ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube Advanced Bitrate Not Playing in Firefox

  • 2 (ردّان اثنان)
  • 0 have this problem
  • 2 views
  • آخر ردّ كتبه zeroknight

more options

Firefox is not permitting videos from YouTube that other browsers easily play. This needs to be fixed. YouTube offers their Premium subscribers videos which can be played at a higher bitrate, which means even 1080p can play at a higher quality. When setting quality on a video, in addition to the 1080p, you can choose "1080p Advanced bitrate" as an option. Firefox has trouble playing these files, whereas Safari and other browsers don't have a problem with YouTube. Please fix this.

Firefox is not permitting videos from YouTube that other browsers easily play. This needs to be fixed. YouTube offers their Premium subscribers videos which can be played at a higher bitrate, which means even 1080p can play at a higher quality. When setting quality on a video, in addition to the 1080p, you can choose "1080p Advanced bitrate" as an option. Firefox has trouble playing these files, whereas Safari and other browsers don't have a problem with YouTube. Please fix this.
Attached screenshots

All Replies (2)

more options

Your screenshot only shows different bit rates, but doesn't show proof of the issue. Provide links to the video(s) that are not working at higher bit rates. Did you try Firefox in Troubleshoot Mode? I have no issues with higher bit rate videos. see screenshots My wittle pc doesn't have processing power of your computer.  ;-))

https://www.youtube.com/watch?v=e6OQkwSvyVc

Japan in 8K- 1 Hour Relaxing Aerial Film https://www.youtube.com/watch?v=qmN1Gf8rRc8

Modified by jonzn4SUSE

Helpful?

more options

Larry Silverman said

Firefox has trouble playing these files

What sort of trouble? Do they play at all?

Make sure you have not disabled hardware acceleration.

Try changing media.av1.enabled to false in about:config.

Helpful?

اطرح سؤالا

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.