X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

Multiprocess windows suddenly disabled on Developer edition, enabled on regular edition.

Posted

Have refreshed and disabled all add ons. Still doesn't work if I set "browser.tabs.remote.autostart" to true. Version 54.0b14 (64-bit) on OS X 10.11. I only found out about it as all of a sudden the responsive design mode changed to a really cut-down version.

Have refreshed and disabled all add ons. Still doesn't work if I set "browser.tabs.remote.autostart" to true. Version 54.0b14 (64-bit) on OS X 10.11. I only found out about it as all of a sudden the responsive design mode changed to a really cut-down version.

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36

More Information

philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5315 solutions 23470 answers

Helpful Reply

hi, does it give a reason why multiprocess mode is disabled in about:support? you could also turn e10s on yourself with browser.tabs.remote.autostart.2...

hi, does it give a reason why multiprocess mode is disabled in about:support? you could also turn e10s on yourself with browser.tabs.remote.autostart.2...

Question owner

It said something about add-ons which was why I disabled them. However, this is embarrassing – it's all started working fine again…

It said something about add-ons which was why I disabled them. However, this is embarrassing – it's all started working fine again…