X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Youtube just displays a bunch of boxes, no text.

Posted

Suddenly Youtube is not displayed correctly anymore (see image attached). No text, no logos. Just the videos themselves are still playing.

I already tried safe mode, no change. Also tried deleting all cookies. Also tried incognito mode. I'm using Firefox ESR (60.6.3esr) under Debian Testing. Any ideas?

Suddenly Youtube is not displayed correctly anymore (see image attached). No text, no logos. Just the videos themselves are still playing. I already tried safe mode, no change. Also tried deleting all cookies. Also tried incognito mode. I'm using Firefox ESR (60.6.3esr) under Debian Testing. Any ideas?
Attached screenshots

Modified by javra

Chosen solution

For some reason it now works again. Maybe it was just a connection problem?

Read this answer in context 0
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 solutions 59423 answers

This is just with YouTube?

https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history

Remove History For One Site

Open the History Manager <Control><Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any settings.

This is just with YouTube? https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history Remove History For One Site Open the History Manager '''<Control><Shift> H.''' In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select '''Forget About This Site.''' This should remove all information, including any settings.
Was this helpful to you?
Quote

Chosen Solution

For some reason it now works again. Maybe it was just a connection problem?

For some reason it now works again. Maybe it was just a connection problem?
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 solutions 59423 answers

Well, whatever. Safe surfing.

Well, whatever. Safe surfing.
Was this helpful to you?
Quote
اطرح سؤالا

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.