X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

CANNOT START FF

Posted

N800 - OS2008 - installed no problem -- icon in EXTRAS - when attempting to start it says 'Loading Firefox' and then nothing. Any ideas?

Thanks

George

Extensions installed:

None

N800 - OS2008 - installed no problem -- icon in EXTRAS - when attempting to start it says 'Loading Firefox' and then nothing. Any ideas? Thanks George == Extensions installed: == None

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6 (.NET CLR 3.5.30729)

More Information

Question owner

Hi George,

I am sorry you had trouble starting Firefox on your N800. Any more luck? How is your connectivity/wifi? What build do you have?

Hi George, I am sorry you had trouble starting Firefox on your N800. Any more luck? How is your connectivity/wifi? What build do you have?

Question owner

Hello Caitlin

Unfortunately no luck. I have OS2008 -- Installation goes flawless - I see FF in Extras and takes about 6.4MB of device memory - connectivity of the device is perfect and all other applications work well. When attempting to start FF there is some activity but no screen or even a sign of crash or of anything freezing. In fact I can only see the CPU getting busy for a moment and then nothing. This is what gets me confused and cannot figure from where to start looking at the problem. Thanks for any suggestion

Hello Caitlin Unfortunately no luck. I have OS2008 -- Installation goes flawless - I see FF in Extras and takes about 6.4MB of device memory - connectivity of the device is perfect and all other applications work well. When attempting to start FF there is some activity but no screen or even a sign of crash or of anything freezing. In fact I can only see the CPU getting busy for a moment and then nothing. This is what gets me confused and cannot figure from where to start looking at the problem. Thanks for any suggestion
sopoom 0 solutions 19 answers

George,

Can you try launching from the terminal? "/usr/bin/fennec" should be enough to start the app.

George, Can you try launching from the terminal? "/usr/bin/fennec" should be enough to start the app.

Question owner

Hello and thanks for the advice. I tried as you said and when I launch *fennec* from */usr/bin/* then I get : *Could not find compatible GRE between version 1.9.2 b5pre and 1.9.2.1 *--- It is beyond my knowledge ... Any advice greatly appreciated.

Hello and thanks for the advice. I tried as you said and when I launch *fennec* from */usr/bin/* then I get : *Could not find compatible GRE between version 1.9.2 b5pre and 1.9.2.1 *--- It is beyond my knowledge ... Any advice greatly appreciated.