ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Am running Vista and it shows Adobe flash player 100% installed but it will not work. I have uninstalled numerous times and still no luck. Had success on older computer running XP. I have searched the net and attempted numerous options but to no avail.

  • 2 (ردّان اثنان)
  • 8 have this problem
  • آخر ردّ كتبه Golfgirl

more options

Adobe Flash player states it is installed and gives the current version but when I attempt to view a video it tells me to download the newest flash player however it showed I have installed it. When I go to uninstall programs it does not show any files have been downloaded for the program... so I have uninstalled; restarted; re-installed under administrator; turned off any virus protection and firewalls... etc. Basically I have tried everything I have seen posted. I need help!!!!

All Replies (2)

more options

Do you have NoScript or Flashblock or some similar Extension installed? If so, are you allowing the site, at least on a temporary basis, access by such an Extension?


Your Shockwave for Director is out of date. You can check here: http://www.mozilla.com/en-US/plugincheck/

To update it, use the link on the page below under "Installing Shockwave", download and save to your hard drive, close Firefox, click the file you downloaded, after the install, open Firefox and check on the above link again. https://support.mozilla.com/en-US/kb/Using+the+Shockwave+plugin+with+Firefox

Modified by Helper7677

more options

Thanks for the reply Helper but I don't have any such Extension installed. Golfgirl

I have updated Shockwave though.

Modified by Golfgirl