X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Paste URL to Firefox Will Turn Into "http://www.example.com"

Posted

This problem just happen lately, starting around one week ago I think. When I try to paste some URL from google sheet or sometimes I click some link to open in new tab, the webpage will load a blank white page, and the page tab will show the "http://www.example.com" (with quotation mark) instead of the page title. And I need to refresh once again, sometimes two.. for the page to load correctly

Any suggestion to fix this?

This problem just happen lately, starting around one week ago I think. When I try to paste some URL from google sheet or sometimes I click some link to open in new tab, the webpage will load a blank white page, and the page tab will show the "http://www.example.com" (with quotation mark) instead of the page title. And I need to refresh once again, sometimes two.. for the page to load correctly Any suggestion to fix this?

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 30.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0

More Information

Question owner

screenshot attached

screenshot attached
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4261 solutions 59658 answers

Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} by holding down the '''<Shift> ''(Mac=Options)''''' key, and then starting Firefox. A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there?

Question owner

yes, i already try open Firefox in safe-mode but the problem still appear the same..

yes, i already try open Firefox in safe-mode but the problem still appear the same..

Question owner

jsstg said

yes, i already try open Firefox in safe-mode but the problem still appear the same..

and the problem not is just when paste URL to the URL bar, but also when i type the url..

''jsstg [[#answer-1159145|said]]'' <blockquote> yes, i already try open Firefox in safe-mode but the problem still appear the same.. </blockquote> and the problem not is just when paste URL to the URL bar, but also when i type the url..
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4261 solutions 59658 answers

You may have ad/mal-ware. Further information can be found in this article; https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-caused-malware?cache=no

Run most or all of the listed malware scanners. Each works differently. If one program misses something, another may pick it up.

You may have ad/mal-ware. Further information can be found in this article; https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-caused-malware?cache=no Run most or all of the listed malware scanners. Each works differently. If one program misses something, another may pick it up.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4261 solutions 59658 answers

After the above;

Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

After the above; Start your '''Computer''' in safe mode with network support. Then start Firefox. Try '''Secure''' websites. Is the problem still there? http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Question owner

I think it has to do with a coin hive script, i just found out yesterday. But the problem just happen in Firefox, when i try using chrome..the problem never show up..

I think it has to do with a coin hive script, i just found out yesterday. But the problem just happen in Firefox, when i try using chrome..the problem never show up..
McCoy
  • Top 10 Contributor
545 solutions 5143 answers

Helpful Reply

jsstg said

I think it has to do with a coin hive script, i just found out yesterday. But the problem just happen in Firefox, when i try using chrome..the problem never show up..

In that case, would you take a look at this and see if it applies to your situation :

https://www.pcrisk.com/removal-guides/12449-coinhive-virus

Or you could give this add-on a try :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/coinhive-blocker/

''jsstg [[#answer-1159324|said]]'' <blockquote> I think it has to do with a coin hive script, i just found out yesterday. But the problem just happen in Firefox, when i try using chrome..the problem never show up.. </blockquote> In that case, would you take a look at this and see if it applies to your situation : https://www.pcrisk.com/removal-guides/12449-coinhive-virus Or you could give this add-on a try : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/coinhive-blocker/

Question owner

okay, i will try for the solution..thank you for fast respond

okay, i will try for the solution..thank you for fast respond
McCoy
  • Top 10 Contributor
545 solutions 5143 answers

jsstg said

okay, i will try for the solution..thank you for fast respond

Will you keep us posted  ? Cause if Coinhive doesn't turn out to be the "culprit", we'll have to keep looking ....

''jsstg [[#answer-1159331|said]]'' <blockquote> okay, i will try for the solution..thank you for fast respond </blockquote> Will you keep us posted ? Cause if Coinhive doesn't turn out to be the "culprit", we'll have to keep looking ....

Question owner

I think it was surely coin hive..when i load all the page that blank white i try view the source and all is the same..and also i think the script file is loaded from the profile file..cause my thunderbird also detected by WDS infected with coin hive..

I think it was surely coin hive..when i load all the page that blank white i try view the source and all is the same..and also i think the script file is loaded from the profile file..cause my thunderbird also detected by WDS infected with coin hive..

Question owner

I try to run WDS offline scanning.. and after the restart and scanning..the problem seems to be gone for now.. without need to install any addon or malware scanner ..

I try to run WDS offline scanning.. and after the restart and scanning..the problem seems to be gone for now.. without need to install any addon or malware scanner ..
McCoy
  • Top 10 Contributor
545 solutions 5143 answers

jsstg said

I try to run WDS offline scanning.. and after the restart and scanning..the problem seems to be gone for now.. without need to install any addon or malware scanner ..

Good for you - fingers crossed that it will stay that way ......

''jsstg [[#answer-1159342|said]]'' <blockquote> I try to run WDS offline scanning.. and after the restart and scanning..the problem seems to be gone for now.. without need to install any addon or malware scanner .. </blockquote> Good for you - fingers crossed that it will stay that way ......

Question owner

McCoy said

jsstg said
I try to run WDS offline scanning.. and after the restart and scanning..the problem seems to be gone for now.. without need to install any addon or malware scanner ..

Good for you - fingers crossed that it will stay that way ......

well..it's back..i try to find the root of the problem, but nada.. any site that can be iframed will keep activate the script..

still searching for answer beside installing add-on or any malware antivirus..

''McCoy [[#answer-1159360|said]]'' <blockquote> ''jsstg [[#answer-1159342|said]]'' <blockquote> I try to run WDS offline scanning.. and after the restart and scanning..the problem seems to be gone for now.. without need to install any addon or malware scanner .. </blockquote> Good for you - fingers crossed that it will stay that way ...... </blockquote> well..it's back..i try to find the root of the problem, but nada.. any site that can be iframed will keep activate the script.. still searching for answer beside installing add-on or any malware antivirus..