• حُلّت
  • المُؤرشفة

Search engine hijacked, add-on page is empty

My search engine, set to be Google in Settings, is Yahoo every time I try to search. I went to your "solutions" page and followed all instructions, to no avail. When I … (read more)

My search engine, set to be Google in Settings, is Yahoo every time I try to search. I went to your "solutions" page and followed all instructions, to no avail. When I open "add-ons" I get nothing but a blank page. I deleted and reinstalled Firefox, and that did nothing either. I've been forced to change to Chrome as my default browser, and there I can use Google. Please help!

Asked by kraussmichaeli 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Close Multiple Tabs sub-menu in context menu

In the new version of the Developer Edition the options "close tabs to the right" and "close other tabs" are in a sub-menu named "Close Multiple Tabs" inside the context … (read more)

In the new version of the Developer Edition the options "close tabs to the right" and "close other tabs" are in a sub-menu named "Close Multiple Tabs" inside the context menu. Is there's a way to change this so that they will appear directly in the main context menu? I use "close tabs to the right" often and I find this very annoying.

Asked by gershonido 2 years ago

Answered by gershonido 2 years ago

  • المُؤرشفة

access denied

I have tried several times to get this to work i have reinstalled Firefox i have disabled my Norton anti virus disabled all extensions but i keep getting this al… (read more)

I have tried several times to get this to work i have reinstalled Firefox i have disabled my Norton anti virus disabled all extensions but i keep getting this also have tried reaching out to Comcast this is what i get:Access Denied You don't have permission to access "http://www.kroger.com/" on this server.

Reference #18.3539c917.1642620374.3e6b9278

Asked by Mary 6 months ago

Last reply by Mary 6 months ago

  • المُؤرشفة

Latest Update

I updated to the latest version yesterday and now my Bookmarks ,History and a few other things have gone into Dark Mode. I really don't care for it and have tried looking… (read more)

I updated to the latest version yesterday and now my Bookmarks ,History and a few other things have gone into Dark Mode. I really don't care for it and have tried looking into my settings but I see nothing that I can do to go back to the normal white. I am using Windows 11 on an HP All In One Desktop computer. Is there anything I can do to revert back to the way it was? Thanks for any reply.

Asked by CarolinaGirl57 7 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 5 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Problem loading Google Drive

Hi there, We use GMail/ Calendar/ Drive for our business. On the official account, I am seeing a continuous - multi-day - situation where my Google Drive won't load when… (read more)

Hi there,

We use GMail/ Calendar/ Drive for our business. On the official account, I am seeing a continuous - multi-day - situation where my Google Drive won't load when I point my browser to it unless I do at least one refresh after getting to Drive and waiting for my list of folders and documents to show up.

In the mean time, the following error shows upon on the bottom left of my screen - "The server encountered an error. Please try again later." - this has persisted for over 2 weeks when I restarted using Fiefox earlier this month. I do not get this error when using Chrome or Safari.

Today, I am also not able to see the user who last modified a document or a folder last, as you can see in the image below.

Please tell me what I can do to fix this issue.

Thanks, Mahesh

Asked by Mahesh Singh 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

After Firefox update, when opening an ebay item from the search list all photos & text go to the left side, layout not normal

A day ago I did the Firefox update to 75.0. Since then I have had trouble viewing ebay items. After you do a ebay search a list of items show up. When you open an item… (read more)

A day ago I did the Firefox update to 75.0. Since then I have had trouble viewing ebay items. After you do a ebay search a list of items show up. When you open an item from a search list, you get a photo of the item usually on the left side and a description below the photo item. However, below and after the description everything including other seller photos and text are on the left side of the page. Normally they are across the page from the left side to right side. But now the layout is all on the left side. Everything is against the left side only and very hard to read. For many years I have never run into this problem before. I signed off and restarted Ebay with same problem. Looked at my son's computer and the ebay layout looked correct like like mine use to. I also opened up my google chrome browser and signed onto ebay. The ebay photos and text were correctly located on the page. So it appears that the recent update to firefox will not display the correct layout format in ebay. Can I download to the previous version of firefox? I 'm using latest Firefox browser 75.0 and running Windows 10. I attached a screen shot photo.

Asked by glennsaddress 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

Problem with a GIS website

Until the most recent update of Firefox, I was able to access atrribute data of a GIS map feature on the GIS Open Data, State of Michigan website: https://gis-michigan.op… (read more)

Until the most recent update of Firefox, I was able to access atrribute data of a GIS map feature on the GIS Open Data, State of Michigan website:

https://gis-michigan.opendata.arcgis.com/datasets/2020-voting-precincts/explore?location=44.909859%2C-86.310800%2C6.97

Now, I can not click on any feature. I can do this, however, using Chrome. What is the issue, here?

Asked by FireFoxFan1 3 months ago

Last reply by FireFoxFan1 3 weeks ago

  • حُلّت

Drop-down menu not offering options to make selection

Hi, I'm having a really strange problem. I'm using Firefox on WIN 11 with my new LG laptop. When I access a website's drop-down menu, it does not offer me options that I … (read more)

Hi,

I'm having a really strange problem.

I'm using Firefox on WIN 11 with my new LG laptop.

When I access a website's drop-down menu, it does not offer me options that I can make a selection.

I know that it's missing the 2 options - because when I try it on other PCs - it works fine. So the behaviour is different (and works) on other computers.

And the stranger thing is; it also does not offer the options when I tried it with Chrome and Edge.

I tried clearing the history and cache - and it still gives the same behaviour.

I called the Tech Support of the website - and they said it's clearly a problem with my specific PC. I would tend to agree with them - because I can access their site without any issues on other PCs.

I can't figure out what's in common amongst the 3 browsers I tried on this LG laptop. The only thing I found in common is this laptop!

Any ideas - any thing I can try next? Really driving me nuts...  :)

mjl

Asked by michael.jl.wong 4 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 3 months ago

Firefox & Ad Blockers

I made a post the other week about issues I was having with Firefox & YouTube. Having put the browser in safe mode I discovered that it was my ad blocker/s. That sa… (read more)

I made a post the other week about issues I was having with Firefox & YouTube.

Having put the browser in safe mode I discovered that it was my ad blocker/s. That said, I had notice Firefox lagging or loading hard on video sites, not just YouTube as well as some applets on other sites. And having experimented with various ad blockers and video sites as well as my own blogs, I find that I am not having these problems with ad blockers in Chrome or Edge, but only Firefox, so much so, that most of these sites are entirely unusable unless I disable the ad blocker/s in Firefox.

Frankly, I've been noticing it for some time, but as of the other week they have nearly rendered the browser unusable, or the ad blocker/s unusable in Firefox on said sites. I have completely uninstalled and reinstalled the add-ons, from the Mozilla site, to no real avail.

It is not only annoying but very frustrating and I am about to give up, on the browser altogether. I am not having these problems with the same ad blocker/s in Chrome.

I've spent nearly two weeks on this and it hasn't gotten better.

There it is. Thank you.

Asked by springheel 4 months ago

Last reply by Amelia 4 months ago

  • المُؤرشفة

Print preview button is missing with Firefox again.

Tried to reset settings. Does not work. Went to about:config, than tab.mo / print.tab_modal.enabled set to false. Did this method before and it worked. Now this method do… (read more)

Tried to reset settings. Does not work. Went to about:config, than tab.mo / print.tab_modal.enabled set to false. Did this method before and it worked. Now this method does not work trying to get print preview back. Firefox is my web browser. I am in windows 8.1. Seems like Firefox did some updates again and now I can not get print preview back! WHY DOES NOT FIREFOX LEAVE WILL ENOUGH ALONE WHEN THEY HAVE SOMETHING GOOD? Bring back the old classic print preview button back and leave it. Now how can I get the old print preview button back???? Need help!! Thanks philm

Asked by marschall3 6 months ago

Last reply by paul921 5 months ago

  • المُؤرشفة

Unresponsive links

Go to this page... https://electronics.howstuffworks.com/prepaid-cell-phones.htm Click on any of the links embedded in the text, such as _United Press International, TCM… (read more)

Go to this page... https://electronics.howstuffworks.com/prepaid-cell-phones.htm

Click on any of the links embedded in the text, such as _United Press International, TCM Net, Wireless Guide_. No response.…

EDGE and Chrome have no issue with these links.

Asked by borate 9 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 6 months ago

  • المُؤرشفة

WidevineCDM plugin keeps crashing

Hi everyone, it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps comi… (read more)

Hi everyone,

it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps coming up!

I'm using Firefox and I'm on a MacbookPro.

I've tried everything: restarting/shutting down device; reinstalling Firefox; deleting widevine folder and activate it from the adds on page; tried on other browsers (works on safari but not on chrome); contacted Apple / Netflix / Amazon / Google nobody was able to help; I also ran these websites with my Mac in safe mode...nothing was able to resolve it.

What can I do to fix it please?

This started to happen out of the blue...I haven't installed anything! It was working fine until the day before...

Asked by alessandro.ciminata 1 year ago

Last reply by chantalrouyr 1 year ago

  • المُؤرشفة

Firefox hangs/freezes after 85 update.

Hi everyone, After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of fire… (read more)

Hi everyone,

After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of firefox (not a url link but a download attachment link in gmail or a print link). I've also had it happen with placing links from the search bar to the bookmark bar, and just recently opening up the 'show all bookmarks' window.

It'll hang, i won't be able to click anything, and then it'll give me the 'close window' screen. It's never fully crashed and given me an error message. I start up firefox again, restore the session and everything is back to where it was.

I've tried refreshing. I've tried creating a new profile. I've tried uninstalling and downloading 85 direct from mozilla. Nothing seems to be working. I'm going to see how it does for a bit in safe mode, but all the add-ons I have I've had way before the 85 update and all of them are recommended by mozilla.

I'm all ears (eyes?) for solutions!

Asked by info4851 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (read more)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Asked by WaffleToaster 1 year ago

Answered by WaffleToaster 1 year ago

Color PDFs viewing as black and white – This is a brand new problem!

I noticed today that all my color PDFs are viewing as black and white. For years they were fine, presenting as color. This is a serious problem, as I am a graphic designe… (read more)

I noticed today that all my color PDFs are viewing as black and white. For years they were fine, presenting as color. This is a serious problem, as I am a graphic designer and have many PDFs on my portfolio. I am also seeing the same problem with PDFs linked to my clients' sites.

Images on PDFs are still in color. It's the flat color graphics created in InDesign exported to PDF. Oddly enough, gradients (originally created in InDesign as well) are still presenting as color, but only the gradients.

I do not have this problem in Safari, nor in other browsers, but Firefox has been my go-to browser for years. I never had a problem until I noticed today. Firefox updated two days ago. I'm on a Mac and I now have Firefox version 102.01, as it updates automatically.

Thank you for attending to this issue.

Asked by pinkjaykitty 1 month ago

Last reply by cor-el 1 week ago

can not access aweb site

i have assurance wireless home page on my desktop and when i try to get it in firefox i get this messageInternal Server Error The server encountered an internal error… (read more)

i have assurance wireless home page on my desktop and when i try to get it in firefox i get this messageInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.4.25 (Debian) Server at myaccount.assurancewireless.com Port 443 works in edge and Chrome and ie/able all adons cleared cookies done everything i can even called assurance and they were able to access it not sure why i got it in edge and ie'

Asked by Mary 2 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 months ago

FireFox Suspended? and Update to v.100 problem

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab. Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc. How… (read more)

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab.

Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc.

However cCleaner could not proceed as it claimed FF was still open.

Using Windows Task Manager I found FireFox was "Suspended" (screenshot 1)

I then terminated the task - so cCleaner could proceed.

Then FF appeared to work OK. Until the next time....

It just happened a few minutes ago closing FF - using cCleaner - once again FF was "suspended" and had to be terminated in Task Manager.

On FF help it said Update to version 100 which I did BUT the update got stuck on the FF Update - for several minutes (definitely over 10 mins) so I had to terminate the FF Updater using Windows Task Manager (screenshots 2 & 3) again used Task Manager to terminate that.

FF appeared to open OK even showed the version 100 What's new tab.

BUT when I used FF help to check version I got Restart FF to update to version 100 (screen shot 4) Perhaps the last might temporary due to terminating the what appeared to be stuck Updater, but it was worth mentioning.

PC details: OS Name Microsoft Windows 10 Home Version 10.0.19044 Build 19044 System Model HP Pavilion 590-p0097c Desktop PC System Type x64-based PC Processor Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 2808 Mhz, 6 Core(s), 6 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB

Any help appreciated.

Thanks,

Vincent

Asked by UnknownVT 3 months ago

Last reply by UnknownVT 2 months ago

  • حُلّت
  • المُؤرشفة

blocked 3rd party cookies

I use Kaltura to record lectures and post them to my course at the U of Utah on Canvas. This semester, Firefox will not allow me to open "my media" where the Kaltura reco… (read more)

I use Kaltura to record lectures and post them to my course at the U of Utah on Canvas. This semester, Firefox will not allow me to open "my media" where the Kaltura recordings are posted on Canvas. I get the following message: It seems your browser is blocking 3rd party session cookies which are required for the Kaltura application. To resolve this issue, please update your settings to allow 3rd party cookies.

I copied the Kaltura web address 670542.kaf.kaltura.com that I can see in Chrome and pasted it into a Chrome browser and it goes to my recordings in Canvas when I use Chrome. The same site doesn't work in Firefox. How do I unblock Kaltura third party sessions? Thank you.

Bob McKnight U of Utah Instructor

Asked by robert.mcknight 7 months ago

Answered by Dee 6 months ago