X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Adobe Flash plugin disabled after adobe update

Posted

I use Firefox Quantum 68.2.0.esr bundled with CentOS 7. All was ok until an Adobe update flash-plugin-32.0.0.293-release.x86_64 @adobe-linux-x86_64 was pushed out. Since then adobe has disappeared from the installed plugins list as well as OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. is now disabled. I have tried reinstalling flash-plugin from the Adobe repository alas its reported as already installed. I have even tried a fresh install but no difference. The only way around I have found is to install 32.0 r0 plugin file being the most recent working. Updating again results in removed flash again.

Please can this be investigated.

I use Firefox Quantum 68.2.0.esr bundled with CentOS 7. All was ok until an Adobe update flash-plugin-32.0.0.293-release.x86_64 @adobe-linux-x86_64 was pushed out. Since then adobe has disappeared from the installed plugins list as well as OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. is now disabled. I have tried reinstalling flash-plugin from the Adobe repository alas its reported as already installed. I have even tried a fresh install but no difference. The only way around I have found is to install 32.0 r0 plugin file being the most recent working. Updating again results in removed flash again. Please can this be investigated.
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8789 solutions 71880 answers

As far as I know, 32.0.0.293 is current and not blocked. However, I run Windows, so I don't know whether there might be a glitch on Linux.

As far as I know, 32.0.0.293 is current and not blocked. However, I run Windows, so I don't know whether there might be a glitch on Linux.
Was this helpful to you?
Quote
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17571 solutions 158919 answers

Maybe check the pluginreg.dat file in the profile folder.

Try to rename the pluginreg.dat file (pluginregOLD.dat) and the addons.sqlite file (addonsOLD.sqlite) in the Firefox profile folder to reset the plugin registry database.

See Re-initializing the plugins database:

You can use the button on the "Help -> Troubleshooting Information" (about:support) page to go to the current Firefox profile folder or use the about:profiles page.

Maybe check the pluginreg.dat file in the profile folder. Try to rename the pluginreg.dat file (pluginregOLD.dat) and the addons.sqlite file (addonsOLD.sqlite) in the Firefox profile folder to reset the plugin registry database. See Re-initializing the plugins database: *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-issues-with-plugins-fix-problems You can use the button on the "Help -> Troubleshooting Information" (about:support) page to go to the current Firefox profile folder or use the <b>about:profiles</b> page. *Help -> Troubleshooting Information -> Profile Directory/Folder:<br>Windows: Show Folder; Linux: Open Directory; Mac: Show in Finder *https://support.mozilla.org/en-US/kb/Profiles
Was this helpful to you?
Quote
Julio Faracco 0 solutions 2 answers

I'm seeing the same issue here. We were using Flash release 270 and we updated to 293 on a RHEL system. Flash Plugin disappeared from list. Tested with Enterprise and Rapid Release versions.

Using the tutorial, we removed pluginreg.dat file and same result.

I even tested with a clean profile (-P) argument. No progress at all.

I'm seeing the same issue here. We were using Flash release 270 and we updated to 293 on a RHEL system. Flash Plugin disappeared from list. Tested with Enterprise and Rapid Release versions. Using the tutorial, we removed pluginreg.dat file and same result. I even tested with a clean profile (-P) argument. No progress at all.
Was this helpful to you?
Quote
Julio Faracco 0 solutions 2 answers
The same for CentOS, I guess... https://community.adobe.com/t5/flash-player/32-0-0-293-no-longer-works-on-red-hat-enterprise-linux-6/td-p/10738269
Was this helpful to you?
Quote
اطرح سؤالا

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.