Hvordan bidra til oversettelse av artikler

(Omdirigert fra Localize Firefox Help)
Contributors Contributors Created: 2 days, 9 hours ago

Takk til deg som leser dette - det betyr at du ønsker å bidra til Mozilla Support. Mer enn halvpartene av alle Firefox-brukere snakker et annet språk enn engelsk, og vi er avhengige bidragsytere som deg for å gjøre støtte og hjelp tilgjengelige for mennesker over hele verden.

Vi ønsker alltid nye oversettere velkommen til gruppen vår. Ta en titt på listen over tilgjengelige språk for å se om vi allerede er i gang med å oversette til språket ditt. Hvis ikke, vil vi svært gjerne jobbe sammen med deg for å legge det til listen. Hvis du ser språket ditt i listen, kan du klikke på det og få opp oversikten over lokale Språk-ledere som jobber med det. Du kan kontakte dem for å få vite mer om hvordan man oversetter SUMO artikler til språket ditt.

Jeg vil bli en oversetter. Hva skal jeg gjøre?

Aller først:

• Når du har opprettet en konto, besøk L10N-samfunnets forum og introduser deg selv. Medlemmer i samfunnet kan svare på alle spørsmålene dine og hjelpe deg i gang.

Hva om det allerede er noen som oversetter til språket mitt?

Om språket ditt er på listen over tilgjengelig språk, bør du klikke på navnet til en av de lokale lederne og send ham/henne en privat melding for å komme i kontakt. Ikke vær beskjeden, de vil bare være glad for å høre fra deg - desto fler, dess bedre!

Om den lokale lederen ikke svarer i løpet av rimelig tid (gi det i hvert fall et par dager - vedkommende kan være på ferie eller være veldig opptatt), forsøk en annen lokal leder, eller ta kontakt med teamet vårt på Matrix, Discourse eller bidragsyter-forumet.

Hva om det ikke finnes innhold på mitt språk?

Om du ikke finner språket ditt på listen over tilgjengelige språk, så la oss få vite om det på bidragsyter-forumet, så skal vi sammen finne ut hvordan vi løser dette.