ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I'm getting a message "404 (page not found error)" I think I entered an incorrect URL into my browser's address bar. How do I fix that?

  • 4 ردود
  • 86 have this problem
  • 2 views
  • آخر ردّ كتبه cor-el

more options

I was trying to post a comment on a support group site. I was asked what web address I was using, or something along those lines. In hindsight, I stupidly typed a '?' and pressed send. Now, when I try to access that site I get the message "404 (page not found error) If you're the site owner, one of two things happened:

  1. 1) You entered an incorrect URL into your browser's address bar, or
  2. 2) You haven't uploaded content."

How can I fix this.

All Replies (4)

more options

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

  • "Clear the Cache": Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"
  • "Remove the Cookies" from sites causing problems: Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
more options

I went through the first bit "Clear the Cache" without a problem. In "Remove the Cookies", however, I followed: Tools > Options > Privacy, but there was no option for Cookies: "Show Cookies". Thank you for your help thus far.

more options

I spoke with a Dell technician about this problem. He tried to access the site in question from his computer, i.e. separate from my computer, and he also got the same "404 (page not found error)". He said the problem lies with the site itself, not my computer, and that I should notify the site. Problem is I can't notify the site if I can't access it.

more options

Can you post a link?

Do you also get a 404 error if you go to the main page of that forum?

Then you can do a search for that specific page.
Specific links are not guaranteed to work a next time.
If you can't enter the site in any way then the server may be down.