Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة
  • حُلّت

Not getting live chart data on Binance.us

I am not getting live site data like I should be getting on Firefox 94.0.2 (64-bit) . I need to refresh the page to get current chart data. It should be updating in real … (read more)

I am not getting live site data like I should be getting on Firefox 94.0.2 (64-bit) . I need to refresh the page to get current chart data. It should be updating in real time. I access binance.us on Microsoft Edge and it works fine, I get live chart trading data on the binance.us site on Edge. How do I fix this?

I have inspected the page and I keep getting theses error messages. These messages come up in troubleshooting mode as well.

Referrer Policy: Ignoring the less restricted referrer policy “origin-when-cross-origin” for the cross-site request: https://frontend-m.binance.cloud/monitor/v1/log

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://frontend-m.binance.cloud/monitor/v1/log. (Reason: CORS request did not succeed).

POST https://www.binance.us/gateway-api/v1/private/account/kyc-certificate/get-new-kyc-status [HTTP/2 401 Unauthorized 98ms]

POST https://www.binance.us/gateway-api/v1/private/account/user/base-detail [HTTP/2 401 Unauthorized 177ms]

Asked by Kaleb 2 days ago

Answered by jonzn4SUSE 1 day ago

Facebook either doesn't load at all, and if it does, will not display photos

Every other browser is fine. Brave, Chrome, Edge, Opera. But Firefox - zilch, nothing, blank screen. And when it did load Facebook, 99% of the times no photos showed and … (read more)

Every other browser is fine. Brave, Chrome, Edge, Opera.

But Firefox - zilch, nothing, blank screen. And when it did load Facebook, 99% of the times no photos showed and there was a text message in the corner of the photo holding area saying things like "may be an image of a boat" or it might say "may be an image of bridge"... etc...

Asked by BilboBagginsUK 9 hours ago

Last reply by FredMcD 3 hours ago

Control key removes selected text

Hello! I have a problem with Firefox. Whenever I have selected text and I press the control key, that text becomes unselected. Is like I lost focus of the window or the i… (read more)

Hello! I have a problem with Firefox. Whenever I have selected text and I press the control key, that text becomes unselected. Is like I lost focus of the window or the input text when I'm pressing the control key.

This is really annoying because it makes copy and paste really complicated. Most of the times I have to select the text and right click - "Copy" instead of a simple "Control + C". This only happens on Firefox, as on Chrome the control key works as expected.

I'm on Linux.

Any help will be greatly appreciated, thank you so much!

Asked by McSonk 15 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 hours ago

  • حُلّت

forgetting about a website

So i wanted to forget about this one website because it keeps automatically recommending it to me because of my browser history for it. i just want to go to this bookmark… (read more)

So i wanted to forget about this one website because it keeps automatically recommending it to me because of my browser history for it. i just want to go to this bookmarked site but it ALWAYS goes to the one thats in my history. i clicked "forget about this site" yet it still pops up. please help.

Asked by Alec 9 hours ago

Answered by cor-el 5 hours ago

Please Help: Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

Friends, I'm really, really hoping someone here can help me: I've been trying to load my website: www.photostills.com using the latest Firefox Browser V. 94.0.2. but cont… (read more)

Friends,

I'm really, really hoping someone here can help me:

I've been trying to load my website: www.photostills.com using the latest Firefox Browser V. 94.0.2. but continue to recveive the following message: (see below)

I have tried resetting my preferences to allow access. I can open my site in other browsers without a problem but really need to have clients access it from Firefox as well.

Please, please advise.

Thank you for your help!! Here is the error message:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.photostills.com. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by lewis13 10 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

YouTube Playlist Error when Using Firefox Browser

This problem has been happening for a long time now. When I'm playing a playlist in YouTube, and YouTube automatically select the next song in the playlist, the song sto… (read more)

This problem has been happening for a long time now. When I'm playing a playlist in YouTube, and YouTube automatically select the next song in the playlist, the song stops and I get the message "Playback Paused because your account is being used in another location". This problem ONLY happens in Firefox and with this playlist scenario. If I select the song manually in the playlist, the song will play just fine. I've used other browsers Chrome and Microsoft Edge and DO NOT have the problem in there so I know my account isn't being used in another location. I've tried using multiple PC's/Laptops and both Windows 7 and 10 and the problem always only happens when using Firefox. I checked the About section in Firefox and it's showing Firefox is Up To Date.

Asked by zipperict 1 day ago

Last reply by zipperict 6 hours ago

Firefox not refreshing in Facebook

After a few minutes, Firefox will not refresh Facebook pages. If you hit re-load, the browser just hangs there with no new entries. Only fix is to close the browser, re… (read more)

After a few minutes, Firefox will not refresh Facebook pages. If you hit re-load, the browser just hangs there with no new entries. Only fix is to close the browser, restart it and clear the cache.

Asked by photogcw 11 hours ago

Last reply by FredMcD 8 hours ago

Getting Instagram

Suddenly, I can't get Instagram on my iMac with OS Version 10.14.6. I have always been able to get it in the past but for the past 3 days, if I try to go to Instagram, it… (read more)

Suddenly, I can't get Instagram on my iMac with OS Version 10.14.6. I have always been able to get it in the past but for the past 3 days, if I try to go to Instagram, it comes up blank.

Asked by lmillender 15 hours ago

Last reply by cor-el 12 hours ago

I have one web site that will not recognize my pass word and pass code. It used to work untill down loading Firefox updates.

This web site ' cornerstonegrp.securecafe.com/residentservices/carolina-club/userlogin.aspx'. The site tells me that password or pass code incorrect. In the past allowed … (read more)

This web site ' cornerstonegrp.securecafe.com/residentservices/carolina-club/userlogin.aspx'. The site tells me that password or pass code incorrect. In the past allowed me to continue to the main web page. At this time all of the add-ons are disabled. Cornerstone web site is the only site not recognizing login. Please help.

Asked by donald 14 hours ago

Last reply by cor-el 12 hours ago

Why my website is not loading properly?

Hi Mozilla Support Team, I am new here, I am facing a problem. When I visit my website (http://digitalworldgiant.com/) on Mozilla's new browser. My website is not loadin… (read more)

Hi Mozilla Support Team, I am new here, I am facing a problem. When I visit my website (http://digitalworldgiant.com/) on Mozilla's new browser. My website is not loading properly. Please guide me what is the problem. Thanks!

Asked by johnchristopher13240 14 hours ago

Last reply by FredMcD 14 hours ago

No audio on iHeart radio on CJAD Montreal, Qc

No audio on iHeart radio. Audio plays on my music app and YouTube. I am on Mac OS Catalina ver 10.15.7 & Firefox 94.0.2. I have cleared my cache & cookies. Any h… (read more)

No audio on iHeart radio. Audio plays on my music app and YouTube. I am on Mac OS Catalina ver 10.15.7 & Firefox 94.0.2. I have cleared my cache & cookies. Any help would be appreciated. Keith @ Keith.wilson@mcgill.ca

Asked by keith.wilson 17 hours ago

  • حُلّت

Instagram Displays Texts in Icon and posts

Whats happening? I have already ticked "websites using their own fonts" Icons and Posts are displayed with text with no reason? Some stories you can see bust most of them… (read more)

Whats happening? I have already ticked "websites using their own fonts"

Icons and Posts are displayed with text with no reason? Some stories you can see bust most of them are not displayed

Its the only site that has problem in firefox and you cant even do something, firefox turns it into a broken site.

Asked by lostre5 2 days ago

Answered by cor-el 1 day ago

Sleekplan applet not showing in Firefox

At www.getmoood.com we use Sleekplan for collecting feedback. You can see it in Safari and Chrome, at the right side of the site. I cant find a way to show it in Firefo… (read more)

At www.getmoood.com we use Sleekplan for collecting feedback.

You can see it in Safari and Chrome, at the right side of the site.

I cant find a way to show it in Firefox. Please advice.

Asked by Robby! 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

YouTube videos refuse to play and buffer indefinitely.

Recently YouTube videos have stopped playing when I'm using the Firefox browser on Windows 10. This has occurred both on my laptop and on my desktop computer. The player,… (read more)

Recently YouTube videos have stopped playing when I'm using the Firefox browser on Windows 10. This has occurred both on my laptop and on my desktop computer. The player, surrounding website, comments, description, etc. all load correctly. The video does not, instead displaying either the video's thumbnail and a buffering symbol, or a blank black screen and a buffering symbol. The time codes on the video load correctly. Ads do not play either, and instead after about 15-30 seconds of buffering the "skip ad" button appears in the lower right hand corner of the video. Videos play normally on both Chrome and Edge, and all other media content appears to load correctly (music/spotify, videos on social media websites, etc.)

So far I have tried: - Running Firefox in troubleshoot mode - Refreshing Firefox - Clearing the cache - Disabling and re-enabling hardware acceleration (didn't work either way) - Uninstalling and reinstalling Firefox - Rebooting my machine - Waiting for the problem to fix itself (it's been two weeks on my main desktop/tower and it's still not working).

At this point the only thing I haven't tried is messing with advanced config settings, and I'm avoiding that since I have no idea what any of them actually do (despite what certain reddit threads recommend).

As far as I'm aware, no specific update to either of my machines or Firefox has preceded the issue appearing. It's been going on on my desktop computer for about two weeks, the problem just started on my laptop last night.

It's worth nothing that I usually use UBlock Origin, Simple Tab Groups, and Facebook container. Those extensions are not currently installed since I had to reset my browser in the process of trying to fix the issue.

I can also confirm it's not an internet issue; speed tests show normal download/upload speeds for my wifi, and those have not varied since the issue began. All of my drivers are also currently up to date.

Asked by duskscales 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

Firefox 94.02 disconnecting from certain sites

After the last update of Firefox, 94.02, my browser keeps disconnecting from some sites like gmail, yahoo. Once it disconnects it cannot reconnect back till a hard reset … (read more)

After the last update of Firefox, 94.02, my browser keeps disconnecting from some sites like gmail, yahoo. Once it disconnects it cannot reconnect back till a hard reset . Sometimes it doesn't respond at all to some sites. Other sites like Facebook have no such issue. I have the same issue on windows 10 and Linux on two separate machines and two different networks. And no , safe mode is no better. Any ideas ?

Asked by arv.mehta 2 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago