TracFone Sign In Doesnt work on FireFox

I can't sign into my TracFone account on FireFox or FireFox Private Window. But I "can" sign on in Chrome. Is there someway to fix this as FireFox is my main default brow… (read more)

I can't sign into my TracFone account on FireFox or FireFox Private Window. But I "can" sign on in Chrome. Is there someway to fix this as FireFox is my main default browser.

Thanks in advance for any advice

Asked by SunnySkyez 1 month ago

"browser.tabs.loadBookmarksInBackground" does not work when clicking on "Open All in Tabs" in the bookmarks menu

Hello According to this thread I set the values: «browser.bookmarks.openInTabClosesMenu» → «false». «browser.tabs.loadBookmarksInBackground» → «true». But when you clic… (read more)

Hello According to this thread I set the values:

«browser.bookmarks.openInTabClosesMenu» → «false». «browser.tabs.loadBookmarksInBackground» → «true».

But when you click on "Open All in Tabs" in the bookmarks menu, it redirects to the first tab to open, that is, the value "browser.tabs.loadBookmarksInBackground" does not work.

Asked by moninah 1 week ago

Last reply by moninah 1 week ago

Bookmarks gone with update to 115.10.0esr

With the update to 115.10.0esr my bookmarks that were on the left hand side of the screen are gone. When I look at bookmarks there are a few, but I had multiple folders f… (read more)

With the update to 115.10.0esr my bookmarks that were on the left hand side of the screen are gone. When I look at bookmarks there are a few, but I had multiple folders for different subjects, I do not find. I would like to have the procedure to return my bookmarks back to the left hand side of the screen with all of my bookmarks, bookmark folders, and other bookmarks like it was prior to the update. Thank you for help, Steve Zimmerman

Asked by z.zimmerman 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

  • حُلّت

Setting border color for focused URL Bar

Hi All, I'm trying to set the border color for my url & search bars to gray when non-focused, and blue when receiving the focus. The following code works for the se… (read more)

Hi All,

I'm trying to set the border color for my url & search bars to gray when non-focused, and blue when receiving the focus.

The following code works for the search bar, but the url bar is receiving a separate blue border around the gray border, instead of changing the color from gray to blue.

Can someone suggest how I might set the url bar to blue (just a single border, not the double it has now), both when it has focus and when it's expanded?

Thank you!

/* set non-focused url & search bars to gray border */
#urlbar > #urlbar-background, #urlbar[breakout][breakout-extend] > #urlbar-background, #searchbar { border: 1px solid #a1a6b5 !important; outline: none !important; border-radius: 0px !important; }
/* set focused search bar to blue border */
#urlbar-background, #urlbar[breakout][breakout-extend] > #urlbar-background:focus-within, #searchbar:focus-within { border: 1px solid #0078d7 !important; }
/* set focused url bar to blue border */
#urlbar-background, #urlbar[breakout][breakout-extend] > #urlbar-background:focus-within, #urlbar:focus-within { border: 1px solid #0078d7 !important; }

Asked by Slouch 1 month ago

Answered by Slouch 1 month ago

hyatt.com still does not work

Hyatt.com can be loaded on other browsers but not on Firefox. There is just a blank page with no error message. There is an archived thread on support.mozilla.or called "… (read more)

Hyatt.com can be loaded on other browsers but not on Firefox. There is just a blank page with no error message. There is an archived thread on support.mozilla.or called "hyatt.com". The suggested solutions don't work or are too complicated. So please solve the problem. And STOP archiving threads that are still an unsolved problem! Am using Win8.1 and auto-updating Firefox.

Asked by janeintoronto 1 month ago

Replace context menu navigation icons with text only

Hi All, Is there a way to replace the navigation icons on the context menu with their text-only counterparts? I've tried the following code segments which provide less-… (read more)

Hi All,

Is there a way to replace the navigation icons on the context menu with their text-only counterparts?

I've tried the following code segments which provide less-than-optimal results.

This one which worked in FF 88, now removes the icons, but leaves 4 blank buttons in a row with no text...

#context-back image,
#context-forward image,
#context-reload image,
#context-stop image,
#context-bookmarkpage image {display: none !important;}}


This one completely removes the options, but I would like to keep them, and replace them with their text counterparts

#context-navigation,
#context-sep-navigation {
   display:none !important;
}


Please see attached images for the before and after of what I'm trying to achieve.

Might be nice to have the blank icon column to the left of these 4 items so they all line up with the items below, but I can live without that if it's not possible.

Any help is appreciated!

Asked by Slouch 1 month ago

Last reply by Slouch 1 month ago

YouTube and Firefox on Mac

I am on a MacBook Pro with Sonoma 14.4, and the lastest version of Firefox. The YouTube website will not load. It looks like the attached screen shot. I can access the si… (read more)

I am on a MacBook Pro with Sonoma 14.4, and the lastest version of Firefox. The YouTube website will not load. It looks like the attached screen shot. I can access the site with other browsers. I can play a YouTube video with Firefox if I have a link, but I cannot see the rest of the page - just the video itself.

Asked by sandra60 2 months ago

How to remove item from preferences>Files and App>Applications

I've had a security breach where a Discord user got access to an email account. I'm going through all computers to make sure there is no malware that might be related t… (read more)

I've had a security breach where a Discord user got access to an email account. I'm going through all computers to make sure there is no malware that might be related to discord. I found one item in my download preferences that says "discord' but everything I've tried won't allow me to erase it. Any information on what this might be? and how/if I should erase it? (In fact, I don't know what any of the items are in my content types)

Asked by kateharp8133 1 month ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

yubikey stops working after X hours

hello everyone; i have a strange issue with my yubikey and firefox on redhat linux 8. (i can't upgrade to red hat 9 and it's technically oracle linux) its works fine fo… (read more)

hello everyone; i have a strange issue with my yubikey and firefox on redhat linux 8. (i can't upgrade to red hat 9 and it's technically oracle linux)

its works fine for the first x hours (where x is usually between 1 and 3 hours) and then firefox will invariably stop recognizing the yubikey touch. yubikey works with any other application in that journalctl shows that systemd is aware of it's existence when i plug/unplug it and i get a string in my terminal and text editors whenever i touch they key both before and after it stops working with firefox.

i've tried these things but the behavior is still the same: - regenerating my ~/.mozilla configuration directory - toggling all *webauth* keys in about:config - switching from yum to flatpak firefox installation - switching from gnome to kde to xfce - switching from Wayland to X11

there are no error messages; journalctl doesn't show any either; and chrome doesn't seem to have this problem, but i don't trust chrome and, interestingly, chrome exhibits the same behavior when using xfce.

the only thing that works reliability is rebooting each time it happens and, as you can imagine, that's 100% intrusive and i lose all momentum in my productivity.

here's details on my system:

Firefox version: 115.10.0esr (64-bit)

OS: Red Hat Enterprise Linux release 8.9 (Ootpa) Oracle Linux Server release 8.9 5.15.0-205.149.5.1.el8uek.x86_64

X Windows info: gnome-session-wayland-session.x86_64 3.28.1-21.0.1.el8 @AppStream libwayland-client.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream libwayland-cursor.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream libwayland-egl.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream libwayland-server.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream qt5-qtwayland.x86_64 5.15.3-1.el8 @AppStream xorg-x11-server-Xwayland.x86_64 21.1.3-12.el8 @AppStream

I have support licensing from both Oracle and Yubikey and i've asked them for help and they both point the finger at each other so i'm stuck with this; any help would be appreciated!

Asked by davidalphagamma 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

I'd like to organize bookmarks alphabetically, with folders listed first, at the top of the list, followed by bookmarks not saved to folders. How do I do this?

I'd like to organize bookmarks alphabetically, with folders listed first, at the top of the list, followed by bookmarks not saved to folders. How do I do this? An exampl… (read more)

I'd like to organize bookmarks alphabetically, with folders listed first, at the top of the list, followed by bookmarks not saved to folders. How do I do this? An example: Folder A Folder B Folder C Acme Co inc Beta Corp, C corp ...etc

Asked by GSF 1 month ago

Last reply by GSF 1 month ago

  • حُلّت

userChrome.css - Help With Customizing Tabs (part 2)

Hi All, I would like the content area of my tabs moved up so that the box is filled with the actual tab color, without the white background, and also the text will be ve… (read more)

Hi All,

I would like the content area of my tabs moved up so that the box is filled with the actual tab color, without the white background, and also the text will be vertically centered. Right now, the text is dropping too close to the bottom of the tab.

Had this looking very nice in FF 88 with the same code, as you can see in the attached images, but it seems to render differently in FF 115 ESR and FF 125.

Below is some code I used to style the tabs, but the problem exists without this code as well.

I've also included some "tabs on bottom" code I'm using as well at the very bottom.

Would sure like to get those Classic Toolbar Buttons working again too (shown in the second image), but that will be a later request :)

Any help is appreciated.

Thanks!

/* Highlight non-selected tabs on mouseover */ .tabbrowser-tab:not([selected]):hover .tab-content {

  background-color: #dbe3eb !important;

}

  1. TabsToolbar {
 -moz-box-ordinal-group: 3 !important;
 padding-top: 0 !important;
 padding-bottom: 0 !important;
 height: 25px !important;
 background-image: url("bkmr_back.gif") !important;
 border-top: 1px solid #afc0d2 !important;
 border-bottom: 1px solid #8698aa !important;

}

/* Background color of selected tab */ .tab-background[selected="true"] {

   background-attachment: none!important;
   background-image: none!important;
   background-color: #eef5fc !important;

}

/* Background color of non-selected tab */ tab-background:not([selected]) {

   color: #000000 !important;
   background-color: #c7d3e0 !important;

}

/* Border color & bold text for selected tab */

  1. TabsToolbar .tabbrowser-tab[selected] {
   font-weight: 700 !important;
   color: #000 !important;
   border-top: 1px solid #8698aa !important;
   border-left: 1px solid #8698aa !important;
   border-right: 1px solid #8698aa !important;

}

/* Border color & normal text for non-selected tab */

  1. TabsToolbar .tabbrowser-tab:not([selected]) {
   font-weight: 600 !important;
   color: #000 !important;
   border-top: 1px solid #afc0d2 !important;
   border-left: 1px solid #afc0d2 !important;
   border-right: 1px solid #afc0d2 !important;

}

/* -------------- TABS ON BOTTOM --------------- */ /* TABS: below nav-bar - updated for 89+ | 108+ | 113+ */

  • |*:root {
 --tab-toolbar-navbar-overlap: 0px !important;
 --tab-min-height: 25px !important; /* adjust */
 --tab-min-width:  80px !important; /* adjust */

}

  1. navigator-toolbox #TabsToolbar {
 position: absolute !important;
 bottom: 0;
 /* height: 27px !important; */
 height: 28px !important;
 width: 100vw !important;

}

/* navigator-toolbox - padding */

  • |*:root:not([chromehidden*="toolbar"]) #navigator-toolbox {
 position: relative !important; /*89+*/
 padding-bottom: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important; /*adjust*/
 background-color: var(--toolbar-bgcolor) !important;

}

/* TABS: HEIGHT */

  1. tabbrowser-tabs,
  2. tabbrowser-arrowscrollbox,
  3. tabbrowser-tabs .tabbrowser-tab {
 min-height: var(--tab-min-height) !important;
 max-height: var(--tab-min-height) !important;

}

.tab-stack {

 height: var(--tab-min-height) !important;

}

  1. TabsToolbar {
 height: var(--tab-min-height) !important;
 margin-bottom: 0px !important;
 /* box-shadow: ThreeDShadow 0 -1px inset, -moz-dialog 0 1px !important; /*optional*/
 /* background-color: var(--toolbar-bgcolor) !important; */
 color: var(--toolbar-color) !important;

}

/* drag space */ .titlebar-spacer[type="pre-tabs"], .titlebar-spacer[type="post-tabs"] {

 width: 40px;

}

/* Override vertical shifts when moving a tab */

  1. navigator-toolbox[movingtab] > #titlebar > #TabsToolbar {
 padding-bottom: unset !important;

}

  1. navigator-toolbox[movingtab] #tabbrowser-tabs {
 padding-bottom: unset !important;
 margin-bottom: unset !important;

}

  1. navigator-toolbox[movingtab] > #nav-bar {
 margin-top: unset !important;

}

/* hide indicators and caption buttons */

  1. TabsToolbar .private-browsing-indicator {display: none !important;}
  2. TabsToolbar .accessibility-indicator {display: none !important;}
  3. TabsToolbar .titlebar-buttonbox-container {display: none !important;}
  4. TabsToolbar #window-controls {display: none !important;}

/* -------------- TABS ON BOTTOM --------------- */

Asked by Slouch 1 month ago

Answered by Slouch 1 month ago

Firefox can’t establish a connection to the server at wss://gateway.discord.gg/?encoding=json&v=9&compress=zlib-stream.

I've been trying to connect to discord for a while, left it on for 2 hours and hasnt loaded. when i opened the console log, all it said was "Firefox can’t establish a con… (read more)

I've been trying to connect to discord for a while, left it on for 2 hours and hasnt loaded. when i opened the console log, all it said was "Firefox can’t establish a connection to the server at wss://gateway.discord.gg/?encoding=json&v=9&compress=zlib-stream" all over. Please help.

Asked by uyhgjigy 1 month ago

Last reply by uyhgjigy 1 month ago

Firefox version 115.10esr

Comments on YouTube videos are no longer visible after Firefox version 115.10esr update. They do however work on my other computer which also has Firefox but not an esr … (read more)

Comments on YouTube videos are no longer visible after Firefox version 115.10esr update. They do however work on my other computer which also has Firefox but not an esr version since it has a more current version of windows. I tried deleting all cookies and cache, starting in safe mode, disabling ad-blocking on YouTube but nothing worked. I'm thinking of rolling back to the previous update but would rather have this problem fixed.

Asked by Carol Williams 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

Browser crashes on opening certain filetypes (notably PDF)

Hi everyone, I'm running Firefox which I compiled with vaapi support because I was trying to use hardware acceleration for videos, so I think this bug may have something… (read more)

Hi everyone,

I'm running Firefox which I compiled with vaapi support because I was trying to use hardware acceleration for videos, so I think this bug may have something to do with that. Every time I open a pdf file my browser instantly crashes. When I use troubleshoot mode I have no such issue. I then tried with a fresh all-default user profile with no add-ons, nothing, and still I crash when loading a PDF. Any pointers would be appreciated.

Asked by jethro.rosette 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

you tube tv

After the browser update earlier today I cannot log into 'You Tube TV'. The browser keeps asking for my email and password over and over and never signs me in. It keeps t… (read more)

After the browser update earlier today I cannot log into 'You Tube TV'. The browser keeps asking for my email and password over and over and never signs me in. It keeps telling that I am signed out and need to sign in, over and over. I cleared my cache and cookies. I changed my sign in from my yahoo email to my gmail account and it still will not work. If I use the chrome browser it works fine. Please Help.

best regards,

john loomis jr.

Asked by jloomisjr2 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago