Forms and Autofill stopped working

I know that the autofill for credit cards is only available in the US and Canada (https://support.mozilla.org/en-US/kb/credit-card-autofill#w_edit-your-saved-credit-cards… (read more)

I know that the autofill for credit cards is only available in the US and Canada (https://support.mozilla.org/en-US/kb/credit-card-autofill#w_edit-your-saved-credit-cards). I live in the US. The feature was working just fine... until I traveled overseas and used my laptop there and changed time zones to where I was visiting. Now that I'm back in the US, the feature is missing. In the settings, I don't see a "Forms and Autofill" section in the settings. I checked system locale and it's properly set to us-en. All the settings are properly set in about:config. I've tried everything I found by searching online and nothing helped. I even tried creating a separate profile in Firefox to see if the section shows up under setting with no luck.

Any help/suggestions would be greatly appreciated.

Asked by Schnoz 6 hours ago

Permissions default change

The permissions when I would initially open for set cookies was Allow now the default setting is allow for session. How could this setting be changed? I did not make the … (read more)

The permissions when I would initially open for set cookies was Allow now the default setting is allow for session. How could this setting be changed? I did not make the change. I only access the settings through page info.

Asked by Mace2 6 days ago

Last reply by jscher2000 14 hours ago

  • حُلّت

Vuukle blocked from accessing your browser storage through Consent Management

I'm getting the below message on certain websites (www.planetf1.com for example), when trying to view comments. I've got uBlock Origin and Dark Reader installed, but disa… (read more)

I'm getting the below message on certain websites (www.planetf1.com for example), when trying to view comments. I've got uBlock Origin and Dark Reader installed, but disabling uBlock doesn't seem to fix the issue.

Anyone know how I can allow this? Also is it a massive security issue if I do allow it?

It seems that you have rejected Vuukle from accessing your browser storage through Consent Management Platform. Please enable Vuukle from your Consent Management Platform partner list for smooth functioning of the platform.

Asked by lowndes783 21 hours ago

Answered by lowndes783 20 hours ago

Secure connection failed and Firefox did not connect

Can anyone from firefox send me the instructions to get rid of this message. Secure connection failed and Firefox did not connect Please avoid sending links with tons of … (read more)

Can anyone from firefox send me the instructions to get rid of this message. Secure connection failed and Firefox did not connect

Please avoid sending links with tons of info to read because I don't have time to follow.

Many thanks Jorge

Asked by jagliano 2 days ago

Last reply by jagliano 20 hours ago

  • حُلّت

Permission popup won't go away

I connect to Zoom (or any other site that wants permission to use my mic, my camera, my files) and a permission popup appears - Site xyz wants to use abc, Deny/Allow (but… (read more)

I connect to Zoom (or any other site that wants permission to use my mic, my camera, my files) and a permission popup appears - Site xyz wants to use abc, Deny/Allow (buttons) and a ckbox remember this. I click remember and click Allow - nothing, popup still there - click clickclick @$!#! CLICK! nothing. OK, Deny, click - nope, don't remember Allow nope. And here I sit with 10% of my screen with this permission popup that won't go away. FF 88.0.1, FC32, Lenovo laptop

Asked by cal.lidderdale 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

Why does a new private window doesnt look like a private window anymore (color)?

Hello, usually the private window was purple to indicate that it is a private window. Now when I open a private window it looks exactly the same as a standard one. Is thi… (read more)

Hello, usually the private window was purple to indicate that it is a private window. Now when I open a private window it looks exactly the same as a standard one. Is this normal?

Asked by zft79823 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Firefox removes the authentication header from request

am seeing an issue in firefox on unix with accessing a web page which uses basic http authentication mechanism. It pops up for user id and password for basic authenticati… (read more)

am seeing an issue in firefox on unix with accessing a web page which uses basic http authentication mechanism. It pops up for user id and password for basic authentication. When I enter the credentials and click submit the response received is 401 Unauthorized. Same webpage and authentication works in chrome browser on same system (so assuming no firewall issues). The Firefox and chrome is configured in a console where we test it. And both are requesting for the same host. I believe there is some configurations issue in Mozilla firefox that might be affecting it. Attaching the request and response for both.

Firefox version that has a problem : Mozila Firefox 78.4.0esr


Request and response in Chrome

Request

   GET /content/ HTTP/1.1

Host: 3.87.81.51 Connection: keep-alive Cache-Control: max-age=0 Authorization: Digest username="admin", realm="Power Xpert", nonce="16981e9013fd33c215fb54cfe5c8246b", uri="/content/", response="527760ce114bf839a9df342ba27ca352", qop=auth, nc=00000002, cnonce="572ab111183b3236" Upgrade-Insecure-Requests: 1 User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/91.0.4472.101 Safari/537.36 Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/avif,image/webp,image/apng,*/*;q=0.8,application/signed-exchange;v=b3;q=0.9 Accept-Encoding: gzip, deflate Accept-Language: en-US,en;q=0.9

Response -

HTTP/1.1 200 OK Content-Type: text/html ETag: "1471035255" Last-Modified: Mon, 23 Jun 2014 19:17:18 GMT Content-Length: 7452 Date: Wed, 09 Jun 2021 21:52:49 GMT Server: lighttpd/1.4.28-devel-59460


Request and response in Firefox

Request : GET /content/ HTTP/1.1 Host: 3.87.81.51 User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0 Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8 Accept-Language: en_us,en;q=0.5 Accept-Encoding: gzip, deflate DNT: 1 Connection: keep-alive Upgrade-Insecure-Requests: 1

Response:

HTTP/1.1 401 Unauthorized WWW-Authenticate: Digest realm="Power Xpert", nonce="3743c840c84a56d1e56be155dc3284c1", qop="auth" Content-Type: text/html Content-Length: 351 Date: Wed, 09 Jun 2021 21:57:57 GMT Server: lighttpd/1.4.28-devel-59460

The difference is :

Below Authentication header is missing in firefox.

Authorization: Digest username="admin", realm="Power Xpert", nonce="16981e9013fd33c215fb54cfe5c8246b", uri="/content/", response="527760ce114bf839a9df342ba27ca352", qop=auth, nc=00000002, cnonce="572ab111183b3236"

Some setting in firefox is making this. I am not sure which one. Please help on this. Thanks in advance.

Asked by bhabani.pattanayak 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

  • حُلّت

How to unblock facebook comments plugin on FF 89?

Some websites have this text box under their articles to write a comment and post it on Facebook (see the screenshot). But for that to happen, first you must login to you… (read more)

Some websites have this text box under their articles to write a comment and post it on Facebook (see the screenshot). But for that to happen, first you must login to your Facebook account. The problem is that when I click the button "login to post", nothing happens - as if I didn't click it at all. I suspect the reason for that are the integrated anti-tracking options in Firefox 89. So the question is: how do I get this plugin to work in Firefox 89?

P.S. Until a month ago I was temporarily using Chromium as default browser and there the FB plugin had no issues. Chromium has no anti-tracking options which is why I think this function in Firefox is the reason for the FB plugin not to work.

Asked by rado84 2 days ago

Answered by rado84 1 day ago

Не работают локальные сертификаты безопасности

Перестали работать сертификаты безопасности. Опция "Запрашивать у OCSP-серверов подтверждение текущего статуса сертификатов" включена, сертификаты установлены, действуют … (read more)

Перестали работать сертификаты безопасности. Опция "Запрашивать у OCSP-серверов подтверждение текущего статуса сертификатов" включена, сертификаты установлены, действуют до 2030 года. Запроса при открытии сайтов не происходит. Ранее помогало удаление сохраненных данных (например zabbix.yarteleservice.ru и тп), после чего выходил запрос на сертификат, при этом если сертификат был выбран не верно, либо был отказ - повторного запроса не было, даже после перезапуска браузера. На днях браузер обновился, и теперь я никак не могу запустить свои ресурсы, требующие локальных сертификатов. Страницы выдают одно и то же сообщение:

Ошибка при установлении защищённого соединения При соединении с noc.yarteleservice.ru произошла ошибка. PR_CONNECT_RESET_ERROR Страница, которую вы пытаетесь просмотреть, не может быть отображена, так как достоверность полученных данных не может быть проверена."

Как мне вернуть запросы сертификатов?

Asked by fasinfo 1 day ago

Last reply by fasinfo 1 day ago

Help recovering unsaved user ID!

Hello, Recently I tried using my email to create an account for a website. Firefox prompted me to save the password, to wich I accepted but it didn't save my ID. The next… (read more)

Hello, Recently I tried using my email to create an account for a website. Firefox prompted me to save the password, to wich I accepted but it didn't save my ID. The next day I couldn't login into the same website, I've checked my credentials and they were correct. So what I'm asking is, Is there any way I could see wich ID's I've used to try and login into a specific website?

PS: I know this could be a website side error, but I'm trying to check everything. PPS: I apologize if my writing is confusing, english is not my native language.

Asked by jorgealexbarros98 2 days ago

Site certificate won't stay deleted

Client certificates don't stay deleted. cert9.db is restored on Firefox Nightly re-launch. Steps to reproduce: - I delete a client certificate "Your certificates" - I cl… (read more)

Client certificates don't stay deleted. cert9.db is restored on Firefox Nightly re-launch.

Steps to reproduce: - I delete a client certificate "Your certificates" - I close Certificate Manager - I open Certificate Manager and the certificate is back

- I delete the same client certificate - I locate the profile in about:profiles (Profile: default-nightly, is in use)

 I do "show in Finder" and delete cert9.db

- I close CM - I open CM and the cert is back

- I delete the same client certificate - I locate the profile in about:profiles (Profile: default-nightly, is in use)

 I do "show in Finder" and delete cert9.db

- I close Firefox Nightly - I open Firefox Nightly and cert9.db is restored, the certificate is back.

uname -a: Darwin Axels-Dev-MacBook-Pro.local 20.5.0 Darwin Kernel Version 20.5.0: Sat May 8 05:10:33 PDT 2021; root:xnu-7195.121.3~9/RELEASE_X86_64 x86_64 BigSur 11.4

The client cert is not in the Keychain. It was before but I thought maybe it is restored from the keychain.

Asked by Axel Nennker 3 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

  • حُلّت

My bank never recognizes my browser or my computer

My bank (cibc.com) has recently started randomly sending a code which hs to be entered to login. The problem is it happens to me every single logon, even if I logon, ent… (read more)

My bank (cibc.com) has recently started randomly sending a code which hs to be entered to login. The problem is it happens to me every single logon, even if I logon, enter the sent code, logoff then immediately logon on again. I have disabled tracking protection for the site ( the shield icon) but no change. I only use ublock origin and have disabled it for my banking site. But there is no change. Every logon the bank insists on sending a code to allow a logon.

I am at my wits end and about to start using Chrome to see if that works.

Asked by mccfrank 2 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

Not possible to set secondary email when both on same domain

Hi, I just discovered a problem setting secondary email when both primary and secondary is on the same domain, gmail.com. Following the instructions: Set up secondary ema… (read more)

Hi, I just discovered a problem setting secondary email when both primary and secondary is on the same domain, gmail.com.

Following the instructions:

Set up secondary email

The error that come up says that the secondary email must be different than my account email, but it is, the only common thing is the domain.

So this is a bug, please fix.

Jan Johansson

Asked by Jan 1 month ago

Last reply by Autumn 2 days ago

Banking page has stopped responding

I can't access my online banking with FF in recent weeks. It works fine in Safari. I think I've exempted it from the malicious software/cookies restrictions. Any suggesti… (read more)

I can't access my online banking with FF in recent weeks. It works fine in Safari. I think I've exempted it from the malicious software/cookies restrictions. Any suggestions gratefully received.

Asked by gladtobe 3 days ago

Last reply by FredMcD 3 days ago