ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

video loading error

  • 7 ردود
  • 1 has this problem
  • 30 views
  • آخر ردّ كتبه FredMcD

more options

~~~SOLVED~~~ Hello guys, this is about some..adults sites, i'm just getting loading error on the screen. Sorry if that's inappropriate. Also recently, youtube videos can't play at 1080p, only 720p, even tho i know the video it's 1080p.

~~~'''SOLVED'''~~~ Hello guys, this is about some..adults sites, i'm just getting loading error on the screen. Sorry if that's inappropriate. Also recently, youtube videos can't play at 1080p, only 720p, even tho i know the video it's 1080p.
Attached screenshots

Modified by Nektarios

الحل المُختار

FredMcD said

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

i had an add-on called custom userAgent string, for accessing youtube TV on my pc. That made the issue. i disabled it and i will keep pressing enable every time i need it

Read this answer in context 👍 0

All Replies (7)

more options

Steps to replicate the issue... ;-)) You don't have to post here, you can send me a message via this forum. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Modified by jonzn4SUSE

more options

jonzn4SUSE said

Steps to replicate the issue... ;-)) You don't have to post here, you can send me a message via this forum. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

i'll let you know when i find time, in 1-2 days, sorry for late reply my friend.

more options

Try in safe Mode and see what happens.

more options

You could start looking here if troubleshoot mode doesn't make a difference.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues

more options

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

more options

الحل المُختار

FredMcD said

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

i had an add-on called custom userAgent string, for accessing youtube TV on my pc. That made the issue. i disabled it and i will keep pressing enable every time i need it

more options

That was very good work. Well Done.