Showing questions tagged: اعرض كل الأسئلة

Content Encoding Error

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Ed… (read more)

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Edge, Safari) using a PC or Mac. The website is: https://radiotapes.com/

Please advise what I need to do. Thank you! Tom Gavaras ([email-removed])

Asked by tgavaras 4 days ago

Last reply by tgavaras 2 days ago

Certain videos stop playing/cant be played

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality… (read more)

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality, volume, etc, all fully functional. Just the video isn't starting. They do for a while after a restart but inevitably will stop doing so after an hour of use. I havn't been able to figure out what destroys the capability to play videos, but I narrowed it down to certain types. As far as I can tell its MP4 videos in general while on Youtube its AVC1 videos that are not playing. VP9s and ogvs work fine even after the video capability of the browser has been lost. I'Ve check in about:conifg and everything is set to true in terms of media.*

Asked by michkov 1 week ago

Last reply by michkov 2 hours ago

I can't see my embeded map on my website

Hey there, I have a business website "Annapolis Taxi Cab" and I'm facing to show my embedded map on header position of website. I've posted on my groups but no one helps … (read more)

Hey there, I have a business website "Annapolis Taxi Cab" and I'm facing to show my embedded map on header position of website. I've posted on my groups but no one helps me. Kindly help me to troubleshoot this problem. Thanks in Advance.

Firefox loads different website languages every time

The problem is as follows: Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I chan… (read more)

The problem is as follows:

Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I change the language and load a new page from the site, the language is changed again to a random one. Every time I click a button or link, the language is changed.

Cleared cache, and cookies and everithing multiple times. After 3-4 days it does the same thing. Tried fresh install - after a while starts to do the same thing. Installed Firefox Developer Edition - after 6 months starts to do the same thing. Installed Waterfox on different PC - same as Firefox Developer - after 6 months starts to do the same thing.

Does anyone have the same problem? Why is it happening? Is it only me?

Asked by TEMPEX 4 days ago

Last reply by TEMPEX 4 days ago

Youtube videos freeze upon loading.

Upon starting a Youtube video the browser freezes momentarily. The video loads slowly regardless of the video quality selected. This is what happens: >click on video &… (read more)

Upon starting a Youtube video the browser freezes momentarily. The video loads slowly regardless of the video quality selected. This is what happens: >click on video >link opens >Video starts loading, but won't play immediately >Freezes momentarily if interacting with the browser >Starts playing without issues (loads incredibly slow when trying to forward of rewind the video). Things I have tried: - Disable hardware acceleration. Did not make a difference. - Other browsers do not have the same problem. - Internet speed is fast enough at all times. - Clearing Cache/cookies. - Disabling add-ons. - Graphics drivers are updated.

Laptop specs: Dell XPS 9500 OS: Windows 11 Processor: 10th Gen Intel Core i7 Graphics: Intel UHD graphics. NVIDIA Ge-Force GTX 1650 Ti Memory: 16GB DDR4 Channel SDRAM at 2933MHz. Storage: 1 TB

I can provide a screen recording to show the exact issue.

Asked by tristanvi 5 days ago

Firefox slow to open

on my PC Firefox is very slow to open...and I get notification off and on ....that Firefox is sorry it crashed. I don't have this problem with GOOGLE...but I want Firefox… (read more)

on my PC Firefox is very slow to open...and I get notification off and on ....that Firefox is sorry it crashed. I don't have this problem with GOOGLE...but I want Firefox as my #1 browser.....any ideas ?

Asked by Sterling Alexander 4 days ago

Firefox is Constantly stating "Firefox is being updated by another instance."

Firefox is slow and sluggish. This normally happened to me when an update was applied and i need to restart the browser. But now its always stating "Firefox is being upd… (read more)

Firefox is slow and sluggish. This normally happened to me when an update was applied and i need to restart the browser. But now its always stating "Firefox is being updated by another instance'. I have closed all browser windows. i have rebooted my machine. I have refreshed firefox. i have uninstalled and reinstalled firefox. nothing seems to help. i am running the latest version of firefox. 103.0.1 (64-bit).

Asked by jnpatel340+firefox 6 days ago

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (read more)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

Asked by ugene85643 3 days ago

Last reply by ugene85643 1 day ago

Gmail and Google Drive

I cannot upload files to Google Drive (tells me there are 93 hours left), and it takes several reload tries to log into my gmail account. This has been happening for the… (read more)

I cannot upload files to Google Drive (tells me there are 93 hours left), and it takes several reload tries to log into my gmail account. This has been happening for the last two weeks. What gives?

Asked by bierstadttlovr 1 day ago

Invalid view state on a visual studio website

Getting an invalid view state on my own website written in asp.net visual studio old version 2013, started today never got this problem before. Problem not occurring on … (read more)

Getting an invalid view state on my own website written in asp.net visual studio old version 2013, started today never got this problem before. Problem not occurring on other browsers.

Asked by pat47 6 days ago

Crashes

I have had serious problems with crashes; firefox even crashed in safe mode. Tonight, I was on Facebook. I got up and went to the kitchen and when I came back, Firefox wa… (read more)

I have had serious problems with crashes; firefox even crashed in safe mode. Tonight, I was on Facebook. I got up and went to the kitchen and when I came back, Firefox was not present so I clicked the icon and a new tab opened up; all my previous tabs were gone. I went to "about:crashes" to submit a report for tonight but this didn't show in the reports. I really don't know what to do about the continuing crashes of Firefox?

Asked by metaphysicial 6 days ago

ABOUT:LOGINS

I did a FIREFOX reset. All my Logins are missing. I've never seen this occur. FIREFOX: 103.0.2 64bit THIS IS A HUGE LOSS. Help would be greatly appreciated. Bill Prusak … (read more)

I did a FIREFOX reset.

All my Logins are missing. I've never seen this occur.

FIREFOX: 103.0.2 64bit

THIS IS A HUGE LOSS.

Help would be greatly appreciated.

Bill Prusak [email removed from public]

Asked by bpru 5 days ago

My browser keeps crashing when I join a platform like Kaiser to check my messages. When I click to read message. It glitches and then crashes. Other browsers are not having this same problem

My browser keeps crashing when I join a platform like Kaiser to check my messages. When I click to read message. It glitches and then crashes. Other browsers are not havi… (read more)

My browser keeps crashing when I join a platform like Kaiser to check my messages. When I click to read message. It glitches and then crashes. Other browsers are not having this same problem

Asked by txgm 5 days ago

F/F BROWSER FAILS TO OPEN IN FULL SCR. MODE! ONLY VERY RECENT LY SOMTHING CHANGED!

‘THE F/F SCREEN FAULT -IT WONT OPEN ON FULL SCREEN ALL SOLUTIONS PROVIDED ARE FOR GEEKS! I AM NOW PREPARING TO DITCH F/F I CANT BE A GEEK - I'M JUST AN ORDINARY JOE! -WHY… (read more)

‘THE F/F SCREEN FAULT -IT WONT OPEN ON FULL SCREEN ALL SOLUTIONS PROVIDED ARE FOR GEEKS! I AM NOW PREPARING TO DITCH F/F I CANT BE A GEEK - I'M JUST AN ORDINARY JOE! -WHY DID YOU DO THIS? I'M SURE MANY FEEL AS I’

Asked by bigt 2 days ago

Tab crash

Hello, It seems that when ever i download or view something from my yahoo email attachments it always causes the yahoo tab to crash. Thanks for your support. … (read more)

Hello,

It seems that when ever i download or view something from my yahoo email attachments it always causes the yahoo tab to crash.

Thanks for your support.

Asked by Josh847 2 days ago

Last reply by Josh847 2 days ago

Firefox has become slow to open tabs - please see details

I can really use some help. Odd Firefox behavior. Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting… (read more)

I can really use some help. Odd Firefox behavior.

Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting Firefox. Usually takes 2-3 minutes tops for all to be readied. Now taking 10-12 minutes or more. Just last few days.

I have three versions of Firefox. Right now main is 91.12 ESR which updated a few days ago. Also 91 ESR portable and 102.1 ESR Portable. All act the same. All used the same profile, copied from one to another.

Things do change so I see that my ESET antivirus updated and could be it. Turning ESET off temporarily made no difference.

Opening the session does use 100% CPU, but that is not new. Always has pegged. Comes down to normal when all opened. Single sites open as expected. And after all sites opened, FF acts as it always did with no issues. Its just loading all the tabs that is the issue.

ODD Note: If I open the 91 ESR profile, then Startup Cache folder, clear the cache from about: Support, it does not delete the files. Yet that IS the profile being used. On at least one of the portables, that works as expected. If I delete the Startup cache files and open FF 91 ESR, it does not rebuild them. Makes me think it is using a different profile, but I am sure it is not.

I cannot try Safe Mode as the Session Manager would not be there to open the saved session. I may try turning off some Add-ons to see if a conflict, maybe with something added or updated recently.

Connection speeds have not changed and are above 400 Down and 150 Up.

As mentioned, this has worked for years. Sometimes with as many as 120 tabs. So it has to be a recent change.

I do have changes made to about:config but no idea where to try to make changes there to sleuth this issue. Happy to post the changed items, though long list.

Can anyone help at all? Anything more I can tell you?

Windows 10 latest build.

Asked by in4m8n 1 day ago

Last reply by in4m8n 6 hours ago