Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

NEW UPDATE - Didn't solve - Ebay does not work with Firefox 74.0 (Windows)

'Hi, is this a known issue? Ebay will not render inside my Firefow browser. Still looks like some parts of the page don't load, tried all the individual line items in 'pa… (read more)

'Hi, is this a known issue? Ebay will not render inside my Firefow browser.

Still looks like some parts of the page don't load, tried all the individual line items in 'page info' without success.

Seems to forget that the security was overwritten.

Asked by irishtoon 6 months ago

Answered by jscher2000 6 months ago

  • Solved

Firefox 80 doesn't block autoplay (especially on Youtube)

Only when I reload the site the autoplay icon appears and the video is prevented from being played (This works only in like 80% of the cases). The same for Channel Traile… (read more)

Only when I reload the site the autoplay icon appears and the video is prevented from being played (This works only in like 80% of the cases). The same for Channel Trailers (I really hate Youtube for inventing these). Opening a video in a new tab works fine and it's waiting until I decide to play it.

Setting media.autoplay.blocking_policy = 2 in about:config didn't help.

Autoplay is set to block audio and video everywhere.

Asked by Volatilize 1 week ago

Answered by Volatilize 1 week ago

  • Solved

Firefox in every window left sidebar

Every window and every task has a sidebar on the left. I can close it. But next time it will be there again. It runs Firefox Browser 80.0.1 Thank you for your help. … (read more)

Every window and every task has a sidebar on the left. I can close it. But next time it will be there again. It runs Firefox Browser 80.0.1 Thank you for your help.

Asked by jojo60 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

When open to website using ID and password FireFox opens instead to a screen discussing Oracle iPlanet Web site

Subject says it all - just about. When I attempt to open one particular website, I enter my userID and password and when screen opens it is not to the website selected bu… (read more)

Subject says it all - just about. When I attempt to open one particular website, I enter my userID and password and when screen opens it is not to the website selected but to a screen showing information about Oracle iPlanet Web Site. Cannot find a way to get past this screen. Been accessing this site daily for months without a hitch. A few weeks ago this happened one time. I closed FireFox and reopened and worked as it should . Then yesterday this started again and happens every time. Can access from Safari. Only install one new application recently, TotalAV but that was about 10 days ago.m Will attempt to add screen shot of what I see. The website I am attempting to access is in connection with my employer and I need to access it on at least a weekly basis. Other websites of my employer work fine. Please advise ehw

Asked by ehw3 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Locked

Wordpress "justify" now working

I run a blog on wordpress and while editing a blog post I tried to adjust the justify the paragraph but it not worked. I previously used chrome in which it worked, but in… (read more)

I run a blog on wordpress and while editing a blog post I tried to adjust the justify the paragraph but it not worked. I previously used chrome in which it worked, but in firefox it seems that its is not working.

Asked by Najm Us Saqib 1 week ago

Last reply by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Soundcloud website no longer loads

A few weeks ago, Soundcloud stopped loading, but only on Firefox / Win10 PC even after disabling ad blockers. The site continues to work in other browsers and mobile apps… (read more)

A few weeks ago, Soundcloud stopped loading, but only on Firefox / Win10 PC even after disabling ad blockers. The site continues to work in other browsers and mobile apps. It began to work again in FF for a short while, but it's been down a solid two weeks since. I've put in a support request with Soundcloud but never heard back.

No errors ever appear, it's just completely blank. Site-wide. Nothing will load. I can't find anything online describing this issue.

I'm dreading having to wipe out all of my cookies, history, cache, saved logins/passwords, etc. and I'm hoping there is some other recourse. Any help or suggestions would be greatly appreciated!

Asked by zuben3 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Website functions not working on Firefox, but work on Safari

A website I use frequently has stopped working correctly on Firefox. It still works on Safari. The site has an autoplay video as background behind the headline at the to… (read more)

A website I use frequently has stopped working correctly on Firefox. It still works on Safari.

The site has an autoplay video as background behind the headline at the top of the landing page. The video, and the headline and buttons below it, no longer appear; there is now a black space where they should be.

Also, the search function does not work on the site. Nothing happens when I click on the Search button.

What might be causing these problems on Firefox? I have whitelisted the site on my pop-up blocker, and I only have four extensions, all of which are basic. One is uBlock origin, but I've whitelisted the site on it.

Thanks for your help.

Asked by slavietes 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Microsoft won't allow Firefox logon

I am running Windows 10 Pro on a Dell XPS 8930 with Firefox 80. When I attempt to go to the Windows Community, I receive the following: https://user-media-prod-cdn.itsre-… (read more)

I am running Windows 10 Pro on a Dell XPS 8930 with Firefox 80. When I attempt to go to the Windows Community, I receive the following:

https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2020-09-09-12-19-01-944e48.png]

If I use Edge, there is no problem. Any ideas here?

Asked by Mike Schmieg 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

firefox not playing html5 videos

Hi! I have got a big problem that took hours of my patient attention, but nothing helped(or I have done something incorrectly). I am unable to play most videos on the int… (read more)

Hi! I have got a big problem that took hours of my patient attention, but nothing helped(or I have done something incorrectly).

I am unable to play most videos on the internet. For example, i can watch video in youtube, but when i play stream on the same platform, youtube complains that currently my firefox browser does not recognize any html5 video formats.

Plugins installed: OpenH264, Shockwave Flash, and... while writing this question i've found that there's also widevine cdm that i tried earlier to install in my browser, 'cause by default in my Ubuntu 20.04.1 LTS there's no such extension.

I tried this to install widevine. Maybe I have done something in the way it shouldn't. 1)https://support.mozilla.org/en-US/questions/1207502 2)Reinstall firefox 3)Trying disabling any combination of installed extensions to find the "wrong".

Asked by jarskimarkus 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at eval ("script-src").

I have a website running on a virtual machine on my PC. I access it through m-nlp.test. Suddenly, my js files are not loaded anymore, although I have not changed anything… (read more)

I have a website running on a virtual machine on my PC. I access it through m-nlp.test.

Suddenly, my js files are not loaded anymore, although I have not changed anything at the website.

I get the following error/warnings when I open my website with Firefox:

>Loading failed for the with source “http://m-nlp.test/js/index.js?v=4”.

>Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at eval ("script-src").

and the js is not working. I don't understand why a `Content Security Policy` is raised, because the js files that I try to load are accessed from the same domain (http://m-nlp.test/).

Weird facts:

  • The live website on the production server is working in Firefox.
  • m-nlp.test works in Chrome
  • m-nlp.test works in incognito window in Firefox.

I cleared cache for m-nlp.test but it is still showing the same error.

What could cause it?

Asked by admin278 2 weeks ago

Answered by admin278 2 weeks ago

  • Solved

Firefox unusable on eBay!

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.) I've… (read more)

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.)

I've cleared all history/caches/etc. per forum suggestions. No change. So now to use eBay, I have to switch to Safari or Chrome (which I rarely use.)

Using new 2020 Macbook Pro and latest Firefox 80.0 update. Any suggestions would be greatly appreciated!

-G

Asked by TheGMan 4 weeks ago

Answered by Wesley Branton 4 weeks ago

  • Solved

Search parameters not saved

I use Windows 10, version 1909, Firefox 80.0.1 (64 bit). For some weeks on a site I have not been able to update the search parameters: the change is not saved. On the ot… (read more)

I use Windows 10, version 1909, Firefox 80.0.1 (64 bit). For some weeks on a site I have not been able to update the search parameters: the change is not saved. On the other hand, everything works with Chrome. Possible causes? Thank you.

Asked by framag52 2 weeks ago

Answered by FredMcD 2 weeks ago

  • Solved

can't Sign in with a security key to Microsoft account using Mozilla browser

Hello, For some reason, when using Firefox I don't see the option to Sign in with a security key to Microsoft account on Microsoft page: https://login.live.com/login.srf?… (read more)

Hello, For some reason, when using Firefox I don't see the option to Sign in with a security key to Microsoft account on Microsoft page:

https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1599272482&rver=7.0.6738.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253A%252F%252Faccount.microsoft.com%252F%253Frefp%253Dsignedout-index%2526refd%253Dwww.google.com&lc=1033&id=292666&lw=1&fl=easi2

For instance, when using Chrome, or EDGE - i see that option, but with Mozilla I don't.

Is there a way to turn it on or to fix this issue? Please see below the screenshot when using Chrome browser.

Asked by Alex Valdivia 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Can't clear old site data

A web site I used was updated but Firefox stillshows the old information. I went to the web site in MS edge and it shows the new data. I have cleared the cache and cookie… (read more)

A web site I used was updated but Firefox stillshows the old information. I went to the web site in MS edge and it shows the new data. I have cleared the cache and cookies multiple times and even resarted the computer but still show the old site inforamation.

Asked by Paul Gritt 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Youtube blank page

Yesterday I started having trouble accessing YouTube from Firefox. It will play a video I have bookmarked, but it won't show channel name, comments, or any suggested vide… (read more)

Yesterday I started having trouble accessing YouTube from Firefox. It will play a video I have bookmarked, but it won't show channel name, comments, or any suggested videos. If I open youtube.com directly I just see gray boxes where the videos should be and can't click on anythings.

Using safe mode didn't fix the problem, and I only have two active add-ons, neither of which have changed recently.

Asked by emoran5 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

shift toward left on click

today I noticed that my webpages, only with Firefox, not with other browser, shift toward left on clicking (any hyperlink) . You can see on this my website my website . … (read more)

today I noticed that my webpages, only with Firefox, not with other browser, shift toward left on clicking (any hyperlink) . You can see on this my website my website .

Asked by dr.bertoldi 3 weeks ago

Answered by dr.bertoldi 2 weeks ago

  • Solved

I don't see CSS changes only in the firefox browser.

Hello, I make a website for a client via Wordpress. I used a CSS editor to replace shipping icons in the cart and checkout. I use the following code: li:nth-child(2)>… (read more)

Hello, I make a website for a client via Wordpress. I used a CSS editor to replace shipping icons in the cart and checkout. I use the following code:

li:nth-child(2)>label>#wcj_shipping_icon_instance_77 {
   content: url("example.png") !important;
   height: 100%;
}

I´ve tested the changes in several browsers (chrome, opera, safari, edge) and they work everywhere, Firefox is the only one where I see the original not replaced icons.

Can anyone help me please? (Sorry for my broken english).

Asked by yerhgogh 2 weeks ago

Answered by jscher2000 2 weeks ago

  • Solved

Addons page not opening

Every time I try to open the add-ons page for the setting or the menu bar, it keeps redirecting the page to the new tab page without warning. this happens so fast that I … (read more)

Every time I try to open the add-ons page for the setting or the menu bar, it keeps redirecting the page to the new tab page without warning. this happens so fast that I can't even edit any of the options on my add-ons, please help

Asked by Yash Babu 2 weeks ago

Answered by FredMcD 2 weeks ago