X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Display content not clear

Posted

I am a warranty administrator at an automotive company and using my warranty software at Firefox but i recently noticed that its not display properly. Its working fine and clear at internet explorer. See both screen prints for your information.

Any suggestion to solve this issue?

Many Thanks

I am a warranty administrator at an automotive company and using my warranty software at Firefox but i recently noticed that its not display properly. Its working fine and clear at internet explorer. See both screen prints for your information. Any suggestion to solve this issue? Many Thanks

Modified by Tauseef Ahmed Butt

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Google Update
  • Shockwave Flash 12.0 r0
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.06
  • GEPlugin
  • Citrix URL-Redirection Helper Plugin
  • Citrix Receiver Plugin (Win32)
  • VLC media player Web Plugin 2.0.6
  • Nitro PDF plugin for Firefox and Chrome
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • DRM Netscape Network Object
  • Npdsplay dll
  • DRM Store Netscape Plugin

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

More Information

Application Basics
------------------
Name: Firefox
Version: 27.0
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Crash Reports for the Last 3 Days
---------------------------------
All Crash Reports
Extensions
----------
Name: Java Quick Starter
Version: 1.0
Enabled: true
ID: jqs@sun.com
Name: WordWeb one-click lookup
Version: 5.0.4406
Enabled: true
ID: wcapturex@deskperience.com
Name: Microsoft .NET Framework Assistant
Version: 0.0.0
Enabled: false
ID: {20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}
Important Modified Preferences
------------------------------
browser.cache.disk.capacity: 358400
browser.cache.disk.smart_size.first_run: false
browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: false
browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 358400
browser.places.smartBookmarksVersion: 4
browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20131216183647
browser.startup.homepage: https://gaonline.mn.man.de/sap/bc/webdynpro/man/wty_ga_online
browser.startup.homepage_override.buildID: 20131216183647
browser.startup.homepage_override.mstone: 27.0
dom.mozApps.used: true
extensions.lastAppVersion: 27.0
font.internaluseonly.changed: true
gfx.blacklist.direct2d: 3
gfx.blacklist.layers.direct3d10: 3
gfx.blacklist.layers.direct3d10-1: 3
gfx.blacklist.layers.direct3d9: 3
gfx.blacklist.layers.opengl: 3
gfx.blacklist.stagefright: 3
gfx.blacklist.suggested-driver-version: 6.1400.1000.5218
gfx.blacklist.webgl.angle: 3
gfx.blacklist.webgl.msaa: 3
gfx.blacklist.webgl.opengl: 3
network.cookie.prefsMigrated: true
places.database.lastMaintenance: 1397623323
places.history.expiration.transient_current_max_pages: 40014
plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
plugin.importedState: true
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_bgcolor: false
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_bgimages: false
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_colorspace:
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_command:
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_downloadfonts: false
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_duplex: 1079360716
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_edge_bottom: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_edge_left: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_edge_right: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_edge_top: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_evenpages: true
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_in_color: true
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_margin_bottom: 0.5
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_margin_left: 0.5
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_margin_right: 0.5
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_margin_top: 0.5
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_oddpages: true
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_orientation: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_page_delay: 50
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_paper_data: 9
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_paper_height: 11.00
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_paper_name:
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_paper_size_type: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_paper_size_unit: 1
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_paper_width: 8.50
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_plex_name:
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_resolution: -1073741824
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_resolution_name:
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_reversed: false
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_scaling: 1.00
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_shrink_to_fit: true
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_to_file: false
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_unwriteable_margin_bottom: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_unwriteable_margin_left: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_unwriteable_margin_right: 0
print.printer_TOSHIBA_Universal_Printer.print_unwriteable_margin_top: 0
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: true
security.disable_button.openCertManager: false
storage.vacuum.last.index: 1
storage.vacuum.last.places.sqlite: 1395118740
Graphics
--------
Adapter Description: Intel(R) 946GZ Express Chipset Family
Adapter Drivers: igxprd32
Adapter RAM: Unknown
Device ID: 0x2972
Direct2D Enabled: Blocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version 6.1400.1000.5218 or newer.
DirectWrite Enabled: false (0.0.0.0)
Driver Date: 8-14-2006
Driver Version: 6.14.10.4670
GPU #2 Active: false
GPU Accelerated Windows: 0/1 Basic Blocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version 6.1400.1000.5218 or newer.
Vendor ID: 0x8086
WebGL Renderer: Blocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version 6.1400.1000.5218 or newer.
windowLayerManagerRemote: false
AzureCanvasBackend: skia
AzureContentBackend: cairo
AzureFallbackCanvasBackend: cairo
AzureSkiaAccelerated: 0
JavaScript
----------
Incremental GC: true
Accessibility
-------------
Activated: false
Prevent Accessibility: 0
Library Versions
----------------
NSPR
Expected minimum version: 4.10.2
Version in use: 4.10.2
NSS
Expected minimum version: 3.15.4 Basic ECC Beta
Version in use: 3.15.4 Basic ECC Beta
NSSSMIME
Expected minimum version: 3.15.4 Basic ECC Beta
Version in use: 3.15.4 Basic ECC Beta
NSSSSL
Expected minimum version: 3.15.4 Basic ECC Beta
Version in use: 3.15.4 Basic ECC Beta
NSSUTIL
Expected minimum version: 3.15.4 Beta
Version in use: 3.15.4 Beta

Moses
  • Moderator
459 solutions 3607 answers

Hi Tauseef,

The forum doesn't allow screenshots to uploaded in the initial thread post. That's a bug developers are looking to find time to put in:

Is your warranty software web based or an application? (Web based meaning you have to go to a certain URL to access it)

You can try clearing your cookies for that site to see if it'll pull up properly

  • Go to the orange Firefox button (Or Tools if you don't have the button) and click Options
  • Go to the Privacy section > Remove individual cookies
  • Clear the cookies for your site by finding and selecting it, and clicking Remove cookies.
  • Restart Firefox, then try to access it again.

Note: Windows XP is out of date (and will not receive any more updates from Microsoft) as of April 8, 2014 and if you are able to, you should update to a more recent OS such as 7, 8/8.1, or even switch over to Linux or OS X.

Hi Tauseef, The forum doesn't allow screenshots to uploaded in the initial thread post. That's a bug developers are looking to find time to put in: *[https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=718813 Bug 718813 - let people add screenshots when asking a question] <sub>Please don't comment on bug reports!</sub> Is your warranty software web based or an application? (Web based meaning you have to go to a certain URL to access it) You can try clearing your cookies for that site to see if it'll pull up properly *Go to the orange Firefox button (Or Tools if you don't have the button) and click Options *Go to the Privacy section > Remove individual cookies *Clear the cookies for your site by finding and selecting it, and clicking Remove cookies. *Restart Firefox, then try to access it again. ---- Note: Windows XP is out of date (and will not receive any more updates from Microsoft) as of April 8, 2014 and if you are able to, you should update to a more recent OS such as 7, 8/8.1, or even switch over to Linux or OS X.

Question owner

Thank you very much for the reply. Yes its is SAP web application server and through URL we have to access. I removed cookies as you mentioned but still its same.

Are you able to see my screen prints?

Thank you very much for the reply. Yes its is SAP web application server and through URL we have to access. I removed cookies as you mentioned but still its same. Are you able to see my screen prints?

Modified by Tauseef Ahmed Butt

Moses
  • Moderator
459 solutions 3607 answers

Yes I got the screenshots. My, my, the first shot is terrible but the second one looks pretty good.

Thanks for giving your System Details list. It saved a lot of time.
Can you start Firefox in Safe Mode to see if the problem is still there?

  • Go to Help > Restart with Add-ons disabled

Or if you can't start Firefox:

  • Windows: Hold the SHIFT key while double clicking the Firefox desktop icon
  • Mac: Hold the OPTION key while double clicking the Firefox icon on your Dock or in your Applications folder
  • Linux: Go to your Terminal and run /path/to/firefox/firefox -safe-mode
    • Default path for Firefox is /usr/lib/firefox

If the issue is not there whilst browsing in Safe Mode then the problem lies within one of your extensions. Enable your extensions one-by-one to pinpoint the exact add-on that is malfunctioning.

Yes I got the screenshots. My, my, the first shot is terrible but the second one looks pretty good. Thanks for giving your System Details list. It saved a lot of time.<br> Can you start Firefox in Safe Mode to see if the problem is still there? *Go to Help > Restart with Add-ons disabled Or if you can't start Firefox: *Windows: Hold the SHIFT key while double clicking the Firefox desktop icon *Mac: Hold the OPTION key while double clicking the Firefox icon on your Dock or in your Applications folder *Linux: Go to your Terminal and run '' /path/to/firefox/firefox -safe-mode'' **Default path for Firefox is ''/usr/lib/firefox'' ---- If the issue is not there whilst browsing in Safe Mode then the problem lies within one of your extensions. Enable your extensions one-by-one to pinpoint the exact add-on that is malfunctioning.

Question owner

Problem still there after switching to safe mode even I tried to open this software another computer but same.

Problem still there after switching to safe mode even I tried to open this software another computer but same.
Moses
  • Moderator
459 solutions 3607 answers

Can you confirm that it's happening on another computer besides your own?

Can you confirm that it's happening on another computer besides your own?

Question owner

Yes it is same to another machine.

Yes it is same to another machine.
Moses
  • Moderator
459 solutions 3607 answers

Couple of questions for you to answer:

  • How long have you had this problem?
  • Are both machines running Firefox to access the website?
  • Does Internet Explorer work properly?
Couple of questions for you to answer: *How long have you had this problem? *Are both machines running Firefox to access the website? *Does Internet Explorer work properly?

Modified by Moses

Question owner

Since from the last month. Yes both machine running firefox to Access this website. Yes its working perfect in internet explorer.

Since from the last month. Yes both machine running firefox to Access this website. Yes its working perfect in internet explorer.
Moses
  • Moderator
459 solutions 3607 answers

I'm going to go on a hunch and say that the website got updated somehow and isn't compatible with Firefox. HOWEVER, this is my opinion and you're free to wait for another contributor to give his/her opinion on the issue. If you want, I can flag this question so another contributor can give their two cents.

I'm going to go on a hunch and say that the website got updated somehow and isn't compatible with Firefox. HOWEVER, this is my opinion and you're free to wait for another contributor to give his/her opinion on the issue. If you want, I can flag this question so another contributor can give their two cents.

Question owner

Thanks Men.

Thanks Men.
Moses
  • Moderator
459 solutions 3607 answers

Thank you. I've already notified other contributors to see what they have to say. You should receive a response either today or tomorrow.

Thanks in advance for your patience.

Thank you. I've already notified other contributors to see what they have to say. You should receive a response either today or tomorrow. Thanks in advance for your patience.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17589 solutions 159130 answers

It is possible that there are missing clear:both CSS rules if there is floating content involved or the container height is set too low.

You can try to check this with the DOM Inspector or with the built-in Inspector.

It is possible that there are missing clear:both CSS rules if there is floating content involved or the container height is set too low. You can try to check this with the DOM Inspector or with the built-in Inspector. * DOM Inspector: https://addons.mozilla.org/firefox/addon/dom-inspector-6622/ * https://developer.mozilla.org/DOM_Inspector/Introduction_to_DOM_Inspector *https://developer.mozilla.org/Tools/Page_Inspector
guigs 1072 solutions 11697 answers

Would this be relevant? http://scn.sap.com/blogs/browsup/2014.../firefox-28-rrc-successfully-tested-with-netweaver Please see if this is also the same in the newest version 28.

Would this be relevant? [http://scn.sap.com/blogs/browsup/2014/03/25/firefox-28-rrc-successfully-tested-with-netweaver] Please see if this is also the same in the newest version 28.

Question owner

Same, text alignment is still out of order.

This is a SAP NetWeaver Web Application Server and only working perfect at internet explorer even not also work at chrome and safari. All of these have text alignment problem which you can see in the attached images.

Same, text alignment is still out of order. This is a SAP NetWeaver Web Application Server and only working perfect at internet explorer even not also work at chrome and safari. All of these have text alignment problem which you can see in the attached images.

Modified by Tauseef Ahmed Butt