X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Flash is buggy in Firefox 3.6.6. Mac Os X ...

Posted

I experience strange things with Firefox and Flash. Youtube Videos will not be recognized properly and I have to click the play button not once but a couple of times (up to 10 times) until the button gets triggered. Even worse with camera-recognition (for example on Facebook when you want to take a photo with your webcam): the question if I want to allow access to the camera pops up but I can not click anything. It just does not react at all. I already restarted in safe-mode with all add-ons enabled and it did not help...

URL of affected sites

http://

I experience strange things with Firefox and Flash. Youtube Videos will not be recognized properly and I have to click the play button not once but a couple of times (up to 10 times) until the button gets triggered. Even worse with camera-recognition (for example on Facebook when you want to take a photo with your webcam): the question if I want to allow access to the camera pops up but I can not click anything. It just does not react at all. I already restarted in safe-mode with all add-ons enabled and it did not help... == URL of affected sites == http://

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • -Gecko default plugin
  • Runs Java applets using the latest installed versions of Java. For more information: Java Embedding Plugin. Run version test: Java Information.
  • http://www.facebook.com/fbplugin/
  • iPhoto6
  • DivX Web Player version 2.0.0.263
  • Allows webpages to support pressure-sensitive drawing on Wacom pen tablets.
  • Contribute Plug-inInbrowser Editor Plug-in
  • Java Plug-In 2 for NPAPI Browsers
  • The Google Earth Plugin allows you to view 3D imagery and terrain in your web browser.
  • Shockwave Flash 10.0 r45
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Ant.com Toolbar 2.0 Firefox/3.6.6

More Information

Application Basics
Name
Firefox
Version
3.6.6
Profile Directory
Show in Finder
Installed Plugins
about:plugins
Build Configuration
about:buildconfig
Extensions
Name
Version
Enabled
ID
Greasemonkey
0.8.20100408.6
true
Image Zoom
0.4.4
false
{1A2D0EC4-75F5-4c91-89C4-3656F6E44B68}
Craigslist Image Prefetcher
1.1.7
false
CLIP@chris.synan
FxIF
0.4.1
true
{11483926-db67-4190-91b1-ef20fcec5f33}
Diigo Bookmarks and Web Annotations
4.1.0.46
true
Adblock Plus
1.2
true
SwitchProxy Tool
1.4.1
false
{27A2FD41-CB23-4518-AB5C-C25BAFFDE531}
FoxyProxy Standard
2.19.1
false
foxyproxy@eric.h.jung
Illimitux
4.0
true
illimitux@illimitux.net
Shareaholic
1.9.9.5
true
firefox-extension@shareaholic.com
Photobucket Uploader
1.3
false
pbupload@photobucket.com
SkipScreen
0.4.7amo
false
SkipScreen@SkipScreen
Search Files on Rapidshare Megaupload Mediafire 4shared Easy-Share and Co
1.3
false
contact@searchfiles.de
Flash Video Resources Downloader
1.0.3
true
max@subfighter.com
Ant Video Downloader
2.0.1
false
anttoolbar@ant.com
Flash and Video Download
0.1
true
Evernote Web Clipper
3.0.0.82006
true
lget
1.0.1
true
Modified Preferences
Name
Value
accessibility.typeaheadfind.flashBar
0
browser.history_expire_days.mirror
180
browser.places.importBookmarksHTML
false
browser.places.smartBookmarksVersion
2
browser.startup.homepage
https://www.google.com/calendar/hosted/sebastianmayer.com/render?gsessionid=l5lZU1dBPGScCZu8vGIy1A|https://mail.google.c…
browser.startup.homepage_override.mstone
rv:1.9.2.6
extensions.lastAppVersion
3.6.6
general.useragent.extra.anttoolbar
Ant.com Toolbar 2.0
network.cookie.prefsMigrated
true
network.http.sendRefererHeader
0
places.last_vacuum
1277364308
print.macosx.pagesetup-2
PD94bWwgdmVyc2lvbj0iMS4wIiBlbmNvZGluZz0iVVRGLTgiPz4KPCFET0NUWVBFIHBsaXN0IFBVQkxJQyAiLS8vQXBwbGUvL0RURCBQTElTVCAxLjAvL0VO…
print.print_bgcolor
false
print.print_bgimages
false
print.print_command
print.print_downloadfonts
false
print.print_evenpages
true
print.print_in_color
true
print.print_margin_bottom
0.5
print.print_margin_left
0.5
print.print_margin_right
0.5
print.print_margin_top
0.5
print.print_oddpages
true
print.print_orientation
0
print.print_pagedelay
500
print.print_paper_data
0
print.print_paper_height
11.00
print.print_paper_size_type
1
print.print_paper_size_unit
0
print.print_paper_width
8.50
print.print_printer
print.print_reversed
false
print.print_scaling
1.00
print.print_shrink_to_fit
true
print.print_to_file
false
print.print_unwriteable_margin_bottom
56
print.print_unwriteable_margin_left
25
print.print_unwriteable_margin_right
25
print.print_unwriteable_margin_top
25
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
true
security.warn_viewing_mixed
false

Question owner

... imeant: "safe-mde with all the add-ons DISabled"

... imeant: "safe-mde with all the add-ons DISabled"

Question owner

I pretty much have this same problem with any video based site (youtube or otherwise)

I pretty much have this same problem with any video based site (youtube or otherwise)

Question owner

I have a similar problem, not only in youtube but many other flash apps dont seem to display, I get a blank rectangle although the app does work e.g. hearing the audio, clicking the invisible buttons having effect ...

I have a similar problem, not only in youtube but many other flash apps dont seem to display, I get a blank rectangle although the app does work e.g. hearing the audio, clicking the invisible buttons having effect ...

Question owner

Got the exact same problem like jfabry.

Any visual representation of flash won't show (ads, youtube video). Just the sound plays (if on auto run like youtoube). Clicks in the dark don't do anything. Right click might open context menue, clicks in those menue items won't work either.

Reinstalled Flash 10.1.53.64 and FF 3.6.6 a few times, disabled all other add-ons/plug-ins, w/o any effect.

Mac OS X 10.6.4

Got the exact same problem like jfabry. Any visual representation of flash won't show (ads, youtube video). Just the sound plays (if on auto run like youtoube). Clicks in the dark don't do anything. Right click might open context menue, clicks in those menue items won't work either. Reinstalled Flash 10.1.53.64 and FF 3.6.6 a few times, disabled all other add-ons/plug-ins, w/o any effect. Mac OS X 10.6.4

Question owner

Hi,

I having the same problem.. after installing the new Flash It's doesnt show video in youtube but Sound is working..

my SPec iMAC Firefire 3.6.6 MAc Shockwave Flash Shockwave Flash 10.1 r53 10.1.53.64

Hi, I having the same problem.. after installing the new Flash It's doesnt show video in youtube but Sound is working.. my SPec iMAC Firefire 3.6.6 MAc Shockwave Flash Shockwave Flash 10.1 r53 10.1.53.64

Question owner

Hi,

I got the same problem too,

Spec iMAC 2010 version Firefox 366 Shockwave Flash 10.1 r53 10.1.53.64

Youtube load but no video. only sound.

Hi, I got the same problem too, Spec iMAC 2010 version Firefox 366 Shockwave Flash 10.1 r53 10.1.53.64 Youtube load but no video. only sound.

Question owner

FF 3.6.6, also reverted to FF 3.6.4, started with a blank profile no plugins/ addons

most recent version of flash 10.1.53.64

cnn.com/ youtube etc. don't work

everything fine in Safari, so I dare say it's a Firefox prob?

Mac OS X 10.6.4

I am sure this occurred after the most recent Flash update

FF 3.6.6, also reverted to FF 3.6.4, started with a blank profile no plugins/ addons most recent version of flash 10.1.53.64 cnn.com/ youtube etc. don't work everything fine in Safari, so I dare say it's a Firefox prob? Mac OS X 10.6.4 I am sure this occurred after the most recent Flash update

Question owner

Same. Even with all extensions turned off, no flash love.

Same. Even with all extensions turned off, no flash love.

Question owner

we need to flush Flash down the iToilet .. ;)

we need to flush Flash down the [http://www.electric-chicken.co.uk/itoilet.html iToilet] .. ;)

Question owner

Mac OS 10.6.4 FF 3.6.6 Flash 10.1 r53

Installed and flash is invisible. Just like jfabry, it appears as though flash is playing as I can click on the invisible objects and hear audio, but no visuals.

Uninstalling 10.1 and and reverting back to 10 r45 works, but that hardly counts as a temporary solution.

Mac OS 10.6.4 FF 3.6.6 Flash 10.1 r53 Installed and flash is invisible. Just like jfabry, it appears as though flash is playing as I can click on the invisible objects and hear audio, but no visuals. Uninstalling 10.1 and and reverting back to 10 r45 works, but that hardly counts as a temporary solution.

Question owner

I have the same problem. Flash elements in a website are slowing things down. Needed to kill plugin-container.exe a number of times to keep from losing the whole session.

I have the same problem. Flash elements in a website are slowing things down. Needed to kill plugin-container.exe a number of times to keep from losing the whole session.

Question owner

Argg... I have the same problem too. Uninstalled flash, and firefox. Nothing is working.

Argg... I have the same problem too. Uninstalled flash, and firefox. Nothing is working.

Question owner

The solution has been posted by Jon Nooning, and I can confirm it. Just downgrade to 10 r45 for now, or use Safari (not affected) ... easy, ain't it? ...

The solution has been posted by Jon Nooning, and I can confirm it. Just downgrade to 10 r45 for now, or use Safari (not affected) ... easy, ain't it? ...

Question owner

no, not easy, since it doesn't solve the issue. 10.1r53, 10r45, doesn't matter. uninstalling and reinstalling flash does not solve it. starting firefox in safe mode does not solve it. flash movies play in safari just fine, however.

no, not easy, since it doesn't solve the issue. 10.1r53, 10r45, doesn't matter. uninstalling and reinstalling flash does not solve it. starting firefox in safe mode does not solve it. flash movies play in safari just fine, however.

Question owner

cant start the firefox,, really a problem,,

cant start the firefox,, really a problem,,

Question owner

I installed a fresh 10.5.8 on a client's MBP y-day, ran all Apple software updates, installed FF 3.6.6., ran it. Went to YouTube, fine. CNN videos, fine (they all do not work in 3.6.6 with Flash 10.1 r53). Cannot recall the version of Flash which came either with 10.5.8 or FF 3.6.6 (was in a hurry and had to return the MBP), but above procedure confirms old Flash working without all the hangs of 10.1 r53 in FF 3.x ....

I installed a fresh 10.5.8 on a client's MBP y-day, ran all Apple software updates, installed FF 3.6.6., ran it. Went to YouTube, fine. CNN videos, fine (they all do not work in 3.6.6 with Flash 10.1 r53). Cannot recall the version of Flash which came either with 10.5.8 or FF 3.6.6 (was in a hurry and had to return the MBP), but above procedure confirms old Flash working without all the hangs of 10.1 r53 in FF 3.x ....

Question owner

would somebody please post a link to a dmg of the Flash Plugin installer that works? I uninstalled Flash with Adobe's uninstaller (after closing both, FF & S), dled the old Flash Player archive from Adobe, installed the latest before 10.1 r53 which is in there = flashplayer10r45_2_ub_mac.dmg, launched FF 3.6.6, went to YouTube, CNN, the Adobe Flash Player test site, they all say no Flash PlugIn installed at all. I tried the next older dmg in the archive, same thing .. :( uninstalled again, restarted, nothing ..

Jon (or anybody else), how did you successfully revert back to 10 r45 ???

would somebody please post a link to a dmg of the Flash Plugin installer that works? I uninstalled Flash with Adobe's uninstaller (after closing both, FF & S), dled the old Flash Player archive from Adobe, installed the latest before 10.1 r53 which is in there = flashplayer10r45_2_ub_mac.dmg, launched FF 3.6.6, went to YouTube, CNN, the Adobe Flash Player test site, they all say no Flash PlugIn installed at all. I tried the next older dmg in the archive, same thing .. :( uninstalled again, restarted, nothing .. Jon (or anybody else), how did you successfully revert back to 10 r45 ???

Question owner

I have a basterd of a problem with 3.6.6.

When I type in an URL, ie, BBC.co.uk, facebook.com, youtube.com, it ALWAYS brings up the google search engine results for whatever web address I type in, and I have to click on a search engine result to go to that site.

The URL will always remain greyed out. However, if I click on a bookmark, it go straight to the site.

It is almost as if my navigation toolbar has turned into a search engine query field.

I am using Snow Leopard with FF 3.6.6

I have a basterd of a problem with 3.6.6. When I type in an URL, ie, BBC.co.uk, facebook.com, youtube.com, it ALWAYS brings up the google search engine results for whatever web address I type in, and I have to click on a search engine result to go to that site. The URL will always remain greyed out. However, if I click on a bookmark, it go straight to the site. It is almost as if my navigation toolbar has turned into a search engine query field. I am using Snow Leopard with FF 3.6.6

Question owner

Daren, can you read the thread title? How much do you think does your problem have to do with Adobe Flash? Nothing, right?

There is people subscribed to this thread, and also potentially both, Mozilla and Adobe techs, might (hopefully) be looking in here, so let's please keep postings here on-topic.

Please post your question somewhere appropriate .. ;)

Thanks, Lee

Daren, can you read the thread title? How much do you think does your problem have to do with Adobe Flash? Nothing, right? There is people subscribed to this thread, and also potentially both, Mozilla and Adobe techs, might (hopefully) be looking in here, so let's please keep postings here on-topic. Please post your question somewhere appropriate .. ;) Thanks, Lee

Question owner

Same for v. 3.6.7. Black rectangle on youtube vids. Sometimes you get a full screen icon that, if clicked, will let you see it but not usually. Audio works fine.

FF is my main browser. I should not have updated the last couple of times. Guess I'll switch to Chrome until this gets fixed. Chrome works well at the moment on osx 10.5.x

Same for v. 3.6.7. Black rectangle on youtube vids. Sometimes you get a full screen icon that, if clicked, will let you see it but not usually. Audio works fine. FF is my main browser. I should not have updated the last couple of times. Guess I'll switch to Chrome until this gets fixed. Chrome works well at the moment on osx 10.5.x