Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة
  • حُلّت
  • المُؤرشفة

You must enable cookies to use WordPress.

When I try to log into my website - https://huppbrian.us/tsc-admin - with Firefox Developer 111.0b8 (64-bit), get the following error first time every time... Error: Cook… (read more)

When I try to log into my website - https://huppbrian.us/tsc-admin - with Firefox Developer 111.0b8 (64-bit), get the following error first time every time... Error: Cookies are blocked or not supported by your browser. You must enable cookies to use WordPress. If I try again without making any changes, I'm able to log in fine. I've tried playing with the protections settings, but haven't found the magic pill to fix this yet.

Asked by Brian Hupp 11 months ago

Answered by Brian Hupp 11 months ago

  • المُؤرشفة

Cannot "find" my account to clean up cache and cookies. Also do not know how to clean up data breaches

i do not remember how find my mozilla Firefox account in order to clean out the cache and cookies, and to resolve breaches. Could not manage to figure out how to resolve… (read more)

i do not remember how find my mozilla Firefox account in order to clean out the cache and cookies, and to resolve breaches. Could not manage to figure out how to resolve breaches the last time I signed in... Ugh!

Asked by Ellen 10 months ago

Last reply by cor-el 10 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Firefox has 'broken' its UI in some way after updating. Is there a way to fix this without refreshing & thus losing tabs/sessions etc?

Everything that has an active state seems to have suddenly gained huge thick borders, usually grey or black. This applies to UI and page elements. I have no idea what hap… (read more)

Everything that has an active state seems to have suddenly gained huge thick borders, usually grey or black. This applies to UI and page elements. I have no idea what happened, I'm guessing an update changed 'something', but how do I nondestructively fix it?

All webpages seem affected.

(reddish bars in second screenshot are my removing some URLs, but everything else is my UI as seen)

Thanks greatly for any insights...

Asked by thesilverhornet 11 months ago

Answered by thesilverhornet 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

How to default to my extensions when open Extensions (about:addons)?

When I open "Extensions" (about:addons) by clicking the Extensions icon, I want it to start on my own extensions, not Recommendations. How can I make "Extensions" open to… (read more)

When I open "Extensions" (about:addons) by clicking the Extensions icon, I want it to start on my own extensions, not Recommendations. How can I make "Extensions" open to the actual Extensions tab? Or can I remove the "Recommendations" tab entirely?

I already saw [to remove 'Recommendations' tab in about:addons]. But about:config

 extensions.htmlaboutaddons.recommendations.enabled = false

only removes recommendations from the Extensions tab. And adding

 extensions.getAddons.showPane = false

does not work, the Recommendations tab is still there.

Asked by timepilot3000 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • المُؤرشفة

what is this Your browser is being managed by your organization

Your browser is being managed by your organization. Why am i seeing this and how do I remove how do i stop it from showing up and wwhy is it showing up ? What … (read more)

Your browser is being managed by your organization. Why am i seeing this and how do I remove how do i stop it from showing up and wwhy is it showing up ? What organization is it and why?

?

Asked by Mary 11 months ago

Last reply by Mary 11 months ago

  • المُؤرشفة

Copy and Paste Not working

When copy and pasting specific images on pc (be that laptop or computer), firefox will copy the image, but it will not actually be pasted anywhere when i attempt to paste… (read more)

When copy and pasting specific images on pc (be that laptop or computer), firefox will copy the image, but it will not actually be pasted anywhere when i attempt to paste it. The image is black if it does show an image, and when it doesn't nothing happens. On my phone, when i download the images they are black as well, and do not show anything.

The only thing that I can think of that would be causing this is some filter that detects "explicit" imagery, as it has only ever seemed to be a problem when there was not safe for work content that i was copying, for instance: i was trying to copy and paste an image of a gun from firefox to differing applications, and it never worked. I was able to easily copy and paste an image of the globe however.

If it is filtering explicit imagery, how do I turn this off? If something else is causing the problem, please help me fix it!

Asked by Capeline Cutemeister 10 months ago

Last reply by Capeline Cutemeister 10 months ago

  • المُؤرشفة

Firefox 111.0 freezes on start up

I just updated to FF 111.0. After restarting FF comes up but then nothing. After a bit of I got the option to force close it. I tried opening a Private Browser and that w… (read more)

I just updated to FF 111.0. After restarting FF comes up but then nothing. After a bit of I got the option to force close it. I tried opening a Private Browser and that worked fine so I figured it was one of my add-ons. However after closing the Private Browser and trying opening normally again it worked just fine. Disable all of my add-ons and for the same issue.

Renamed my AppData/Roaming/Mozilla folder and starting as normal worked fine. What a giant pain in the <bleep> trying to set everything back up.

Performed some more science and noticed this. After setting my Mozilla folder back, starting FF, and looking at the TaskManager, There would be 3 processes, one of those after a bit of time would show in red as Not Responding (or words to that effect). Clicking the window a few times to get the force close dialog again. Trying to open FF again, it opened just fine.

So I'm tempted to blame something in the update that is causing this. Yes, I could just start with a fresh Mozilla folder and reinstall all of my add-ons and blah blah blah, but whose to say that after setting everything back up the way I had it the problem won't come back.

I have thought about rolling back to FF 110.0.1, and suppressing the update check.

OS: Windows 10 64-bit Firefox: 111.0 64-bit

Asked by wolf68k 11 months ago

Last reply by wolf68k 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Slide bar issues

I use a web trading platform(PowerEtrade). When I am on my 15.6" laptop, windows 10, I have a nice fat slide bar. When I am on my 17.5" laptop(windows 11) the slide bar d… (read more)

I use a web trading platform(PowerEtrade). When I am on my 15.6" laptop, windows 10, I have a nice fat slide bar. When I am on my 17.5" laptop(windows 11) the slide bar disappears and will only show when the cursor is over it and then it is raxor-thin. Is there a fix for this?

Asked by HTuggle 11 months ago

Answered by HTuggle 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

In Linux Mint, FIrefox works without installing it

Hi. I was suddenly having unexpected problems to log in in a site (https://www.lanacion.com.ar/). So I updated FF but the problem persists. Then, I uninstalled FF, downlo… (read more)

Hi. I was suddenly having unexpected problems to log in in a site (https://www.lanacion.com.ar/). So I updated FF but the problem persists. Then, I uninstalled FF, downloaded it again from the repository and installed again, but the problem persists. Then, I downloaded directly rom the Mozilla site, expand it in the desktop and double click the program icon. The program opened and I was able to log into the site I was trying to. Interesting enough, the browser opens a lot faster than when installed. My question is: everywhere on the web the response is "you have to install the program" or "the program is already installed in your distro", which is true in my case, but one day stopped to work properly. BUT I'm not installing it, and it works apparently well... ¿how can it be? Thanks in advance for your reply. -Enrique.

Asked by gomezyafal 11 months ago

Answered by James 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

How to disable "Switch to Tab"

Same as this question, but the answer is outdated: https://support.mozilla.org/en-US/questions/839240 Is there a way to do this in the about:config page? There is an an… (read more)

Same as this question, but the answer is outdated: https://support.mozilla.org/en-US/questions/839240

Is there a way to do this in the about:config page?

There is an answer about holding `Alt`, but that is a workaround.

Asked by 24michaelpartridge 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Can't access Spotify website.

For some reason I can't access the Spotify website (spotify.com or https://open.spotify.com/). I get this error message: Page not found - We can’t seem to find the page… (read more)

For some reason I can't access the Spotify website (spotify.com or https://open.spotify.com/). I get this error message:

Page not found - We can’t seem to find the page you are looking for. Any ideas? This is infuriating. I'm on a Mac running Ventura and the newest version of Firefox. Thanks.

Asked by virtualscottx 9 months ago

Answered by AzZA 9 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

'prefers-color-scheme' media query returns 'light' no matter what

I noticed this first when I had to force Google to go into dark mode even though firefox was already in dark mode. I have searched through some issue reports and have se… (read more)

I noticed this first when I had to force Google to go into dark mode even though firefox was already in dark mode.

I have searched through some issue reports and have seen a lot of people mentioning that their system theme is not being detected properly. This is not that issue. I can set the firefox "Website appearance" to dark or automatic at which point the UI of firefox itself does do into dark mode so no issues there. However if I go to a website that tries to query 'prefers-color-scheme' and set its theme accordingly it always returns 'light'. This is the case even if I set the 'layout.css.prefers-color-scheme.content-override' to 0 in about:config.

I used this website to test: https://septatrix.github.io/prefers-color-scheme-test/

The issue persists when opening a website in a private window.

Let me know if I need to provide additional information.

-Felix

Asked by felixbrakel 11 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

playing videos on firefox doesnt work on reddit or twitter, and doesnt work on some youtube videos.

It works on librewolf and brave, and im running on fedora 37 (using the flatpak package) i have tried every fix including but not limited to: reinstalling, troubleshoot m… (read more)

It works on librewolf and brave, and im running on fedora 37 (using the flatpak package) i have tried every fix including but not limited to: reinstalling, troubleshoot mode, making a new profile and clearing cache. also the openh264 plugin always says preparing to install or smth but never does, thought id mention it in case its important.

Asked by Blisterexe 11 months ago

Answered by jonzn4SUSE 11 months ago

  • المُؤرشفة

customize toolbar with Add-on icon

How do I add the icon for an add-on which is not shown when I click on "customize toolbar"? When I click customize toolbar the result does not show any of the icons for … (read more)

How do I add the icon for an add-on which is not shown when I click on "customize toolbar"? When I click customize toolbar the result does not show any of the icons for add-ons/extensions.

Asked by Michael M. 11 months ago

Last reply by Terry 11 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

bookmark drop-down menu icon on the address bar disappeared

There used to be an icon just to the right of the star (for creating a new bookmark) on the address bar that when clicked gave a drop-down bookmark menu. For some reason… (read more)

There used to be an icon just to the right of the star (for creating a new bookmark) on the address bar that when clicked gave a drop-down bookmark menu. For some reason it disappeared and I cannot seem to get it back. All I have been able to do is go to settings => bookmarks to get a list of bookmarks, which, however, doesn't have the bookmarks organized into the sub-categories I once had. How can I get that icon back on the address bar? I don't want to add on a bookmark bar or tool bar.

Asked by hashimoto.henri 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • المُؤرشفة

90 degree rotated image display in browser after FTP Upload

After FTP upload, jpg images are displayed rotated in FireFox-Browser (111.0.1 - 32-Bit). In IE looks OK. The website is built with dreamweaver 8.0. What can I do? … (read more)

After FTP upload, jpg images are displayed rotated in FireFox-Browser (111.0.1 - 32-Bit). In IE looks OK. The website is built with dreamweaver 8.0. What can I do?

Asked by alpha5 11 months ago

Last reply by alpha5 11 months ago

  • المُؤرشفة

ebay.com.au <--- fails to load page (Desktop Firefox 111.0.1)

Hi. Just a couple of days ago, Firefox lost the ability to load the website "ebay.com.au". The UK ebay website loads fine. As does the USA ebay website. I have tried runn… (read more)

Hi. Just a couple of days ago, Firefox lost the ability to load the website "ebay.com.au". The UK ebay website loads fine. As does the USA ebay website. I have tried running Firefox in troubleshooter mode disabling all extensions, no fix. I have been able to test this problem on one other Desktop PC, whom also is unable to load (ebay.com.au). Both PC's are 64-bit Windows 10 and have separate router and Internet connections. Both PC's are using the latest Desktop Firefox (111.0.1). I have tested disabling the software (BitDefender) Firewall on the PC, did not fix.

Asked by JBG84 11 months ago

Last reply by JBG84 11 months ago