Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة
  • حُلّت

Suddenly FF no longer streams ok.ru videos ... but Chrome still does

have the same addons in Chrome and FF (Kaspersky, adblocker; turned both off in FF to test, NO difference) this just happened, screen says "Video not found" for EVERY ok.… (read more)

have the same addons in Chrome and FF (Kaspersky, adblocker; turned both off in FF to test, NO difference)

this just happened, screen says "Video not found" for EVERY ok.ru vid

just want to stream again (never download, just stream)

this has been working correctly for YEARS till a few hours ago

of course I can watch with Chrome, but prefer to using FF


only a few of DOZENS that suddenly stopped working on FF (still play with Chrome) https://ok.ru/video/3113160935936 https://ok.ru/video/2723130051072 https://ok.ru/video/291281242787 https://ok.ru/video/328756300451 https://ok.ru/video/3717381622272 https://ok.ru/video/3844312730112 page https://ok.ru/video/c3924224 https://ok.ru/video/287260740259 https://ok.ru/video/269560449699

Asked by xlcrlee 1 month ago

Answered by xlcrlee 1 month ago

  • حُلّت

Allowing the install of themes using policies.json

I am creating a policies.json file to block all Add ons except ones specified specifically. I have figured out how to do this for normal extensions, but I have run into i… (read more)

I am creating a policies.json file to block all Add ons except ones specified specifically.

I have figured out how to do this for normal extensions, but I have run into issues when applying the same principle to themes. What am I doing wrong? Here is my sample code that works to allow the ublock add on, no problem, but it is not working to allow the matte-black-red theme:

{

 "policies": {
   "ExtensionSettings": {
     "*": {
       "blocked_install_message": "Error message to display",
       "install_sources": [
         "https://addons.mozilla.org/"
       ],
       "installation_mode": "blocked"
     },
     "uBlock0@raymondhill.net": {
       "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/ublock-origin/latest.xpi",
       "installation_mode": "allowed"
     },
     "{a7589411-c5f6-41cf-8bdc-f66527d9d930}.xpi": {
       "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/matte-black-red/latest.xpi",
       "installation_mode": "allowed"
     }
   }
 }

}

Asked by redgreenblue 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

secure conex fail

message received this evening. however, signed in without problem earlier today: "Secure Connection Failed An error occurred during a connection to secure.capecodfive.com… (read more)

message received this evening. however, signed in without problem earlier today: "Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to secure.capecodfive.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem."

have previewed help topics particular to this problem, but not finding exact phrase. this is my online banking account. i use it regularly and often. i wanted to transfer funds. i have contacted the bank customer service, advised to clear cache and cookies, but no luck. FF autoupdates, Win7 not applying updates, prefer not using Win10.

i am over the hill and picking up speed, but need hand-holding at this point. moz help has helped before with good results. thanks for the life-preserver! elise bowen, cape cod

Asked by notanotherhero 1 month ago

Answered by notanotherhero 1 month ago

  • حُلّت

What website is slowing my browser down?

Every morning a website slows my browser down. Can take 10-15 minutes to get up to speed, things 'not responding' all over. I have Windows 10, Eset NOD32 anti virus, Ad … (read more)

Every morning a website slows my browser down. Can take 10-15 minutes to get up to speed, things 'not responding' all over. I have Windows 10, Eset NOD32 anti virus, Ad blocker plus, Facebonk Container, all that - but I'm just a grunt not a techy..

How do I find out which website it is, so I can nuke their server?

Asked by rupadarshin 1 month ago

Answered by leehooi1997 1 month ago

  • حُلّت

Window with tabs disappeared

Hi, just exited Firefox my usual way - Clicking Exit. Usual message pops up - Do you want to close 2 windows with xx tabs. Firefox closes. As always. When I am opening Fi… (read more)

Hi, just exited Firefox my usual way - Clicking Exit. Usual message pops up - Do you want to close 2 windows with xx tabs. Firefox closes. As always.

When I am opening Firefox again only 1 window opens! The less important one! The other window actually had all my important tabs.

How can I get my window back?

This has not happened for many many years.

Regards Gerd

Asked by Jozzig 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

Facebook

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page. I'v… (read more)

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page.

I've tried: Starting Firefox in safe mode, Clearing cache and cookies, Deleting/reinstalling Firefox, Restarting my router.

Firefox opens all other websites without issue. Chrome opens Facebook as expected. I'm using Firefox 81.0.2 (64-bit) Windows 10 Home 64-bit Version: 18363.1139

I've tried reading through the over 2,000 "suggested" help topics related to Facebook loading a blank page, but none of the ones I read address this issue. What am I missing?

Thank you in advance, Don

Asked by donmn763 1 month ago

Answered by Jim Muir Firefox 2 weeks ago

  • حُلّت

Facebook is just an empty page

My girlfriends facebook is just an empty page. It works i Edge (windows10) and in her phone. Other facebook account works but not hers Same problem when using my PC(wind… (read more)

My girlfriends facebook is just an empty page. It works i Edge (windows10) and in her phone. Other facebook account works but not hers Same problem when using my PC(windows10) to logon to facebook using firefox. I've cleared cash/cockies but it didn't help. I successfully manage to create and log on to a new facebookaccount or her PC This started after the latest Firefox update to 81.0.2 (64-bit) Pls. help.

Asked by OLA 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

Facebook White Screen (only with Firefox)

Today I got what I've seen described as the "Facebook White Screen of Death". I've tried: Reload Clear Facebook cookies (which implies logging back in) Clear site data Re… (read more)

Today I got what I've seen described as the "Facebook White Screen of Death". I've tried: Reload Clear Facebook cookies (which implies logging back in) Clear site data Restart in Safe Mode None of these things make any difference. Still get only a white screen. Facebook works fine in the Chrome browser and in the Android app, so it must be a Firefox-specific issue, in my case. This is Firefox 81.0.2 under Ubuntu 20.04 The problem only started today. I've used Facebook with Firefox for years without problem.

Asked by David Shochat 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • حُلّت

Facebook Loads to Blank White Screen

When I try to go to Facebook via Firefox, I now see a blank white screen. I have uninstalled and reinstalled. I have disabled add ons, I have cleared cache. Thoughts? … (read more)

When I try to go to Facebook via Firefox, I now see a blank white screen. I have uninstalled and reinstalled. I have disabled add ons, I have cleared cache. Thoughts?

Asked by bsilver387 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • حُلّت

Firefox crash continuously in recovery mode too

Good morning, this morning after the changement of the Initial password protection in security menu, Firefox crashes immediatly, in recovery mode too.. Here Crash ID.. … (read more)

Good morning, this morning after the changement of the Initial password protection in security menu, Firefox crashes immediatly, in recovery mode too.. Here Crash ID.. Please help me to solve as soon as possible this problem. Thanks

Identificativo crash: bp-1113a858-4989-4c00-9dfd-b462f0201019

Asked by VALERIO LAVORO 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

Firefox logs me out of sites and clears cookies every 24 hours

This is going on for the last 5 days or so days. It seems to happen on a fixed schedule. Everyday on a specific time I will get logged out of google,gmail,youtube,faceboo… (read more)

This is going on for the last 5 days or so days. It seems to happen on a fixed schedule. Everyday on a specific time I will get logged out of google,gmail,youtube,facebook,reddit and have to re-accept cookies. I am not sure why this is happening but it is very annoying.

Asked by Profat 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • حُلّت

accessing my mail account on mail.com

When i try to access mail.com I get the mail.com access page but the button "login" does not work. If I use Chrome there is no problem. If I refresh Firefox everything wo… (read more)

When i try to access mail.com I get the mail.com access page but the button "login" does not work. If I use Chrome there is no problem. If I refresh Firefox everything works the first time and then reverts . This all started happening 1 week ago after years of no problems. has anybody any ideas?

Asked by jan109 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

Firefox 81.0.2 (and before) saving JPGs as PNGs

For some time now, Firefox has been incorrectly identifying the type for a large percentage of JPG images, and saving them with the PNG suffix instead. Graphics programs … (read more)

For some time now, Firefox has been incorrectly identifying the type for a large percentage of JPG images, and saving them with the PNG suffix instead. Graphics programs cannot open such mislabelled files, requiring me to manually find and rename such files to give them the proper .JPG suffix to match their file type.

This is far beyond a minor issue, and needs to be addressed immediately. Please. Any suggestions on how to deal with this?

Asked by Bobby 1 month ago

Answered by Bobby 1 month ago

  • حُلّت

Cookies not being kept

http://www.websudoku.com/ is losing cookies (options selected and level of Sudoku). This has worked in past. Additional info. If I leave page and select Sudoku page again… (read more)

http://www.websudoku.com/ is losing cookies (options selected and level of Sudoku). This has worked in past. Additional info. If I leave page and select Sudoku page again - cookies are gone. It is not a matter of closing my browser or even my tab.

Asked by Col_Boogie 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • حُلّت

Pictorial security verify function not working since last Firefox upgrade

Since upgrading Firefox to verion 81.0.2 Pictorial security verify function not working, this site inparticular https://secure.vantagefx.com/login. Any suggestions? … (read more)

Since upgrading Firefox to verion 81.0.2 Pictorial security verify function not working, this site inparticular https://secure.vantagefx.com/login.

Any suggestions?

Asked by Mee Too 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

  • حُلّت

Browser not recognising a url anymore

For a long time now I had been able to access this webpage using Firefox: https://weather.bom.gov.au/location/r3gx0kn-alexandria . In recent months the browser does not… (read more)

For a long time now I had been able to access this webpage using Firefox: https://weather.bom.gov.au/location/r3gx0kn-alexandria . In recent months the browser does not even recognise anything has been typed in. On the other hand, Bing (my back-up browser) does take me to the site. It came to Firefox for a day or two earlier this month but is gone again. Can anyone suggest a fix please?

Asked by bobofalex 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

  • حُلّت

Twitter Audio Not Working

For some reason videos on twitter (& audio posts) don't output any sound thru my speakers when played. The tab isnt muted, nor is the volume down in windows 10's mixe… (read more)

For some reason videos on twitter (& audio posts) don't output any sound thru my speakers when played.

The tab isnt muted, nor is the volume down in windows 10's mixer, in fact the sounds even shows up as playing in windows volume mixer. but nothing comes out

Other websites work just fine! It appears to be only a twitter issue, tried opening new tabs etc & they still dont output sound :(

Works in other browsers like chrome too Any help would be appreciated!

Asked by caseykap2 1 month ago

Answered by Vikas Singh 1 month ago

  • حُلّت

Bookmarks gone in Firefox for Mac

HI When I opened Firefox this AM there was a an alert message in a red box saying basically that Firefox could not access my bookmarks. I tried to restore an old backup b… (read more)

HI When I opened Firefox this AM there was a an alert message in a red box saying basically that Firefox could not access my bookmarks. I tried to restore an old backup but although the dates were there there was no data.

I tried importing my bookmarks from Safari with no success. I did enable full disk access to Firefox prior to attempting the import to no avail.

I did export my Safari bookmarks to my desktop but have had no luck importing them into Firefox...

Help would be much appreciated... I do run Malwarebytes in Firefox and have for years.

Asked by gspelucin 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

click twice

On the new home page with all those web site icons, and also in Bookmarks, SOME but not most web sites require you to click, slowly, to open a web page. Otherwise nothing… (read more)

On the new home page with all those web site icons, and also in Bookmarks, SOME but not most web sites require you to click, slowly, to open a web page. Otherwise nothing happens. The most common is Microsoft Outlook web mail, as used by our University as standard email (Illinois at Urbana-Champaign). This started a couple of Firefox updates ago.

I find nothing about it anywhere.

The delay between clicks needs to be quite long like a second or more. In some cases up to 30 seconds works. At a couple of seconds it always works. If I close outlook and then try again later, after a minute of so that usually but not alwas does not happen, but after an hour, always.

If I start up Web Developer Network before trying, it says it sends a "get" but a red "circle with line through it" icon (i.e. the usual "don't" one) appears with "blocked" written in red.

How do I fix this?

Asked by jdmcdona 1 month ago

Answered by FredMcD 3 weeks ago