Lag en Pocket-konto med Firefox-kontoen din

Firefox, Mozilla Account, Pocket Firefox, Mozilla Account, Pocket Created: 03/24/2023

Pocket lar deg lagre artikler for senere lesing. Alt du trenger er en gratis konto. Du kan til og med bruke den Firefox-kontoen du allerede har for å logge inn.

Logg inn med Firefox-kontoen din

1. Klikk på Pocket-knappen for å vise dialogen for å logge inn.
    Fx88AddressBar-PocketButtonFx89Toolbar-PocketButton
  2. Klikk på Log in / Sign up with Firefox accounts.
  3. Siden for Firefox-kontoen åpnes i en ny fane. Følg instruksjonene for å lage en ny konto, eller logg inn med den Firefox-kontoen du har.
    Nye Firefox-kontoer: Du får en e-post for å bekrefte at du har laget en ny konto. Klikk på lenken i denne for å bekrefte at du eier e-postadressen.
  4. Så snart du har logget inn, er du klar til å lagre nettsider i Pocket-listen din.
Pocket-brukere: Pocket-knappen virker p åsamme måte som tillegget. Klikk på Log in for å logge inn med din eksisterende konto. Les Pocket support om du har problemer med å logge inn.

Problemer med å logge inn -- Innloggings-loop

Om du har forsterket personvern-innstillingene dine i Firefox, kan det være du havner i endeløs løkke når du klikker på Pocket-knappen button. Om du blir bedt om å logge inn selv om du er innlogget, følg instruksjonene under for å legge til et unntak for getpocket.com.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern og sikkerhet-panelet.
  3. Under Historikk, velg Bruk egne innstillinger for historikk i nedtrekksmenyen og fjern merket fra Alltid bruk privat nettlesing-modus om det er merket (du vil bli bedt om å omstarte Firefox).
  4. Klikk på Behandle tillatelser …Behandle unntak …-knappen i Infokapsler og nettstedsdata-avsnittet.
  5. Skriv inn getpocket.com i feltet Adresse til nettstedet, og klikk på Tillat.
  6. Klikk på Lagre endringer for å avslutte.
Om du ikke ønsker å endre personvernsinnstillingene, kan du lagre nettsider manuelt til Pocket. Les Pocket support for instruksjoner.