ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube loads black screen for first five seconds

  • 2 (ردّان اثنان)
  • 9 have this problem
  • 6 views
  • آخر ردّ كتبه jackjbt

more options

Starting early January 2013 in Firefox, YouTube videos are loaded as blank black screens for the first five seconds. At the 0:06 mark, videos start playing normally. This is not an issue in Chrome or IE. Tested with all plug-ins and add-ons disabled (except Flash player). Plug-ins/add-ons updated. Tried re-installing Firefox with no solution. Help? Thanks!

Modified by jackjbt

الحل المُختار

You can check for problems caused by recent Flash updates and try these:

  • disable a possible RealPlayer Browser Record Plugin extension for Firefox and update the RealPlayer if installed
  • disable protected mode in Flash 11.3 and later
  • disable hardware acceleration in the Flash plugin
Read this answer in context 👍 2

All Replies (2)

more options

الحل المُختار

You can check for problems caused by recent Flash updates and try these:

  • disable a possible RealPlayer Browser Record Plugin extension for Firefox and update the RealPlayer if installed
  • disable protected mode in Flash 11.3 and later
  • disable hardware acceleration in the Flash plugin
more options

Disabling hardware acceleration in the Flash plugin worked.

Right click on YouTube video with playback issues, select "Settings...", uncheck hardware acceleration.

Thanks!! Hope this helps others, too.