• حُلّت

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (read more)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • حُلّت

Font size problems on websites

Using Firefox on windows 10 pro, 64 bit Since updating to Firefox 125.0.3 (64 bit) , I am getting all sorts of website problems with font sizes. Some are all extremely … (read more)

Using Firefox on windows 10 pro, 64 bit

Since updating to Firefox 125.0.3 (64 bit) , I am getting all sorts of website problems with font sizes. Some are all extremely small like on google news, others have widely mixed sizes, extremely large and extremely small. Even on this page, support.mozilla.org, I have to zoom 250% to make it readable.

I tried troubleshoot mode and there is no difference. The problems are still there.

I tried the Edge browser and the problem is not there.

I didn't have this problem before the update. I tried adjusting windows and the screen dpi, but I can't find a solution. Just seems to make things worse.

Anyone else having this problem? Any suggestions for a solution ?

Asked by dee_veloper 2 weeks ago

Answered by dee_veloper 1 week ago

  • حُلّت

Waterfox Facebook Glitch

Hello, while using Waterfox, recently, while on Facebook, the time a post was made on any given page stopped being shown except for the most recent - newest - one. Per th… (read more)

Hello, while using Waterfox, recently, while on Facebook, the time a post was made on any given page stopped being shown except for the most recent - newest - one. Per the attached screenshots, the newest post shows that it was put up 26 mins before I got the screenshot, the post prior to that one does not show how long it's been since it was made. This is only in Waterfox. Not a problem with Firefox, Chrome or Edge. Waterfox is my browser of choice for all social media, so this is particularly problematic. Thanks for any help in resolving this.

~ Bruce in Hawai'i

Asked by Bruce Wheeler 1 week ago

Answered by jonzn4SUSE 1 week ago

  • حُلّت

Is there a way to turn off tracking URL fragment insertion from the release notes page when clicking "What's New" in the Firefox update modal?

Is there a way to turn off tracking URL fragment insertion from the release notes page when clicking "What's New" in the Firefox update modal? When I click "What's New" … (read more)

Is there a way to turn off tracking URL fragment insertion from the release notes page when clicking "What's New" in the Firefox update modal?

When I click "What's New" in this modal (see Screenshot 1), it loads the release notes page for my current version (although it really should load the release notes page for the version it wants me to upgrade to, but that's another issue altogether), and inserts a bunch of tracking URI fragments onto the URL (see Screenshot 2).

Is there a way (in Settings, about:config, Windows Registry, etc.) to disable that fragment insertion?

Asked by Tyler 3 weeks ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 3 weeks ago

  • حُلّت

Firefox url and search bar display issue since last update (126)

There is a display issue when I search anything in the url bar. It goes up the window, and disappears completely if many suggestions are made. The issue disappears when i… (read more)

There is a display issue when I search anything in the url bar. It goes up the window, and disappears completely if many suggestions are made. The issue disappears when in troubleshooting mode. I disabled all plugins, changed the theme to no avail.

Asked by jacquessanson 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • حُلّت
  • Locked

Firefox update error: Failed to check for updates.

Hello, When I go to update Firefox through the settings > general > firefox updates > check for updates, I am getting the error in the title. I can manually dow… (read more)

Hello,

When I go to update Firefox through the settings > general > firefox updates > check for updates, I am getting the error in the title. I can manually download the app installer and update to the most current version which is what I did for version 125.0.1, yesterday.

I have tried uninstalling and reinstalling firefox, installing the beta branch, refreshing firefox, running in troubleshooting mode, completely deleting all user firefox files, and I still get the error. No DNS resolver issues to the update server. No firewall issues. No network blocking (tested with other devices).

This issue started after March update to 124.0.1 and continues to current stable release 125.0.1.

This issue also seems to extend to checking for extension updates.

Below are browser logs for when i try to check for update or update extensions.

App Update Logs: AUS:AUM AppUpdater:check - currentState=STATE_IDLE AUS:AUM AppUpdater:check - starting update check AUS:SVC CheckerService:checkForUpdates - checkType: 2 AUS:SVC CheckerService:checkForUpdates - Making new check request for check id 86. AUS:SVC CheckerService:getUpdateURL - checkType: 2 AUS:SVC CheckerService:getUpdateURL - update URL: https://aus5.mozilla.org/update/6/Firefox/125.0.1/20240416043247/WINNT_x86_64-msvc-x64/en-US/release/Windows_NT%252010.0.0.0.22631.3447%2520(x64)/ISET%3ASSE4_2%2CMEM%3A32702/default/default/update.xml?force=1 AUS:SVC CheckerService:#updateCheck - sending request to: https://aus5.mozilla.org/update/6/Firefox/125.0.1/20240416043247/WINNT_x86_64-msvc-x64/en-US/release/Windows_NT%252010.0.0.0.22631.3447%2520(x64)/ISET%3ASSE4_2%2CMEM%3A32702/default/default/update.xml?force=1 AUS:SVC CheckerService:#updateCheck - request got 'error' event AUS:SVC CheckerService:#updateCheck - Failed. request.status: 2152398919 AUS:SVC getStatusTextFromCode - transfer error: Data transfer was interrupted (please try again), code: 2152398919 AUS:AUM AppUpdater:check - Update check failed; CHECKING_FAILED

Extension Update Logs: 1713382616474 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616475 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616476 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 3 1713382616477 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616478 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616481 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616483 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616484 addons.productaddons WARN Failed downloading XML, status: 0, channelStatus: 2152398919, errorCode: 2, reason: error 1713382616486 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616487 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616489 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616489 addons.productaddons WARN Failed downloading XML, status: 0, channelStatus: 2152398919, errorCode: 2, reason: error 1713382616493 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616494 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616495 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616497 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616502 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616503 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616504 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616507 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 2 1713382616512 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382616514 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason 1713382617489 addons.update-checker WARN HTTP Request failed for an unknown reason HTTPS-Only Mode: Not upgrading insecure request “http://r3.o.lencr.org/” because it is exempt.

Asked by _dolphins 1 month ago

Answered by _dolphins 1 month ago

  • حُلّت

Save one autofill entry for usernames across all sites?

I have a unique annoyance wherein I use a considerably long email address for many sites. I've gotten tired of typing it out whenever it comes up and wish for it to be pr… (read more)

I have a unique annoyance wherein I use a considerably long email address for many sites. I've gotten tired of typing it out whenever it comes up and wish for it to be preserved as an autofill across all sites so I no longer have to, similar to how your phone may suggest your email address in autocomplete.

Unfortunately, as far as I can tell, you can only manually add autofills for specific sites and with password attached. So my question is, is there a way to make the address be a suggested autofill on username/email address boxes across all sites?

(not interested in having form history saved, just want this one specific form entry)

Asked by ballakoala 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

Suggestons cover the address bar.

Whenever I try to write anything into the address bar the suggestions cover it completely and I can't see what I am writing, see Picutre1! However when I launch the brow… (read more)

Whenever I try to write anything into the address bar the suggestions cover it completely and I can't see what I am writing, see Picutre1!

However when I launch the browser in troubleshoot mode from the help menu, everything works fine, see Picture2.

The only addon I have installed is Youtube adBlock. There are two plugins running, a codec by sisco systems and a decrypt module by google.

Could somebody help me with this problem?

Asked by Nevesincs 1 week ago

Answered by Nevesincs 1 week ago

  • حُلّت

How can I enable seeing *all* tabs from other devices in Firefox View?

Hello All! I have recently tried to use Firefox View button in order to quickly open pages that I have opened on my Android device, however I found that only some (rando… (read more)

Hello All!

I have recently tried to use Firefox View button in order to quickly open pages that I have opened on my Android device, however I found that only some (random) portion of the tabs appear in the Firefox View under [tabs from other devices/my android device].

Is there any way I can change that behaviour? This is renedring the Firefox View kind of pointless, as I still have to open my phone to check whether there was maybe one more important page that I wanted to check out, that was not listed in the Firefox View on my PC. At that point, I could very well just see what were I at, on the android device, and just google stuff again. The mixed approch (some opened via Firefox View and some manually) is more time consuming than either of the approaches alone, so I would really appreciate help, as Firefox View seemed to be a time-saver - I believe I have something set erroneously somwhere. Thanks!

I am on firefox 125.0.3. 64-bit.

Asked by gawroon7 2 weeks ago

Answered by jonzn4SUSE 2 weeks ago

  • حُلّت

severely broken webpage loading (for specifically roblox)

this is definitely a unique issue i have not ever had, LOL i'm running into a very strange issue where only the roblox page is not loading properly. everything else seem… (read more)

this is definitely a unique issue i have not ever had, LOL

i'm running into a very strange issue where only the roblox page is not loading properly. everything else seems to work just fine; trying to load roblox on google chrome works fine too! ive turned off my extensions and run it in troubleshoot mode, i've updated the browser and my pc and my drivers, nothing seems to want to fix it. i'm not very sure what's going on. it's very funny, but definitely troublesome- the website is not navigatable in this state.

it randomly popped up like this last night, i was under the impression roblox itself was down because my friend in the call at the time had been talking about how slow the site is. upon digging deeper and asking around, nobody else is having the issue i'm having so i'm lead to believe its a me issue

Asked by kindlingbird 3 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • حُلّت

Failed to check for updates

I am running version 125.0.3 (64-bit) on Windows 11, and I can't check for updates and have to manually download each new version after given a popup telling me that the … (read more)

I am running version 125.0.3 (64-bit) on Windows 11, and I can't check for updates and have to manually download each new version after given a popup telling me that the latest Firefox update couldn't be installed. I've tried restarting the computer, tried running the Mozilla Maintenance Service, and installing the latest updates for Firefox and Windows 11. Nothing I've tried has worked, and no other help article has helped me thus far.

Asked by Ethan 4 weeks ago

Answered by Ethan 3 weeks ago

  • حُلّت

Double icons on Stop & Reload buttons when using custom icons

When reloading a page, or navigating to a new page, the default Stop icon momentarily appears over my own Reload icon, and the default Reload icon also appears over my St… (read more)

When reloading a page, or navigating to a new page, the default Stop icon momentarily appears over my own Reload icon, and the default Reload icon also appears over my Stop icon.

Please see attached image and animation.

Any idea if this is a minor bug?

Below is my code to split the Reload button into Reload & Stop buttons, then to add text to the navigation buttons, and finally to add icons to the navigation buttons.

This anomaly happens whether or not I split the Reload & Stop buttons. With just a single Reload button, I'm also seeing the default Reload icon appear over my own.

Thank you.

/* ---------- SPLIT RELOAD BUTTON INTO RELOAD & STOP ------------- */
#reload-button, #stop-button {
   display: inherit !important; 
} 
#reload-button > .toolbarbutton-icon {
  -moz-appearance: none !important; 
}


/* ------------ ADD TEXT LABELS TO NAVIGATION TOOLBAR BUTTONS --------------- */
/* Shows both icon and label for toolbarbuttons */
toolbar .toolbarbutton-1[label]{
  flex-direction: column;
  align-items: center !important;
}
toolbar .toolbarbutton-1[label]:not([disabled]):hover{ background-color: var(--toolbarbutton-hover-background) !important; }
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-icon,
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-badge-stack{
  padding: var(--toolbarbutton-inner-padding) !important;
  padding-bottom: 0px !important;
  height: calc(var(--toolbarbutton-inner-padding) + 16px) !important;
  border: none !important;
  background-color: transparent !important;
  box-shadow: none !important;
}
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-text {
  display: flex !important;
  min-height: 16px !important;
  padding-top: 3px !important;
  padding-bottom: 6px !important;
  background-color: transparent !important;
  overflow: hidden;
  width: 9ch; /* changes space between buttons */
}
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-text::before{
  margin-inline: auto;
 }
:root:not([uidensity="compact"]) toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-text{ padding: 2px !important; }


/* ------------ ADD CUSTOM ICONS TO NAVIGATION TOOLBAR BUTTONS ----------- */
#back-button {
   list-style-image: url("image/back.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#back-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#forward-button {
   list-style-image: url("image/forward.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#forward-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#reload-button {
   list-style-image: url("image/reload.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#reload-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#stop-button {
   list-style-image: url("image/stop.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#stop-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#print-button {
   list-style-image: url("image/print.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#print-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#home-button {
   list-style-image: url("image/home.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#home-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}

Asked by Slouch 3 weeks ago

Answered by Slouch 3 weeks ago

  • حُلّت

Translate

How can I find or add the translate icon to the toolbar. I did a screenshot but can't see how to insert it. My tool bar has only a toggle reader icon and a favorites icon… (read more)

How can I find or add the translate icon to the toolbar. I did a screenshot but can't see how to insert it. My tool bar has only a toggle reader icon and a favorites icon after the url in the address bar. translate does seem to work automatically on the first page of website, but then does not work on other tabs of the same website. screen shot added

Asked by forestshopkeeper 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • حُلّت

Window to https://0.0.0.1/ opens automatically all the time

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:125.0) Gecko/20100101 Firefox/125.0 Steps to reproduce: Use Firefox only once (Youtube,gogele,etz Actual resul… (read more)

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:125.0) Gecko/20100101 Firefox/125.0

Steps to reproduce:

Use Firefox only once (Youtube,gogele,etz

Actual results:

Window to https://0.0.0.1/ opens automatically all the time

Expected results:

Use this website without being automatically redirected to https://0.0.0.1/.

Asked by Sebastian Becker 1 month ago

Answered by Paul 1 month ago

  • حُلّت

Homescreen bug - blank survey

A blank survey pops up in my homepage each time I open Firefox, I haven't filled it yet since I don't know what it entails and what it is about. There is no option to clo… (read more)

A blank survey pops up in my homepage each time I open Firefox, I haven't filled it yet since I don't know what it entails and what it is about. There is no option to close it either, and it seems bugged as it isn't going away even after updating the version of Firefox, it is still present on 125.0.2 version. Kindly assist regarding the same. I have attached a picture of the same herewith.

Asked by johnghosting 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • حُلّت

Add-on no longer on Toolbar

I'm using the OneTab add-on, Enabled. The icon no longer shows on the Toolbar, though it is on the Menu bar next to Firefox View. I ran Remove and then Added it again, … (read more)

I'm using the OneTab add-on, Enabled. The icon no longer shows on the Toolbar, though it is on the Menu bar next to Firefox View.

I ran Remove and then Added it again, hoping the Toolbar Icon would reappear = no go, And I lost all URLs already saved, stupid me. To be clear, clicking the Icon on the Toolbar saves all open tabs.

Is there a fix via Preferences? Thanks. gw

Asked by metaguy 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • حُلّت

Firefox displays the same name in the title bar for different profiles

In Linux Ubuntu I created 4 different launchers for 4 profiles. Firefox opens the different profiles correctly, but the name of Profile 4 is displayed in the title bar f… (read more)

In Linux Ubuntu I created 4 different launchers for 4 profiles.

Firefox opens the different profiles correctly, but the name of Profile 4 is displayed in the title bar for all windows. This causes confusion when I'm using the different profiles. Furthermore, the icon displayed in the icon bar is also the same for the 4 profiles, although I have configured a different icon for each profile. I ask for help as I need each instance to have its own name and icon displayed correctly.

The launchers look like this:

firefox-profile1.desktop: Name= Profile 1 Exec=firefox -P profile1 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile1.png

firefox-profile2.desktop Name=Profile 2 Exec=firefox -P profile2 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile2.png

firefox-profile3.desktop Name=Profile 3 Exec=firefox -P profile3 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile3.png

firefox-profile4.desktop Name=Profile 4 Exec=firefox -P profile4 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile4.png

Asked by Alex 1 month ago

Answered by Alex 1 month ago