SmartBlock for utvidet sporingsbeskyttelse

SmartBlock erstatter vanlige sporere som er blokkert av privat nettlesing-modus og utvidet sporingsbeskyttelse. Ved å gjøre det, blir nettsider lastet så komplett som mulig, med mindre tap av innhold, uten at du behøver gjøre noe - samtidig som sporingsprogramvare og skript blokkeres.

Forskjellen kan være stor:

Smartblock offSmartblock on

Logg inn på Facebook når du besøker tredjeparts nettsteder

SmartBlock lar deg logge inn på din Facebook-konto når du besøker tredjeparts nettsteder i privat nettlesing-modus uten at du kompromitterer personvernet ditt samtidig som du unngår tap av innhold på nettstedene. Klikk på Facebook innloggingsknappen for å logge inn som normalt, og SmartBlock tillater kun de påkrevde Facebook-skriptene, bare når du logger inn ved å klikke på innloggingsknappen, og vil bare tillate dem på det nettstedet.

FacebookLoginButton

Slå av SmartBlock

Om du er en nettstedsutvikler eller en avansert bruker og du vil slå av SmartBlock, gjør du det fra Firefox Avanserte innstillinger (about:config siden):

1. Skriv about:config i adresselinjen, og trykk EnterReturn.
    Du kan bli vist en advarsel. Klikk Jeg aksepterer risikoen!Godta risikoen og fortsett for å fortsette til about:config siden.
  2. Finn extensions.webcompat.enable_shims instillingen.
  3. Klikk på veksle-knappen Fx71aboutconfig-ToggleButton til høyre for innstillingen for å sette den til false.