Kan ik mijn schermlezer gebruiken met de nieuwe Firefox?

Firefox Firefox Last updated: 05/11/2018

Het moderniseren van Firefox heeft ervoor gezorgd dat een nieuw ontwerp voor de functionaliteit van toegankelijkheid in Firefox nodig was. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat gebruikers van ondersteunende technologie van Firefox kunnen blijven genieten, maar verwachten wel enkele problemen. Help ons daarom Firefox te verbeteren door eventuele problemen bij ons te melden.

Kan ik Firefox bijwerken naar de nieuwste versie?

Als u versie 18 of lager van de schermlezer JAWS van Freedom Scientific gebruikt, wordt Firefox 57 en hoger als niet compatibel met deze JAWS-versies beschouwd. Om Firefox naar de meest recente versie bij te werken, moet u eerst de nieuwste versie van de JAWS-schermlezer downloaden en de nieuwe JAWS-versie installeren. JAWS 2018 bevat verbeteringen die nodig zijn voor gebruikers die naar Firefox 60 of hoger overstappen. Voor meer informatie, zie What's New in JAWS 2018 Screen Reading Software.

Voor alle overige softwareclients voor schermlezen zal Firefox normaal worden geïnstalleerd en functioneren. Als u problemen tegenkomt, zie dan de sectie hieronder.

Wat moet ik doen als mijn schermlezer niet goed werkt?

Er wordt continu geprobeerd Firefox met uw hulp te verbeteren. Als u nog steeds problemen hebt, probeer dan het volgende:

• Houd een terugvalbrowser of meer recente schermlezer achter de hand.
  • Meld problemen die u met toegankelijkheid in Firefox ervaart: