ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Verry big problem when loading certain websites

  • 9 ردود
  • 1 has this problem
  • 29 views
  • آخر ردّ كتبه cor-el

more options

Hello,

I have here a serious very strange problem and I do not know what to do. I'm on Xp here for +15years without any problems sofar that I have not fixed but the time has come that I have now here a big strange problem. The problem is that when I surf to certain sites is that my browser hangs and I can not load any pages and the wheel keeps on spinning. Then I must close it and FF stays hanging in task manger and so I must close it there as well. This sounds familiar around here a so pose but I have done everything I can that I know off and I know a lot to fix problems. I have done it all and the strange thing know is that it does it with every browser EXCEPT the old Internet explorer on Xp. That seems nothing to worry about it and I can go on browsing like nothing is happen but every other browser hangs. Name them all... I have tried it. Also when I start in safe mode... all the same. It hangs except IE. So it is no program that I have installed or what so ever and I can browse all my pages that I browse and now off and no problems but in a while it hangs with a new site when searching for something etc....

Also I have here every good security program on Xp like Kaspersky, Emsisoft,... and many more on XP (not all of them running off course) but they find nothing so my pc is clean of infection. until now I have found no infections throughout the years that I'm on Xp so this is also not the problem. So what is the problem here? I have also W8 and there is everything fine but here on Xp... I will give the link that I have found today where I can make this error appear very fast and always. This is a little bliss for me because in the past I cannot get this error every time. Some times I thought even that the problem was fixed because I get no problems for a while but now I have found it so make it every time. The link is https://developer.mozilla.org/nl/docs/Web/Demos_of_open_web_technologies It is a link that does not work but that is not the problem. The problem is that when I click on this link it stays on loading but never loads but the real headache is that when I want to open other tabs with other sites all the sites does not load. I see it loads for about half and than nothing. It stops and I get to no other pages until I restart the browser. Then is everything fine. I get also no errors in the logs here except the error log of FF.

So If the error is also when in safe mode what can be the problem? I have it with a few websites until know so there must be a connection between the OS, the third party browsers and some sites? I do not know. I have tried also every network program to fix all the things that they can fix but nothing works. I think it is a Xp problem here but the strange thing is that IE is the only browser that not hangs when doing this.

Have anyone a clue what this can be?

Kevin z. from Belgium

All Replies (9)

more options

Hi   !
This may sound strange to you,   but would you   (at least for now)  disable your security and anti-virus software and see if that will make a difference  ? My advice is to start with Kaspersky, as it just might be the cause of your problem   .....

more options

Hi

Windows XP/Vista/Server 2003 are no longer supported by regular Firefox releases. These users should migrate to ESR 52.

more options

Hello, I have give the wrong link. The link is http://glimr.rubyforge.org/cake/demos/fireworks2.6rt.html and then I take a next tab to load a couple of pages and then boem nothing anymore after 30 seconds or so. Can anyone try this with another Xp please to see if it it Xp related?

And please for everyone read first the message. I'm have knowledge about IT so I'm no noop to this and if I wright that the problem exist in Safe Mode (even when I have uninstalled the security software also) then it can be no third party program. And yes I have here ESR 52.2.0. I have also tried with FF 2.0 of 2008 and so on. I have tried everything you can come up with. The one thing that I have not tried and not will try is a full clean install of the OS. Then I'm busy for at least 3 months to get everything wright like I have it here. Have +500progs and so on, so this is not an option.

more options

Boot the computer in Windows Safe Mode with network support (press F8 on the boot screen or hold down the Shift key) to see if that has effect.

more options

cor-el are you a bot or something because I have stated twice that I have done that already and the problem still exist...

more options

KeZaX said

cor-el are you a bot or something because I have stated twice that I have done that already and the problem still exist...

You mentioned starting in Safe Mode   -   I assume you mean that you
started Firefox in Safe Mode   (?)

But cor-el says :

"Boot the computer in Windows Safe Mode with network support "

And then explains how to do that   .......

Modified by Happy112

more options

Yes of course Happy112. I have done it all...

more options

KeZaX said

Yes of course Happy112. I have done it all...

You say that after you've tried to access rubyforge.org   (which no longer exists),   you can't load other pages.
Why would you go to that rubyforge.org at all   ? Do other pages not load at all,   without you trying to access rubyforge.org first   ?

Modified by Happy112

more options

Can you at least get the page source via the view-source: protocol? view-source:https://developer.mozilla.org/en/docs/Web/Demos_of_open_web_technologies

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

Use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.