X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

On a fresh install of FF71 some page elements either don't display or flash on and off as the page is scrolled through

Posted

I recently re-imaged a Windows 7 Home Premium machine (service pack 1) I have the latest version of java installed, and a fresh install of FF 71. The Firefox install is set to "factory" defaults with no addons. Most (all?) web sites have one or more elements that either fail to load completely or flash on and off as I move the mouse or scroll through the page. On the affected computer this page fails to load almost entirely, I've written this question on a different machine, also running FF71 though this one is flawless.

Some pages, like Googles home page, will eventually stabilize and become usable (their logo is an element that is almost always an issue) but other sites like Bloomberg never seem to stabilize and any attempt to scroll or navigate is like watching a bad light show.

I recently re-imaged a Windows 7 Home Premium machine (service pack 1) I have the latest version of java installed, and a fresh install of FF 71. The Firefox install is set to "factory" defaults with no addons. Most (all?) web sites have one or more elements that either fail to load completely or flash on and off as I move the mouse or scroll through the page. On the affected computer this page fails to load almost entirely, I've written this question on a different machine, also running FF71 though this one is flawless. Some pages, like Googles home page, will eventually stabilize and become usable (their logo is an element that is almost always an issue) but other sites like Bloomberg never seem to stabilize and any attempt to scroll or navigate is like watching a bad light show.
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:71.0) Gecko/20100101 Firefox/71.0

More Information

Lirui 2 solutions 9 answers

LOL

are the two computer in the same network?

the bad network contributes to the failure/slow loading of pages

LOL are the two computer in the same network? the bad network contributes to the failure/slow loading of pages
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Both are on the same network, I've also got IE11 running on the new install and it seems fine.. I've just tried the "Refresh Firefox" button from the troubleshooting tab and it has made no difference.

going to try and copy the settings from this machine ... can't hurt and I can always hit refresh again.

Both are on the same network, I've also got IE11 running on the new install and it seems fine.. I've just tried the "Refresh Firefox" button from the troubleshooting tab and it has made no difference. going to try and copy the settings from this machine ... can't hurt and I can always hit refresh again.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

I ignored Windows Update and found my own video drivers, problem solved.. Odd that it was only Firefox that had the problem but I suppose I've come across stranger things.

I ignored Windows Update and found my own video drivers, problem solved.. Odd that it was only Firefox that had the problem but I suppose I've come across stranger things.
Was this helpful to you?
Quote
اطرح سؤالا

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.