ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Videos playing slow

  • 3 ردود
  • 1 has this problem
  • 4954 views
  • آخر ردّ كتبه FredMcD

more options

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently added a bunch of adblockers like Ghostery and Adblocker plus and Badger and Decentraleyes and HTPPS Everywhere. Is the problem with one of these? What can I do to get the videos to play at full speed?

Thanks in advance!

John

الحل المُختار

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Read this answer in context 👍 1

All Replies (3)

more options

الحل المُختار

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

more options

Ok, thanks! Clearing the cookies for the site did the job!

I tried clearing the cache first, which didn't help.

But the cookies thing worked. I'm still not sure 'why' or 'how' but I'll take it.

Bowing warmly,

John

more options

Glad to help. Safe Surfing.