X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Red Green And Blue blinking dashes near tab windows on borders.

Posted

Hi,

I have been seeing few dashes/hyphen like colored lines moving on the top of my web browser screen randomly in order only on the top border of the browser. Was wondering if this happens generally for FIREFOX QUANTAM users on Mac. I have been seeing this only on this browser. I have also attached the area/region where it occurs for reference. However, whenever I try to take a Mac Screenshot with the particular dashes it suddenly disappears.

I hope someone knows about this. Looking forward to some help.

Hi, I have been seeing few dashes/hyphen like colored lines moving on the top of my web browser screen randomly in order only on the top border of the browser. Was wondering if this happens generally for FIREFOX QUANTAM users on Mac. I have been seeing this only on this browser. I have also attached the area/region where it occurs for reference. However, whenever I try to take a Mac Screenshot with the particular dashes it suddenly disappears. I hope someone knows about this. Looking forward to some help.
WestEnd
  • Top 25 Contributor
60 solutions 5379 answers

Screenshot of the problem and link of the site where this happens?

Screenshot of the problem and link of the site where this happens?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 solutions 59423 answers

Hello,

In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see How do I create a screenshot of my problem?

Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the Browse... button below the Post your reply box. This will help us to visualize the problem.

Thank you!

Hello, In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see [[How do I create a screenshot of my problem?]] Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the '''Browse...''' button below the ''Post your reply'' box. This will help us to visualize the problem. Thank you!