Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Trouble sharing articles

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 16 views
  • آخر ردّ كتبه gale_scudder

more options

Starting this morning I'm getting a weird error message when I try to share articles from things like Daily KOS from my email. This is the message: "App Not Setup: This app is still in development mode, and you don't have access to it. Switch to a registered test user or ask an app admin for permissions."

  I have no idea what that means and I don't see any references to it in the community answers. Suggestions?

Thanks.

Chosen solution

Thank you! As it turns out, it was not Firefox but a glitch caused by an update the previous day.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

Hmm, do you mean a share button provided by the website that has the content, not by your email site? It could be blocked by tracking protection or similar privacy features. Here are some standard suggestions to try:

Double-check content blockers: Firefox's Tracking Protection feature, and extensions that counter ads and tracking, may break websites that embed third party content (meaning, from a secondary server).

(A) The shield icon toward the left end of the address bar usually turns a bit purplish when content is blocked. Click the icon to learn more or make an exception. See: Enhanced Tracking Protection in Firefox for desktop.

(B) Extensions such as Adblock Plus, Blur, Disconnect, DuckDuckGo Privacy Essentials, Ghostery, NoScript, Privacy Badger, uBlock Origin or uMatrix usually provide a toolbar button to manage blocked content in a page. There may or may not be a number on the icon indicating the number of blocked items; you sometimes need to click the button to see what's going on and test whether you need to make an exception for this site.

Cache and Cookies: When you have a problem with one particular site, a good "first thing to try" is clearing your Firefox cache and deleting your saved cookies for the site.

(1) Clear Firefox's Cache

See: How to clear the Firefox cache

If you have a large hard drive, this might take a few minutes.

(2) Remove the site's cookies (save any pending work first). While viewing a page on the site, click the lock icon at the left end of the address bar. After a moment, a "Clear Cookies and Site Data" button should appear at the bottom. Go ahead and click that.

In the dialog that opens, you will see one or more matches to the current address so you can remove the site's cookies individually without affecting other sites.

Then try reloading the page. Does that help?

Testing in Firefox's Safe Mode: In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem.

If Firefox is running: You can restart Firefox in Safe Mode using either:

  • "3-bar" menu button > "?" Help > Restart with Add-ons Disabled
  • (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled

and OK the restart. A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (not Refresh).

If Firefox is not running: Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.) A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (not Refresh).Refresh).

Any improvement?

Helpful?

more options

Chosen Solution

Thank you! As it turns out, it was not Firefox but a glitch caused by an update the previous day.

Helpful?

اطرح سؤالا

عليك الولوج إلى حسابك للردّ على المشاركات. من فضلك اطرح سؤالًا جديدًا لو لم يكن لديك حساب بعد.