Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

We will connect fortigate SSL VPN to connect our office network on https. Same was working in version 9.0.1 but not in version 10.0.1. We are getting following errors " connection was rest ".. Please help us to overcome this issues.

  • 13 replies
  • 18 have this problem
  • 2135 views
  • آخر ردّ كتبه Vivek

more options

Same was working in all other browsers and previous version of mozilla.. but not in version 10.0.1

Please feel free to ask any queries regarding this.


-Dhana

Modified by dhanaj.be

All Replies (13)

more options

-> Update Firefox to the latest version 10.0.1

Check and tell if its working.

Modified by Hasan

more options

I already did basic troubleshooting like deleting cookies changing the proxy IP's. Even i allowed the mozilla in trusted application in windows firewall. even though it's not working.

I am trying URL - https://<fortigate firewall IP>:10443 - not working - connecting SSL VPN https://<fortigate firewall IP> - working - connecting to firewall.


My machine OS - windows7 64-bit.


-Dhana

Modified by dhanaj.be

more options

-> click Firefox button and click Options -> Privacy panel -> History section -> under Firefox will: select "Use Custom Settings for History"

  • Remove Checkmarks from:
    • Always use Private Browsing mode
    • Clear History when Firefox Closes
  • place Checkmarks on:
    • Remember my Browsing History
    • Remember Download History
    • Remember Search and Form History
    • Accept Cookies from sites
    • Accept Third-party Cookies -> under Keep Until : select They Expire -> click Exceptions button and click Remove button for all entries which have "Status" set to other than "Allow" -> Now type addresses of websites whose Cookies you want to be stored by Firefox & click "Allow" button for each entry -> click Close

-> Click OK on Options window -> Restart Firefox

Check and tell if its working.

Modified by Hasan

more options

No, i am not able to connect it. even i made above said changes also.. any other option is there.??

more options

-> Firefox can't load websites but other browsers can

Check and tell if its working.

more options

No i checked that yesterday itself. its not working...

more options

Are the Firefox Connection Settings exactly the same as that of other Web Browsers which are able to open your desired web link ??

Modified by Hasan

more options

Ya, both are same settings only. "auto detect settings"

but in version 9.0.1 i didn't find any issues, i am able to connect normally.

problem with version 10.0.1 only.

more options
more options

no i did those things yesterday itself.. but no use..

more options

Perform the suggestions mentioned in the following articles:

Check and tell if its working.

more options

Please... help with this issue!!!!!!!!!!!!!!!!!!

more options

Please also see this.

Modified by Vivek