Fritz!box werkt niet met Mozilla VPN ingeschakeld

Sommige gebruikers kunnen, als Mozilla VPN is ingeschakeld, de Fritz!box niet benaderen om hun routerinstellingen te beheren.

Voor een betere privacybescherming configureert de Mozilla VPN-client het systeem om een DNS-server te gebruiken die alleen benaderbaar is via het VPN-netwerk, en die DNS-server kan de Fritz!box-router niet identificeren. Als de VPN dan AAN is en gebruikers fritz.box in de adresbalk typen, kunnen ze de router niet benaderen.

Oplossing

Probeer om dit probleem op te lossen Mozilla VPN uit te schakelen om de Fritz!box te configureren, en schakel vervolgens de VPN weer in.