET wolny_zajety = ?, usluga = ?, opony = ?, numer_rejestracyjny = ?, marka = ?, model = ?, imie = ?, telefon = ?, email = ?, opcjonalne_informacje = ? WHERE data = '".$day."' AND godzina = '".$hour."'");

$stmt->bind_param('isssssssss', $busy, $service, $additional, $registry, $make, $model, $fullname, $phone, $email, $infofromuser);

$stmt->execute();

$stmt->close();

I tried several things but nothing works. Can anybody help me?

Asked by pawel-p-81 2 months ago

GMAIL if HUGE! I resize, go to antoher page, come back and it's HUGE again!

Hi... My gmail is HUGE! up to 150%. I resize it to normal, about 100% and it's fine, until I go to another tab. When I come back to gmail it's HUGE again. Why won't i… (read more)

Hi... My gmail is HUGE! up to 150%. I resize it to normal, about 100% and it's fine, until I go to another tab. When I come back to gmail it's HUGE again. Why won't it stick?

Asked by steventamburello 2 months ago

Firefox is Installing components-Hulu and Netflix

I keep getting this yellow banner on Hulu and Netflix that I did not used to get, and does not affect my other laptop where I am logged into my same firefox account. "Fi… (read more)

I keep getting this yellow banner on Hulu and Netflix that I did not used to get, and does not affect my other laptop where I am logged into my same firefox account. "Firefox is currently installing components needed to play the audio or video on this page"

I have turned the DRM-controlled content on and off I have reset Firefox and reinstalled it This problem came after I used Avast Browser Cleanup to do an update of my Mozilla Firefox

Asked by chichotheman 2 months ago

FF 78.8.0ESR can't load NYT homepage

Hi! Updated FF on my Linux box today & now the NYT homepage can't be loaded. Altho' the WaPo homepage seems to load faster, the NYT just times out in mid-render, prob… (read more)

Hi!

Updated FF on my Linux box today & now the NYT homepage can't be loaded. Altho' the WaPo homepage seems to load faster, the NYT just times out in mid-render, probably due to the site's heavy javascript. FF doesn't pop up any error messages, alas.

I'm assuming the new FF is simply allergic to the NYT's clunky code. But still. . .any tips, tricks, workarounds or hints to fix?

Ty!

Asked by frelkins 2 months ago

Just one website, which I use regularly, has suddenly changed to white text on a black background.

I have been viewing this website for years and, suddenly, this evening, the text in certain files on the website has changed to white text on black background, when viewe… (read more)

I have been viewing this website for years and, suddenly, this evening, the text in certain files on the website has changed to white text on black background, when viewed through Firefox for Windows on my Laptop.

Story files on this website are either in a basic doc format or in html. The html files are fine but the doc files are the ones displaying this strange change in 'behaviour'. Just for comparison, even though Firefox is my preferred browser, I tested the issue on Edge; the doc files, when viewed there, still display as black on white, as usual, so to say.

I have reviewed the web and found various things about Windows wide settings and also a post about the prefs.js file. The windows wide settings didn't seem to have any effect. I did the procedure of renaming the prefs.js file to prefs-old.js, which forced Firefox to return to default settings, but there was still no 'correction'. I also completely shut down the laptop and restarted; again no resolution of the problem.

Any ideas, please?

Philip, Bendigo Victoria, Australia

P. S. I have not added images, as the site is adult entertainment and therefore not appropriate to display on an 'unguarded' forum.

Asked by cuddling101 2 months ago

Sort YouTube playlists alphabetically in Firefox browser for Mac

Is there a way to sort YouTube playlists alphabetically in the Firefox browser on Mac OS? I can do it on my iPhone X using the YouTube app; but I normally use YouTube usi… (read more)

Is there a way to sort YouTube playlists alphabetically in the Firefox browser on Mac OS? I can do it on my iPhone X using the YouTube app; but I normally use YouTube using the Firefox browser on my MacBook Pro.

I'm using Firefox 86.0 on a MacBook Pro 13" early 2015 running Mac OS 10.14.6.

Asked by KT 2 months ago

Google Analytics needs constant refresh because scrolling gets stuck

For a long time now (at least a few months), intermittently and while browsing Google Analytics, I need to refresh every other screen because the tables on the bottom of … (read more)

For a long time now (at least a few months), intermittently and while browsing Google Analytics, I need to refresh every other screen because the tables on the bottom of the screen sometimes do not scroll down. Refreshing via F5 fixes this, but needs to be reinforced when the table is tweaked. It might go away if the table is completely changed by navigating to another report with another URL.

When this error happens, it feels like as soon as the page is loaded, the viewport flickers, and a second scroll bar pops up. This causes the long tables on the lower half of the screen to remain unscrollable, even though fully loaded and present.

As a curiosity, the "Take a Screenshot" option can scroll down the page (while saving a an entire page, or via the selection tool). Nohuman input can replicate this. I have tested Tab, arrows, Page Up/Down buttons, manually scrolling from either scroll bar or the mouse wheel from anywhere on the screen, search, etc.

Asked by Süleyman Okan 2 months ago

Firefox resolving of websites in the address bar

I type in google into the address bar. Then press Ctrl+Enter to give it the ".com" at the end. The address bar changes to "google.com", but then redirects me to "excite… (read more)

I type in google into the address bar. Then press Ctrl+Enter to give it the ".com" at the end. The address bar changes to "google.com", but then redirects me to "excite.com".

But if I type in "google.com", it goes to "google.com".

"google" is the only scenario it happens to me. Why is it resolving like that?!

Asked by chipclip2010 2 months ago

Problems in YouTube in Firefox 86.

Hello everyone. I noticed a small problem on my own. When I open a channel on YouTube, the video that is on the main page of the channel I went to starts by itself. I kno… (read more)

Hello everyone. I noticed a small problem on my own. When I open a channel on YouTube, the video that is on the main page of the channel I went to starts by itself. I know this is normal. But when I then go to another channel in YouTube, the video from the main page of the first channel continues to be launched. I went to listen to the radio on the channel, but the music and sound from the previous video got mixed, they started to sound together. I'm using Linux Mint 20.1 and I don’t know how things are on Windows. So I think the problem is hidden in the browser itself.

Asked by cytorak87 2 months ago

Youtube video playback stuttering, only on Firefox

Firefox is up to date as are my video drivers. This issue only occurs on Firefox, playing the videos in Chrome or IE results in smooth and expected playback at all resol… (read more)

Firefox is up to date as are my video drivers. This issue only occurs on Firefox, playing the videos in Chrome or IE results in smooth and expected playback at all resolutions and frame rates (1080 60fps, 4k, etc).

When playing videos through the Firefox browser however, the video will stutter, repeat and recycle frames periodically, causing weird and unpleasant frame jumps. The audio playback does not seem to be affected at all.

I disabled the small number of add-ons I have and the problem still persists.

Asked by setzervalorin 2 months ago

Dropdown lists in webpages are limited to around 20 lines...please help.

I recently migrated from Chrome to Firefox as my preferred browser and have generally been very satisfied. There is one issue, however, that is driving me crazy and has f… (read more)

I recently migrated from Chrome to Firefox as my preferred browser and have generally been very satisfied. There is one issue, however, that is driving me crazy and has forced me away from the Firefox browser multiple times to find a solution. It is this: When I occasionally perform searches on webpages that use dropdown menus, only the first 20 (or so) items in the list can be accessed. I can scroll, but the scrolling stops before reaching the bottom of the list. I've accessed these lists in other browsers and I know they are longer, but I cannot for the life of me figure out what is limiting these in Firefox. I am using an iMac Pro running the Catalina OS and Firefox version 86. Any help at all would be very appreciated! I've attached three images from the same webpage and dropdown menu. Two are using Firefox (the second is after I've scrolled down), and the third is using Safari (which shows the complete list). I literally cannot scroll past the bottom of Image #2, even though in Image #3, you can see that there are 10 additional lines of options in the textbox.

Thanks, Jim Margetts

Asked by jmargetts 2 months ago

Arial Font disappeared from Google Docs/Spreadsheets on Firefox

Since the latest Firefox Update (Version 86.0), the Standard "Arial" Font has been missing from Google Spreadsheets (and Docs) and has been replaced with the inferior "Sa… (read more)

Since the latest Firefox Update (Version 86.0), the Standard "Arial" Font has been missing from Google Spreadsheets (and Docs) and has been replaced with the inferior "Sans Serif". IIRC, this has happened once in the past (after a Firefox update), but was corrected after a few days. Is there any way to add Arial again or does one simply have to hope this issue will somehow be fixed in a future update?

I should add that this only does occur when using Firefox + Windows, any other combination (like with Chrome on Windows or Firefox on Mac) does still display the original font.

Asked by MR18Howard 2 months ago

Login credentials disappear

I recently attempted to log in to a credit card processing site with the username and password stored in Firefox. Firefox auto-supplied just my username, and when I tabb… (read more)

I recently attempted to log in to a credit card processing site with the username and password stored in Firefox. Firefox auto-supplied just my username, and when I tabbed to the password field to enter that info, the username disappeared. If I tried to enter the password and return to the username field, the password disappeared. The site naturally read this as an incorrect login attempt. Tech support for the site suggested this was a browser issue and recommended I switch to another browser, and they advised clearing the cookies and cache before each time I log into their site. Sort of defeats one benefit of having a computer.

I'm using version 86.0 of Firefox released 2/23/21 -- my last successful use of the site was 2/15/21 so I'm wondering if anybody else has seen this happen in version 86.0?

Asked by jelach 2 months ago

PROBLEMA FIREFOX 86

SENHORES, VOCÊS CRIARAM UM NAVEGADOR MARAVILHOSO, MAS NO MENU CONFIGURAÇÃO E IMPRESSÃO, EU FIQUEI UM DIA INTEIRO PROCURANDO PARA VER SE CONSEGUIA ACHAR O BOTÃO CONFIGURAR… (read more)

SENHORES, VOCÊS CRIARAM UM NAVEGADOR MARAVILHOSO, MAS NO MENU CONFIGURAÇÃO E IMPRESSÃO, EU FIQUEI UM DIA INTEIRO PROCURANDO PARA VER SE CONSEGUIA ACHAR O BOTÃO CONFIGURAR PAGINA, PORQUE EU USO UMA IMPRESSORA EPSON FX 890 E PARA QUE IMPRIMA O QUE PRECISO ELA PRECISA SER CONFIGURADA COM CABEÇALHO 0, RODAPÉ 0, DIREITA 5,0 E ESQUERDA 5,0 DE MARGEM, MAS EU NÃO ACHEI EM CANTO NENHUM O BOTÃO CONFIGURAR PAGINA DE IMPRESSÃO PARA QUE PUDESSE USAR A IMPRESSORA SEM O DESALINHAMENTO DO PAPEL. EU ACHEI ESTE BOTÃO NO FIREFOX 83 DEPOIS DISSO NÃO ACHEI NOUTRAS VERSÕES. É UM BOTÃO IMPORTANTÍSSIMO PRECISO ACHA-LO NA VERSÃO 86 SE EXISTIR. SOCORRO. NÃO ACHEI NA INTERNET UM TUTORIAL QUE ME AJUDASSE TODOS DIZEM PARA CLICAR NO BOTÃO CONFIGURAR PAGINA, MAS NA VERSÃO 86 ELE NÃO ESTA EM CANTO NENHUM.

Asked by delegaciascp 2 months ago

Can't post comments to Washington Post after clearing cache

I've always been able to post comments about columns on WaPo. Scrolling past the column brings up a part of the page that says "posting as username". The name is correct… (read more)

I've always been able to post comments about columns on WaPo. Scrolling past the column brings up a part of the page that says "posting as username". The name is correct. Previously, I'd see a little circling "working" icon and then a box to enter my comment would open and I could also see comments that others have made. Now, nothing happens. I cleared my cache the other day, and the problem seems to be since then. Comments work fine in Chrome, but I like Firefox better. Ideas?

Asked by brewerpaul 2 months ago

Pluto.tv stops playing

The website https://pluto.tv does not play more than an 1hour when using FF 86 on a Mac OS, sha256:ac678174a4d7b3db70da94bdec7d54b3fa96db3e756d584c5a7d1cf09ca65a12. The s… (read more)

The website https://pluto.tv does not play more than an 1hour when using FF 86 on a Mac OS, sha256:ac678174a4d7b3db70da94bdec7d54b3fa96db3e756d584c5a7d1cf09ca65a12.

The symptom is it will play the video then the screen goes blank after about 1 hour and there is a cursor moving from left to right continuously at the top. I have cleared cookies through preferences and through web developer with no effect. I believe the cookies remain in effect because only when I close the FF browser and reopen does it recover. I have "delete cookies and site data when Firefox is closed"

When I use another browser there is no problems. Is this a cookie problem why does play back recover when FF is closed and reopened?

Asked by Mace2 2 months ago