Jag har problem med mitt Mozilla-konto

Firefox, Mozilla Account Firefox, Mozilla Account Senast uppdaterad: 1 dag, 12 timmar ago

Behöver du hjälp med ditt Mozilla-konto? Den här artikeln har några lösningar som hjälper dig att komma igång. Om du inte hittar ett svar här kan du också få hjälp av gemenskapen.

För frågor om hur du använder Mozilla-konton på Mozilla Support, se Mozilla-konton på support.mozilla.org.

Jag har skapat ett Mozilla-konto. Vad kan jag göra med det?

Först och främst, tack för att du registrerade dig! Vi skapade en sida för att hjälpa dig att förstå och få ut det mesta av alla fantastiska funktioner som ditt Mozilla-konto har att erbjuda: Få tillgång till Mozilla-tjänster med ett Mozilla-konto

Jag har problem med att verifiera mitt Mozilla-konto

När du registrerar dig för ett Mozilla-konto eller om din inloggning är blockerad av säkerhetsskäl, skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att du äger e-postadressen som är kopplad till kontot. Den här sidan hjälper dig med verifieringsproblem: I'm having problems confirming my Mozilla account.

Om du fortfarande inte kan logga in eller verifiera ditt konto, försök skapa ett annat Mozilla-konto med en annan e-postadress.

Jag fick ett e-postmeddelande från Mozilla-konton. Vad ska jag göra?

Mozilla-konto skickar olika e-postmeddelanden i säkerhetssyften och för att vägleda din upplevelse. Du kan få följande e-postmeddelanden:

“Verifieringskod” e-post

När du får ett e-postmeddelande från Mozilla-konton med en sexsiffrig verifieringskod måste du ange den sexsiffriga verifieringskoden på inloggningssidan för att bekräfta ditt konto. Du kan få en verifieringskod via e-post när du först registrerar dig för ett nytt Mozilla-konto, eller om du loggar ut och senare loggar in på ditt Mozilla-konto igen.

FxA-NewAccount-VerificationCode-Email

“Ny inloggning till Firefox” e-post

Du kan få ett e-postmeddelande med "Ny inloggning till Firefox" med knappen Hantera konto som länkar till sidan med Mozilla-kontoinställningar.

FxAemail-NewSign-in

Detta kan hända när du loggar in på ett befintligt Mozilla-konto med en ny enhet eller profil. Om du inte är säker på varför du fick det här e-postmeddelandet rekommenderar vi att du återställer ditt Mozilla-kontolösenord och även ändrar ditt e-postlösenord.

“Slutför att skapa ditt konto” e-post

Detta e-postmeddelande betyder att någon skapat ett konto med din e-postadress. Om det var du, vänligen bekräfta din e-post.

Om du inte är säker, klicka inte på länken Bekräfta e-postadress i Mozilla-kontots e-postmeddelande. Om du bekräftade e-postmeddelandet av misstag, bör du återställa lösenordet för Mozilla-kontot för att undvika säkerhetsproblem.

“Sekundär e-post tillagd” e-post

Du får ett e-postmeddelande med en verifieringskod för att bekräfta din sekundära e-postadress. När du har angett koden i verifieringssektionen kommer du att få ett meddelande i din primära e-post som varnar dig om att en sekundär e-post har lagts till ditt Mozilla-konto.

Hur ändrar jag lösenordet till mitt Mozilla-konto?

Du kan ändra ditt lösenord från sidan med Mozilla-kontoinställningar genom att följa dessa steg:

1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen.
  2. Klicka på ditt Firefox-konto (din e-postadress eller logga in) och klicka sedan på Hantera konto (eller besök https://accounts.firefox.com).
  3. På sidan Firefox-konto klickar du på Ändra i avsnittet Lösenord.
  4. Följ stegen för att ange dina gamla och nya lösenord och klicka sedan på Spara för att avsluta

Jag vet inte mitt lösenord. Hur kan jag ställa in ett nytt lösenord?= Om du inte känner till eller har glömt ditt lösenord måste du återställa ditt Mozilla-konto, (se nedan).

Hur återställer jag mitt Mozilla-konto?

Använd länken Har du glömt lösenordet? på valfri inloggningssida för Mozilla-kontot och följ anvisningarna för att återställa ditt lösenord. Detta kommer att återställa ditt Mozilla-konto. Dina personliga data, såsom bokmärken och inloggningar, kommer inte längre att synkroniseras med andra enheter (såvida du inte återställer ditt konto med återställningsnycklar). Om du vill veta mer, se I've lost my Firefox Sync account information - What to do.

Kan jag ändra e-postadressen för mitt Mozilla-konto?

Du ändrar den primära e-postadressen som är kopplad till ditt Mozilla-konto om du har en sekundär e-postadress registrerad för kontot. För mer information, se Change primary email address on Mozilla account.

Hur använder jag Mozilla-konton på mina enheter?

För hjälp med att konfigurera och använda Mozilla-konton och Sync, se: