Hoe vraag ik restitutie voor Hubs aan

Hubs Hubs Last updated: 7 maanden ago

Een Hubs-abonnement wordt momenteel geleverd met een 30-dagen-geld-teruggarantie. Volg onderstaande stappen om een restitutie aan te vragen:

1. Vul dit ondersteuningsformulier in om een restitutie aan te vragen (u dient mogelijk aan te melden met uw Mozilla-account om het ondersteuningsformulier in te kunnen dienen).
  2. Onder What do you need help with?, selecteer Payments & Billing.
  3. Voer Refund request in het veld Subject in.
  4. Klik op Submit.

Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.