Wat is de dodemansknop van Mozilla VPN?

Een VPN-dodemansknop is om privacyredenen een absolute noodzaak als u een VPN gebruikt. Als u de VPN actief gebruikt om gegevens over te zetten en uw internetverbinding instabiel wordt of wegvalt, dan wordt de hele netwerkverbinding op uw apparaat geblokkeerd, om te voorkomen dat uw lokale IP-adres aan de buitenwereld bekend wordt gemaakt. De dodemansknop staat standaard aan op Windows, Android, iOS, Mac en Linux en er bestaat geen instelling om deze uit te schakelen.