X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Accounts page not loading

Posted

Steps to reproduce:

On my Nexus 5P, running Android 8.1.0, Firefox for Android 68.2.0 (latest), No Add-ons, if I try to navigate to https://accounts.firefox.com or using the Settings->Sign In menu, the pages do NOT load.

Actual results:

Navigating to https://accounts.firefox.com gives me a HTTP 500 Internal Server Error. Navigating to the Settings menu, and then clicking on "Sign In" takes me to about:accounts?action=signin&entrypoint=preferences, which never loads.

Expected results:

I should see a page with a username and password field so I can sign in.

Steps to reproduce: On my Nexus 5P, running Android 8.1.0, Firefox for Android 68.2.0 (latest), No Add-ons, if I try to navigate to https://accounts.firefox.com or using the Settings->Sign In menu, the pages do NOT load. Actual results: Navigating to https://accounts.firefox.com gives me a HTTP 500 Internal Server Error. Navigating to the Settings menu, and then clicking on "Sign In" takes me to about:accounts?action=signin&entrypoint=preferences, which never loads. Expected results: I should see a page with a username and password field so I can sign in.
Attached screenshots

Modified by slothmaster91

Chosen solution

Tried this both with Firefox's recommended Addons (HTTPS Everywhere, Privacy Badger, Ghostery, UBlock Origin), and without any addons at all, from a fresh install. Both do not work.

Issue was my browser was blocking all cookies by default. Issue now fixed.

Read this answer in context 0
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

None.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

More Information

Seburo
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
797 solutions 5910 answers

Hi

Do you have any add-ons installed in Firefox for Android?

Hi Do you have any add-ons installed in Firefox for Android?
Was this helpful to you? 0
Quote

Chosen Solution

Tried this both with Firefox's recommended Addons (HTTPS Everywhere, Privacy Badger, Ghostery, UBlock Origin), and without any addons at all, from a fresh install. Both do not work.

Issue was my browser was blocking all cookies by default. Issue now fixed.

Tried this both with Firefox's recommended Addons (HTTPS Everywhere, Privacy Badger, Ghostery, UBlock Origin), and without any addons at all, from a fresh install. Both do not work. Issue was my browser was blocking all cookies by default. Issue now fixed.

Modified by slothmaster91

Was this helpful to you?
Quote
اطرح سؤالا

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.