problem with connecting with Kaiser Permanente only, then loss of most all of my tabs

A few weeks ago I began, while trying to connect to Kaiser from an email message, to get a response that said it was unable to connect because "server not able to redirec… (read more)

A few weeks ago I began, while trying to connect to Kaiser from an email message, to get a response that said it was unable to connect because "server not able to redirect." I wasn't getting any error messages from any other sites or attempts to connect with any other sites.

I contacted Kaiser and got some tech office in California (I'm in Hawaii). I did all that they suggested, i.e. "cleaning up" my computer, and I even paid and installed a program called "CClean", and used "Ninite." After making all the "clean ups" the error message was still happening, and later it even mentioned Firefox in the message.

At that point I had no idea what to do and went to "help" on the application menu. Did the "troubleshooting" a couple times, and then saw a "refresh" button, that I thought was probably, and looked innocuous; this led to a bunch of other things that I certainly didn't want to mistakenly perform anything untoward.

After all this I was finally able to link properly with Kaiser, BUT ALL OF MY TABS WERE GONE!

This seems to be a real problem on Firefox, since I've NEVER seen anything that is easy to select to "resolve", "reinstate", or "RECOVER" tabs. I've seen many of the same questions about TAB recovery before.

I've been with Firefox for probably a couple of decades now, and this seems to be a major issue without any "easy" solution. Or, am I just missing something completely?!

Asked by lchoquette 1 month ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

Images Not Loading on Certain Websites in Firefox

I'm having trouble with Firefox where images aren't loading on some websites, even though they display fine in other browsers. I've tried clearing the cache and restartin… (read more)

I'm having trouble with Firefox where images aren't loading on some websites, even though they display fine in other browsers. I've tried clearing the cache and restarting Firefox, but the issue persists.

Is there anything else I can try to fix this problem and get images to load properly?

Asked by Robert Wolf 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Hotmail won't load on Firefox

Hi there, About 4 days ago, hotmail suddenly stopped loading on Firefox (though I can still access it on Safari). I've tried clearing my cache and add-ons, etc. I've go… (read more)

Hi there,

About 4 days ago, hotmail suddenly stopped loading on Firefox (though I can still access it on Safari). I've tried clearing my cache and add-ons, etc. I've googled a ton and tried all the things I can find to try, but nothing is working. I am by no means a tech person and so I'm out of ideas and need some help. I know I can use Safari, but I really hate using it and prefer Firefox. Any ideas on what to do? I am using a MacBook Pro - Sonoma 14.4.1

Thank you so much! Jocelyn Pascall

Asked by jocie809 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Microsoft login Broken

Hey all, as of the past few days when I get the prompt to enter my password on Outlook.com (And microsoft.com) and hit 'sign in' the page just reloads and nothing happens… (read more)

Hey all, as of the past few days when I get the prompt to enter my password on Outlook.com (And microsoft.com) and hit 'sign in' the page just reloads and nothing happens. There is no failed login message, the page just reloads like I didn't hit sign in. I have disabled all of my extensions, cleared cookies and cache, ETP... with no luck.

Works fine on Chrome for android...

I'd really like to stay with Firefox so all help seriously appreciated

Asked by Person Guyerson 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Amazon not working

I was using Amazon just fine a few days ago. When I tried to open an amazon link yesterday, I got the message: Secure Connection Failed. I tried updating my browser and c… (read more)

I was using Amazon just fine a few days ago. When I tried to open an amazon link yesterday, I got the message: Secure Connection Failed. I tried updating my browser and clearing my cache and cookies. Please fix

Asked by cherryblossomshadow3 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

Login problem to the The Guardian Newspaper site/ hangs after clicking "sign in"

Yesterday I was unable to sign into The Guardian website (https://profile.theguardian.com/signin?INTCMP=DOTCOM_NEWHEADER_SIGNIN&ABCMP=ab-sign-in&componentEventPar… (read more)

Yesterday I was unable to sign into The Guardian website (https://profile.theguardian.com/signin?INTCMP=DOTCOM_NEWHEADER_SIGNIN&ABCMP=ab-sign-in&componentEventParams=componentType%3Didentityauthentication%26componentId%3Dguardian_signin_header and https://profile.theguardian.com/signin? )

The problem is that after I click "Sign In", that little circling line becomes the Energizer Bunny, circling away and circling away, but not logging me in.

I have no problem logging in using those login pages on Edge, so confident of username/password combo

I have (repeatedly) turned off tracking protection, Adblock Plus & Privacy Badger for the site, cleared history (cookies and cache, as well as all), followed the complete set of instructions at https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-login-issues-on-websites-require-passwords, and refreshed Firefox. Still the same problem.

HELP - I don't want to be forced to use Edge :)

Asked by PaulWermer 4 weeks ago

Last reply by zeroknight 4 weeks ago

  • حُلّت

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (read more)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • حُلّت

Netflix Error - F7355-1203

Hi, I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error… (read more)

Hi,

I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error F7355-1203.

I've checked the DRM setting and it is enabled, I checked addons and I have OpenH264 and Widevine installed, both set to always active.

I've checked installed codecs and I do have libavcodec58 installed. No update for that available via apt. I also have ffmpeg installed, no problem with that either. I can play Netflix videos in Chrome, but not in Firefox now. Something happened to Firefox when I updated from 120.x to 124.x. Today I updated to 125.x, same problem, Netflix video won't play.

I've unchecked the DRM setting and re-checked it, and that does reinstalled Widevine but does not fix the problem.

Any ideas what could be the cause?

Asked by mark545 1 month ago

Answered by mark545 2 weeks ago

Prime Video - Picture-in-Picture subtitles aren't working

When using picture in picture on Prime Video, my subtitles aren't showing up in the window, but instead on the original page, despite prime video being one of the origina… (read more)

When using picture in picture on Prime Video, my subtitles aren't showing up in the window, but instead on the original page, despite prime video being one of the original supported websites. Any ideas on how to fix?

Asked by Veronica 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

Disabling 'Show animations in Windows' changes the way text is shown on some websites.

When I turn off the windows animations in Windows 10 the font on Twitter.com changes somewhat. I believe it is altering the character spacing/scaling. I have not had thi… (read more)

When I turn off the windows animations in Windows 10 the font on Twitter.com changes somewhat. I believe it is altering the character spacing/scaling.

I have not had this behavior on other browsers (Brave, Edge, Chrome & OperaGX tested). I have not noticed this on other websites, but I also haven't really looked.

Windows version 22H2 (OS Build 19045.4291) Firefox version 124.0.2

Images provided are with them off, then on

Steps to recreate 1. Load a tweet (tweet in the images: https://twitter.com/FedeItaliano76/status/1779855670432408011) 2. Turn off window animations (settings->display->show animations in windows->Off) 3. Reload the Tweet

This is not a critical issue for me, but I think it's worth mentioning

Asked by SiwelTheLongBoi 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

ssa.gov account login no longer works on Firefox, but does work on Edge

I can no longer log into my social security account using Firefox, but the login does work on edge. When I try login on Firefox, I get the following error message: Bad R… (read more)

I can no longer log into my social security account using Firefox, but the login does work on edge. When I try login on Firefox, I get the following error message:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

The initial web site is https://www.ssa.gov/. From there I hit "Sign in", and get to https://secure.ssa.gov/RIL/SiView.action using Edge, but get just the error message using Firefox.

There is another route, which is through https://www.ssa.gov/myaccount/. Hitting either account or sign in on that page will work on Edge, but gives the same error message on Firefox.

Asked by Bob G 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

  • حُلّت

Video without sound on some sites but work on another

I have: 125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0 Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video … (read more)

I have:

125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0

Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video on Youtube works perfectly.

Fresh install without addons or plugins. Switching to "Troubleshoot mode" does not change anything. Youtube with sound, Facebook without sound.

Any ideas where to look?

Asked by George Brink 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

Hardware Video Encoding seems broken on Arch Linux with an AMD RX 7800 XT

I have a problem where if I install the packages needed to get hardware video decoding working in firefox it completely breaks YouTube playback. I can't find any info on … (read more)

I have a problem where if I install the packages needed to get hardware video decoding working in firefox it completely breaks YouTube playback. I can't find any info on the internet about the problem and I am having a lot of trouble with it. YouTube playback with libva-mesa-driver and libva-vdpau-driver will start stop restart start playing audio then crash with a this error every single time. I am at my wits end trying to figure out this problem and I would love help figuring out the problem I am using firefox-developer-edition as a note thanks Ozzy

Asked by Ozzy Helix 1 month ago

Last reply by Ozzy Helix 1 month ago

Issue with Accessing website on Mozilla Firefox

Dear Mozilla Community, I am reaching out to seek assistance regarding an issue I have encountered while trying to access the website https://paydayloanseloanwarehouse.n… (read more)

Dear Mozilla Community,

I am reaching out to seek assistance regarding an issue I have encountered while trying to access the website https://paydayloanseloanwarehouse.net/ on Mozilla Firefox. The website does not load, and I am unsure whether the problem is related to browser compatibility, a technical issue, or a possible blocking by the browser.

Has anyone else experienced this issue, or can provide guidance on how to resolve it? I have tried clearing my browser cache and disabling extensions, but the problem persists.

Any help or suggestions on how to access the website smoothly would be greatly appreciated. Thank you in advance for your support.

Asked by Alinet Utmix 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Why aren't pull-down menus, behaving consistently, on Firefox on an M1-Max Mac ?

Why aren't pull-down menus, behaving consistently, on Firefox on an M1-Max Mac on macOS Sonoma ? The pulldown-menus don't persist, long-enough to click-upon a selec… (read more)

Why aren't pull-down menus, behaving consistently, on Firefox on an M1-Max Mac on macOS Sonoma ?

The pulldown-menus don't persist, long-enough to click-upon a selection .

Asked by rsblanchard 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago