• حُلّت
  • المُؤرشفة

Connection to server now fails: SEC_ERROR_INADEQUATE_KEY_USAGE

I access a CCTV Network Video Recorder on the same private/LAN that I'm on using an PC via HTTPS. It's been working fine for nearly a year. Recently it won't access via H… (read more)

I access a CCTV Network Video Recorder on the same private/LAN that I'm on using an PC via HTTPS. It's been working fine for nearly a year. Recently it won't access via HTTPS any more with the Error Message "Secure Connection Failed An error occurred during a connection to 192.168.1.30. Certificate key usage inadequate for attempted operation. Error code: SEC_ERROR_INADEQUATE_KEY_USAGE

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem."

I've contacted the vendor but they seem at a bit of a loss. I can connect using HTTP, and an Android App (spit) still works too. I did find a Stack Overflow article from 2020 mentioning a possible corrupt cert9.db and/or cert_override.txt files, but as it's so old I wanted to ask for further advice before I start hacking things around. On another PC using the same browser version on the same network I get the attached response, not the same as the one I get and it will allow me to accept the risk. Can anyone help please?

Asked by fixit9660 9 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Error Message

HI for the past four days I have been getting the following error message when attempting to load www.canberratimes.com.au "Application error: a client-side exception ha… (read more)

HI for the past four days I have been getting the following error message when attempting to load www.canberratimes.com.au

"Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information"

This is happening on my Windows PC only. I can access the site on my Firefox browser on IOS.

I am running the most recent version of Firefox 102.0.1 (64 bit).

This is the only site displaying this message.

Grateful for any assistance in resolving this.

Kind Regards, Peter

Asked by pstudman 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Unable to upload or download files

Hello all, For some reason, I can no longer upload or download files, with the pop-up window failing to appear entirely. I can upload folders through, for example, Dropb… (read more)

Hello all,

For some reason, I can no longer upload or download files, with the pop-up window failing to appear entirely. I can upload folders through, for example, Dropbox or Google Drive, but individual files don't work.

I've reset my browser, uninstalled and reinstalled it, opened it in troubleshooting mode, disabled enhanced tracking protection, but nothing seemed to work. I've tested another browser, and I was able to upload and download files just fine.

Is there anything I can do to fix this? I'm on Ubuntu 22.04 using Firefox 107.0.1.

Asked by Erika Campbell 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome. I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrom… (read more)

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome.

I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome & Drive) does not want competition? Is it because this inter-doc copy-and-paste requires code that Mozilla doesn't want to bake into Firefox?

Doing this on windows Firefox running the latest version as of yesterday (Aug 10 2022).

Asked by Mozilla cheese 1 year ago

Answered by Mozilla cheese 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Web WhatsApp failed to load after upgrading to v110.0

After upgrading firefox to 110.0, WhatsApp web failed to load. I refreshed the browser also as I found one solution on forums, but after QR code came but failed to load t… (read more)

After upgrading firefox to 110.0, WhatsApp web failed to load. I refreshed the browser also as I found one solution on forums, but after QR code came but failed to load the chat.

Asked by kool_07garg 1 year ago

Answered by kool_07garg 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

youtube thumbnails are grey

for the past several days, my youtube thumbnails have been grey boxes. they aren't the standard "no thumbnail :(" grey, instead just a block of grey. this is not th… (read more)

for the past several days, my youtube thumbnails have been grey boxes. they aren't the standard "no thumbnail :(" grey, instead just a block of grey.

this is not the case for youtube on chrome or on the app. i've tried the following: - restarting firefox (multiple times) - clearing the cache for youtube - reinstalling firefox - restarting my computer - logging out and logging back into my youtube account - using firefox in a private browser

please help.

Asked by MARTIN 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Cloudflare challenges only work in incognito (with all extensions)

I've been having an issue for a while now where the cloudflare challenges that ask you to click the check mark to "verify your connection is secure" would just endlessly … (read more)

I've been having an issue for a while now where the cloudflare challenges that ask you to click the check mark to "verify your connection is secure" would just endlessly ask me to click the button and never continue. Sometimes it would say to unblock access to challenges.cloudflare.com.

But if I a launch an incognito window I can visit website with the challenge and it won't even ask! I've added all my extensions to run in incognito mode and everything still works, I can visit the websites in incognito just fine. So the one changing variable is incognito vs non-incognito.

I can have two windows open, one incognito and one not, and browse to the same website and the non-incog window will fail but the incog will just go to the site.

I thought incognito was supposed to only affect the session storage? Does it silently change other things to the running environment of the browser (about:config options, slightly different extension configs)?

Anyone know why this small change would suddenly allow cloudflare challenges to work?

Asked by txrxnet 8 months ago

Answered by txrxnet 8 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Facebook Messenger

Hello, For about a week now, Facebook Messenger on desktop (on my profile page at facebook.com) will fail to load. If I click on "See all in Messenger" it will just load… (read more)

Hello,

For about a week now, Facebook Messenger on desktop (on my profile page at facebook.com) will fail to load. If I click on "See all in Messenger" it will just load indefinitely and not redirect to the new page with all the messages.

I have not installed any new add-ons and Troubleshoot Mode has the exact same issue. A week ago everything was fine. It this a known issue with the latest update?

Is there something I can do?

Please don't tell me to reset firefox. Burning your house down for a minor inconvenience is not a solution. It's as unprofessional of an advice as all those "reinstall windows" tips for absolutely every singe issue. That's not advice, just lack of knowledge.

Asked by Sheppard 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Fonts on Various Sites Are Too Heavy/Bold

I've tried to search and found some other posts about this, but not a ton... leading me to believe there is something wrong. Issue: Fonts on some sites are too heavy/bo… (read more)

I've tried to search and found some other posts about this, but not a ton... leading me to believe there is something wrong.

Issue: Fonts on some sites are too heavy/bold (vs appearing correctly on Chrome/Chromium browsers) Environment: Windows 10 or 11, Firefox stable (currently 105.0.1) Example site: https://www.subaruoutback.org (this is not the only one, just an example) Workaround(s): I can do one of two things... I can either enforce browser fonts globally, which fixes the issue but then also break some sites in other ways or I can use an add-on to let me selectively enforce browser fonts as needed (which is what I am doing).

Screenshots attached, this is my experience on multiple PCs (Windows 10 and 11). One image is from Firefox, one is from Chrome.

On some sites, it isn't a huge deal... maybe just looks bad but is functionally fine. On some sites the issue is more impactful and actually creates readability issues.

Of course I can continue to work around the issue, but ideally I would like to fix it.

I did read that there are some changes site owners can make for font handling, but obviously requesting that sort of thing isn't realistic in a general sense.

Thank you!

Asked by DrSuSE 1 year ago

Answered by DrSuSE 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Scroll bars not showing up on some sites since 112 update

I'm using Firefox in Ubuntu 22.04.2. I recently update to 112.0, then 112.0.1 With both versions, the scroll bar is not available on some sites which used to work in pre… (read more)

I'm using Firefox in Ubuntu 22.04.2. I recently update to 112.0, then 112.0.1

With both versions, the scroll bar is not available on some sites which used to work in previous versions. Items which are outside the initial viewing area are not visible.

Is anyone else affected by this issue?

Asked by gomgomfirefox 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Continually Get 'Access Denied' Messages

Hello, Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence h… (read more)

Hello,

Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence had the following reference no#:

Access Denied You don't have permission to access "http://www.nokia.com/phones/support" on this server.

Reference #18.9cf7df17.1669164130.8b3c1e51

If I employ other browsers like Safari or Brave, I'm able to successfully access both this page and others which are restricted on Firefox. So, what might be causing this to happen? Firefox is my preferred browser, therefore I'd like to find a fix. Any help would be greatly appreciated!

Asked by Miles 1 year ago

Answered by Miles 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

The requested service is temporarily unavailable

Using my PC, I am clicking on this URL: https://schoolgateway.westminster.org.uk/?page_id=7. Firefox responds with "The requested service is temporarily unavailable. It i… (read more)

Using my PC, I am clicking on this URL: https://schoolgateway.westminster.org.uk/?page_id=7. Firefox responds with "The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later." Every time. Using Firefox for Android on my phone: same result. I have tried Troubleshoot Mode on my PC: same result. And yet Safari, Chrome, Edge and Brave all load the web page correctly with no error message.

What am I doing wrong?

Asked by pgking47 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

youtube does not automatically play the next video in the playlist when its loaded

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is… (read more)

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is commonly known as autoplay. However, I couldn't get it to work consistently. When the current video is finished, next video is loaded normally but where it should automatically play it doesn't.

I have tried below to address this issue:

  • Autoplay next video works in safe mode.
  • "allow audio and video" in autoplay permissions in https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay doesn't help
  • I have also set media.block-autoplay-until-in-foreground preference to false in about:config but didn't help
  • I have tried uninstalling all extensions and it didn't help
  • Tried logging out of youtube, but this didn't seem to help with the issue.
  • Tried "Clear startup cache" in "more troubleshooting information" menu, didn't help
  • Tried "Refresh Firefox" which didn't help

Thank you.

Asked by choijaeho 7 months ago

Answered by choijaeho 7 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Google Drive file details error

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also … (read more)

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also the troubleshoot mode doesn't resolve the problem.

Asked by happysurf 1 year ago

Answered by happysurf 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Imperva - Error 15

I have had 2 sites produce this error box in place of the target Web Site (See Picture). I have read previous topics about this and have followed the instructions with no… (read more)

I have had 2 sites produce this error box in place of the target Web Site (See Picture). I have read previous topics about this and have followed the instructions with no positive results. FYI, clearing the web site's cookies, clearing Cache and disabling Hardware acceleration.

The first was https://www.walmart.com. After leaving a "Feedback" 2 weeks ago it appears as if they were able to fix the problem. However, the site is not as important as my Medicare PPO provider. I tried loading previous versions of Firefox, but that did not help.

In both instances the LOL "support" people's response was to try a different Browser. So, I reluctantly loaded Google Chrome and it worked perfectly. From my perspective, this eliminates everything to do with my machine setup.

Below is the sign-on URL (not unique to me). Please note that this 668 character URL has not changed for over a year. It is just Aetna's adoption of the Imperva Security Firewall. Both my Winders 8.1 and Winders 10 machines produce the identical results.

https://www.aetna.com/AccountManagerV3/v/login?identityTransaction=VIhzS3Xx1ogw4rzQY5lXUvDYBtXFZiXttegdT9ffK%2FOZ8oTHnKbryvfgfagvpO0aknHiEN2hnELOIkjfz3eJNeBfKQ%2FUDo0hSJHhjsdZdJw0rkVj%2BFjAVYypzW5kRH%2FzzOlbxrN6KKpjWvagusMp%2BzwgQqvg5xvUkwLCs3MlD%2BkzHOTVKlu4GYxJgmzr3Y9NUdFGUI9PHurN4QxSyvXxNjJ4jSSL4NHuctvtQyV1fUh%2FOqpHJglcALQuuNeyQ1QncyKPZJYf5rj1DLC2zrxKX0VgVWQZfSbw5Pouiv%2FWfwWxArHPHcV5cXr3kI2j33C8dUl0Jdup0nvdVs%2Bxigzp%2BmMQUaHxaw3B7tiJ7eokyNMgvG4V5SPw9FL5j3mhwBAirx%2BmX7Yj0qDZZNRl8z1WcvHen8HwsDijtH4Sg%2FNdsuzhXIw8snHF6hUd4n3MbJerO8nRUdzKR%2BhNCNq%2FjeuQWmT1cyQ3QtmIXcL0ab42vk6or1SX5wG%2BIMF%2Bk6ZJQw8h&appname=NAV&branding=&skin=&language=&channel=web

Asked by Questor 1 year ago

Answered by Questor 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Bypass Microsoft Teams block

I'm trying to use Microsoft Teams in Firefox because the native app for Linux is abandoned and crashes, and at first sight the app is blocking Firefox on purpose. Buttons… (read more)

I'm trying to use Microsoft Teams in Firefox because the native app for Linux is abandoned and crashes, and at first sight the app is blocking Firefox on purpose. Buttons to make calls are disabled, stating that audio and video are not supported in my browser, but everything works normally if join to existing calls using e.g. links.

Is it possible to trick Teams to think I'm using Chrome? I found the "User-Agent Switcher and Manager" add-on, but I can't figure out how to possibly use it.

Asked by Álvaro González 8 months ago

Answered by TyDraniu 8 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

"Something went wrong" message

Hello. I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au… (read more)

Hello.

I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/ The main page and some pages are fine but all product pages returns "Something went wrong". E.g. Office Supplies/Pencils https://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/c/office-supplies/pencils?cm_sp=all:menu:office-supplies:::pencils I would like to know if this is Firefox's or the website's fault if so why.

Firefox 106.0.5 Windows 10 19045.2251

Regards,

Asked by qp 1 year ago

Answered by qp 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Garbled font in Firefox on macOS Monterey

Hi. I have experienced some font encoding problem occurring in the latest version of Firefox, not in previous versions. My system is Mac OS Monterey 12.3.1 and Firefox ve… (read more)

Hi. I have experienced some font encoding problem occurring in the latest version of Firefox, not in previous versions. My system is Mac OS Monterey 12.3.1 and Firefox version 107.0

On some sites the fonts looks totally garbled (see provided screenshots). Disabling "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above" in Firefox settings fixes the problem, but then all websites I visit displays with default fonts and not as intended. Moreover, I'm a web designer working with the built in web developer tools, and I need to see the correct fonts when developing.

Hoping to get some help with this issue.

Br, Magnus

Asked by kaffepanna 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand

mackiewizard mackiewizard Making moves ‎10-08-2022 07:40 AM I have been having an issue for a week or more and no updates from the browser seems to fix that. The error … (read more)

mackiewizard mackiewizard Making moves

‎10-08-2022 07:40 AM

I have been having an issue for a week or more and no updates from the browser seems to fix that. The error reads: Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. This is occuring with a request to RBC banking. The same appears to be true but witrh different language for a request with Desjardins Insurance portal.The second link printed in red is the result after I cleared all cookies from Desjardins site. I can access many other pages within the two sites. RBC I am logged in (In black). Desjardins I am not yet as a user when these errors come up

Asked by stompier 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago