Automatisk lukking av åpne faner i Firefox for Android

Firefox for Android Firefox for Android Created: 04/01/2021

Noen brukere ender over tid opp med en mengde åpne faner og ønsker ikke å måtte stenge dem manuelt. Firefox for Android kan settes opp til automatisk å lukke faner etter en dag, en uke eller en måned.

Endre på innstillingene for automatisk luking av faner

1. Åpne faneoversikten ved å trykke på nummeret ved siden av adresselinjen, dette tallet viser hvor mange åpne faner du har:
    AndroidFx85NorskAapneFaner
  2. Trykk på tre-prikks menyen i faneoversikten.
    AndroidFx86Faner3prikkMeny
  3. Velg Fane-innstillinger.
  4. Faner-siden åpnes:
    AndroidFx87FaneInnstillinger
  5. I avsnittet Lukk faner velger du hvor ofte dine åpne faner skal lukkes automatisk.