X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Sync does not work android 10

Posted

On a newly setup Pixel 4 I installed Firefox for Android and connected it successfully to my Firefox account using my password, then my authenticator app (I had to switch from firefox to the authenticator then back to firefox) since I use 2FA. Then it gets stuck at a stage where it is not synchronized, and when I click on Sync now, it briefly says Syncing, then reverts back to the previous state where sync has never worked.

I've blacked out my name and email.

I tried disconnecting / reconnecting. Nothing changes. And by the way, Firefox Lockwise never ends syncing on the same phone, I'll open another ticket though.

On a newly setup Pixel 4 I installed Firefox for Android and connected it successfully to my Firefox account using my password, then my authenticator app (I had to switch from firefox to the authenticator then back to firefox) since I use 2FA. Then it gets stuck at a stage where it is not synchronized, and when I click on Sync now, it briefly says Syncing, then reverts back to the previous state where sync has never worked. I've blacked out my name and email. I tried disconnecting / reconnecting. Nothing changes. And by the way, Firefox Lockwise never ends syncing on the same phone, I'll open another ticket though.
Attached screenshots

Chosen solution

After a bit of investigating, it seems it doesn't work on my desktop either with the same problem as this ongoing issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1595311

Apparently the sync server I use is unexpectedly in maintenance mode.

Read this answer in context 0
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

None

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.14; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

More Information

Chosen Solution

After a bit of investigating, it seems it doesn't work on my desktop either with the same problem as this ongoing issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1595311

Apparently the sync server I use is unexpectedly in maintenance mode.

After a bit of investigating, it seems it doesn't work on my desktop either with the same problem as this ongoing issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1595311 Apparently the sync server I use is unexpectedly in maintenance mode.
Was this helpful to you?
Quote
اطرح سؤالا

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.