Opening link in new tab or window does nothing

I typically have several tabs open in Firefox to quickly go from one website to the other. It seems like after a while or if I have more than a couple tabs already open,… (read more)

I typically have several tabs open in Firefox to quickly go from one website to the other. It seems like after a while or if I have more than a couple tabs already open, clicking on a link or choosing a bookmarked site to open a new tab does nothing. By nothing I mean the tab will open with the URL displayed, but FF is not actively trying to connect to the requested URL. The stop and refresh buttons are grayed out. My only course of action is to close that tab and try again, which typically just repeats the previous steps. It's not website dependent because once this begins happening, any attempt to open a website in a new tab hangs.

I do not remember if attempts to open new websites in existing tabs are successful as I cannot duplicate the problem right now. The only think I know that's successful it to close FF and restart it. When I close the program and reopen it, I notice quite frequently that I get a message that FF is already open so I tell it to close and reopen. Also, the last time this problem happened was a few minutes ago and I had four tabs open. I noticed that there were TEN separate processes running, all called "firefox.exe". Opening an error-free, single-tab instance of FF resulted in four separate processes running. Right now, I have two tabs open - the one in which I'm writing this question plus another, static page. This is resulting in SEVEN separate processes running!

I have not attempted to refresh FF yet as I currently don't want to hassle with all the customization I've done and most likely forgotten how to do.

I'm running Win7 Pro with 16GB. Thanks for the help!

Asked by gumby_dammit223 1 week ago

Last reply by gumby_dammit223 6 days ago

Lockwise and multiple usernames

I subscribe to a number of separate "Things" hosted by a single company (silly example) http://stuffstuff.co.uk. My user name for each of the separate things is "mr-sill… (read more)

I subscribe to a number of separate "Things" hosted by a single company (silly example) http://stuffstuff.co.uk. My user name for each of the separate things is "mr-silly@silly.co.uk" and the only thing that differentiates them is that each "Thing" requires a different password.

Thing 1 Username: mr-silly@silly.co.uk Password: 1sillything Thing 2 Username: mr-silly@silly.co.uk Password: 2anothersillything Thing 3 Username: mr-silly@silly.co.uk Password: 3moresillything

and so on...

Unfortunately this Lockwise thing will not permit this to happen, presenting the following stupid message.

"An entry for http://stuffstuff.co.uk with that username already exists. Go to existing entry?"

How do I get around this Lockwise silliness?

The email address is required as the user name by the company.

Don't suggest having a different email address for each user name, that is not possible.

While the question maybe posed in a silly manner  :-) I am quite serious about the problem. Thanks Ax

Asked by arturox 2 days ago

URL bar autocomplete stopped working

I've used Firefox for several years. Up until recently, anytime I would type the beginning of a heavily visited site, I could simply hit enter and it would autocomplete t… (read more)

I've used Firefox for several years. Up until recently, anytime I would type the beginning of a heavily visited site, I could simply hit enter and it would autocomplete the website for me. It doesn't do that anymore, and I either have to type out the entire website, click it in the 'suggestions' that drop down, or click it in my bookmarks. I used to be able to type 'gmai' and hit enter to go to gmail, now it just searches 'gmai' on Google. Is there some setting I'm missing? This is extremely frustrating.

Asked by DILeakstudios 1 day ago

logged in websites are not remaining logged in, must re-log in every few hours

hi all i'm having a problem with firefox browser, its not keeping my website logged in. This does not occur after i close my browser but after a few hours of log in, eve… (read more)

hi all i'm having a problem with firefox browser, its not keeping my website logged in. This does not occur after i close my browser but after a few hours of log in, even if i leave the browser opened and come again back later.

I've been using firefox for ages now and never really had this issue. It has only starting happening only recently, since early this week or last week the most.

I've also manually cleared all cookies/log in etc and updated firefox to the latest version maybe it helps, but nothing changed.

Please note that I do not clear history/active log in etc neither it is set up to do it automatically when i close browser also i do not have any 3rd party apps that forbid cookies. I had a firefox addon before but disabled it maybe it was interfering, but it still didnt resolve the problem.

any help much appreciated as it is getting quite irritating. Thanks in advance Lee

Asked by JC 1 day ago

Last reply by JC 2 hours ago

Email set up with Firefox failed

I was able to set up a Firefox.com email and then did not see the confirmation email and was locked out- now when I follow the link for help it does not show how to unloc… (read more)

I was able to set up a Firefox.com email and then did not see the confirmation email and was locked out- now when I follow the link for help it does not show how to unlock it. PLEASE Help.

Asked by hmaragon10 6 days ago

Error when running system test.

Am trying to take an online assessment for a job. I’m getting - Error: Firefox can not see the cpu or ram on this PC. I’m running win 10 64bit and have the latest version… (read more)

Am trying to take an online assessment for a job. I’m getting - Error: Firefox can not see the cpu or ram on this PC. I’m running win 10 64bit and have the latest version of Firefox installed. I’ve turned off thumbprints, added the site as a trusted site and pretty much killed all security for this site. How can I let FF see the cpu/ram?

Asked by knlcarlson 6 days ago

can't sign into Microsoft

I can no longer sign into my Microsoft account using Firefox. I deleted cookies and cached data, refreshed Firefox but no luck. I don't get any errors just a blank page.… (read more)

I can no longer sign into my Microsoft account using Firefox. I deleted cookies and cached data, refreshed Firefox but no luck. I don't get any errors just a blank page. Any help would be appreciated. Thank you.

Asked by johnl600 1 week ago

Last reply by johnl600 6 days ago

Facebook

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page. I'v… (read more)

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page.

I've tried: Starting Firefox in safe mode, Clearing cache and cookies, Deleting/reinstalling Firefox, Restarting my router.

Firefox opens all other websites without issue. Chrome opens Facebook as expected. I'm using Firefox 81.0.2 (64-bit) Windows 10 Home 64-bit Version: 18363.1139

I've tried reading through the over 2,000 "suggested" help topics related to Facebook loading a blank page, but none of the ones I read address this issue. What am I missing?

Thank you in advance, Don

Asked by donmn763 1 week ago

Last reply by donmn763 6 days ago

Facebook doesn't work at all on Firefox anymore.

I now only have a blank white page on Facebook. It works in Microsoft Edge (a browser I have a strong dislike for), but not on FIrefox. It worked yesterday morning, but… (read more)

I now only have a blank white page on Facebook. It works in Microsoft Edge (a browser I have a strong dislike for), but not on FIrefox. It worked yesterday morning, but since last night [10/16/2020].

Asked by vkk4 1 week ago

Last reply by vkk4 6 days ago

Videos & Movies won't Play

Hi, After the latest Windows 10 Home (pack120.2212.31.0) & Firefox (81.0.2 64bit) updates (15 Oct 20) Movies & Video clips (eg. in news websites etc) won't run. … (read more)

Hi, After the latest Windows 10 Home (pack120.2212.31.0) & Firefox (81.0.2 64bit) updates (15 Oct 20) Movies & Video clips (eg. in news websites etc) won't run. Video clips result in a "MEDIA_ERR_UNKNOWN" error. I have WebRTC disabled & also run a VPN. With WebRTC enabled I can get the Movies to play, however the video clips still won't play. I don't have any issues in my Chrome browser, using the same VPN & WebRTC apps. Firefox has been uninstalled & reinstalled to no avail. Everything was working fine till the updates. Any ideas on how to get my video clips & also my Movies to run in Firefox?

Asked by pvdberg 6 days ago

Searching for bookmarks in the address bar don't show up expected results

Hello, Whenever I search for a particular bookmark in the address bar, the first result is the general URL address of the bookmark (which I don't want) and the second is … (read more)

Hello,

Whenever I search for a particular bookmark in the address bar, the first result is the general URL address of the bookmark (which I don't want) and the second is the bookmark (which I want) : https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2020-10-18-05-34-48-9d41d0.png

Searching * steamdb doesn't really help, because the bookmark I want is still the second result after the search engine suggestion : https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2020-10-18-05-39-15-2031ad.png

This issue affects all my bookmarks, not only this one.

I know I just have to hit the down arrow key to access the bookmark, but it would be infinitely more convenient if I could disable the first result (the general URL address of the bookmark).

Asked by smalltheif 6 days ago

Latest version of Firefox causing it to close on its own

Ever since version 81.0 back in September, Firefox has been closing then reopening randomly, is it possible to revert back to 80.0 as to not have this issue? As running a… (read more)

Ever since version 81.0 back in September, Firefox has been closing then reopening randomly, is it possible to revert back to 80.0 as to not have this issue? As running a scan causes Firefox to close too, even when you just opened it. Seems 81.0 is the problem, even when installed folder is added to excemptions.

Please look into this, maybe 81.3 or 82.0 will finally resolve this issue.

Asked by Niko Koppenberg 6 days ago

pkcs11 "unable to add module", spanish dni

Some time a go I've configured access to the smart card in the Spanish id card in Firefox, and it work. But I'm recently trying to use again and it doesn't. I'm in a Debi… (read more)

Some time a go I've configured access to the smart card in the Spanish id card in Firefox, and it work. But I'm recently trying to use again and it doesn't.

I'm in a Debian 10 with the libpkcs11-dnie installed (with its dependencies) and I've set it up in a firefox-beta. Is where I've added months a go the module (/usr/lib/libpkcs11-dnie.so), then I had logged in and saw the certificate in "Your Certificates".

Since then many updates came but I didn't need again to use this card. I'm trying it now that firefox-beta is 82.0 and the "log in" button is never enabled.

When I've tried with another firefox, for example the esr (78.3.0esr) coming with debian, I have to add this module as it wasn't there. I've clicked "Load" and fill the form with "module name" and "module filename" (the same file that I've mention before) and when I click 'ok', I receive an alert "Unable to add module". Same experience with firefox-stable (81.0.2) and with firefox-devel (82.0b9).

I don't even know if the issue comes from firefox. Is there a way to debug further the origin of this alert message or why this is not being recognized by the application?

Thanks

Asked by srgblnch 6 days ago

Firefox upgraded, now cannot access credit union account. "Secure connection Failed."

SECURE CONNECTION FAILED. Two days ago Firefox upgraded, now I cannot access my credit union online account. Oh, I can if I use Chrome. But I do not want to use Chrome! I… (read more)

SECURE CONNECTION FAILED. Two days ago Firefox upgraded, now I cannot access my credit union online account. Oh, I can if I use Chrome. But I do not want to use Chrome! I called the credit union. The problem is not on their end. I cleared the cache and history on my computer. I rebooted my router. Nada. I need a human being who can explain to me in plain English how to fix this problem. I am computer literate, but I don't have a degree in cyberspeak. I hope the only answer is not that I abandon Firefox and be forced into Google-world. Please Help!

Asked by kkwilliams2nd 1 week ago

Last reply by kkwilliams2nd 6 days ago

My system is freezing up - I am running with ubuntu 20.04

this is a copy of something I just sent to the ubuntu forum. It explains my problem: I have been noticing that, sometimes, I can't shut down a program. This has happe… (read more)

this is a copy of something I just sent to the ubuntu forum. It explains my problem:

   I have been noticing that, sometimes, I can't shut down a program. This has happened with firefox, thunderbird and, now, livepatch. When this happens it also means that , again for instance, I am having problems typing this as things freeze. I have tried to shut down stuff from the program (which accepts nothing and is frozen), from the dock, and also tried to run system monitor which started, had the icon but wouldn't open. Basically my machine is in partial lockdown and there doesn't seem to be a damned thing that I can do. I am resisting just pressing buttons (always a mistake) but this is really frustrating. Oh, the livepatch box, that receives input, is also dimmed and will not go away. This little note took me 15 minutes to type.
   It got so bad that I started pushing buttons. The only other thing I had open was Firefox. I shutdown firefox and, suddenly, the livepatch connection, through software and updates, shut down on its own. For me this means that I have a problem with firefox and will be paying them a visit. Still, any thought are welcome as this one is starting to really get to me.
   thank you..................

Asked by greg 6 days ago

Issue installing dlink camera.

cant set up my dlink camera using firefox. Camera is DCS 936L Keep getting messase that I have unsupported software. Any thoughts on how to get my camera set up? My c… (read more)

cant set up my dlink camera using firefox. Camera is DCS 936L Keep getting messase that I have unsupported software. Any thoughts on how to get my camera set up? My computer is using Windows 10 home version

Asked by napatreepoint 6 days ago

weather module on Yahoo

On my Yahoo homepage, weather module doesn't work properly...no high temps or forecast...but it works correctly on Safari...how to fix? If I delete the weather module co… (read more)

On my Yahoo homepage, weather module doesn't work properly...no high temps or forecast...but it works correctly on Safari...how to fix? If I delete the weather module content and reinstall, it displays correctly, until I leave the age, then it reverts to missing the temps and forecast...very frustrating

Asked by gail22bob 6 days ago

Last reply by gail22bob 6 days ago

Blacklisted IP Address

Running: WIN 10 PRO FIREFOX 81.0.2 (64-BIT) THUNDERBIRD 68.121 (32-BIT) NORTON SECURITY 22.20.5.39 Xfinity ISP Ran Thunderbird for years without a problem until 2 days ag… (read more)

Running: WIN 10 PRO FIREFOX 81.0.2 (64-BIT) THUNDERBIRD 68.121 (32-BIT) NORTON SECURITY 22.20.5.39 Xfinity ISP

Ran Thunderbird for years without a problem until 2 days ago, I cannot send or receive email using Thunderbird from my pc or other devices. When attempting to get new mail, receive following: “Alert from account [email@comcast.net temporarily blacklisted IP Address”. Also receive following error message “Login to server imap.comcast.net with username [email]@comcast.net failed” Attached is screenshot showing both alert and error messages. I attempted several times “Retry” and re-entering password. All attempts failed! I can log on to Xfinity.NET on the internet via Firefox, retrieve, read and send mail from Xfinity.net website. I cannot do the same using Thunderbird. Attempted fixes to include: disconnect of Norton anti-virus/firewall, reset password on Xfinity, reset WINS to an earlier date, use a different modem, changed passwords, all failed to fix problem. I am not a technical savvy individual and really need help in solving this problem, can someone help me: • Who has “blacklisted” my email? Comcast, Firefox, Thunderbird, Norton, WIN 10? • What has caused this to happen? • What do I need to do rectify the problem and get Thunderbird working again? Greatly appreciate any assistance you can give me.

Regards, Ed [email]@comcast.net

Asked by ejn01 6 days ago

Export html addon list

Before the switch to Quantum, there were addons like Extension list dumper and Infolister. Currently, Chrome has a nice extension called Share Extensions for Google Chrom… (read more)

Before the switch to Quantum, there were addons like Extension list dumper and Infolister.

Currently, Chrome has a nice extension called Share Extensions for Google Chrome™, which, basically, is what I'm looking for in Firefox. Share Extensions for Google Chrome™ exports an html file with each addons' description and it's name is also a hyperlink to it's page in the Chrome Web Store. It has no version info, but better that nothing.

My searches for any kind of list exporter came up empty.

Asked by noel_envode 5 days ago