De afbeelding kan niet worden weergegeven omdat deze fouten bevat

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u de melding De afbeelding kan niet worden weergegeven, omdat deze fouten bevat ontvangt wanneer u afbeeldingen (zoals JPG, GIF, PNG en meer) probeert te bekijken, volg dan de onderstaande instructies.

Hoewel dit niet de enige oorzaak is, kan dit probleem worden veroorzaakt door een eerdere versie van de Skype-extensie.

U kunt het probleem oplossen door de laatste versie van Skype te downloaden via Skype.com. Verzeker u ervan dat wanneer u Skype installeert, u op de knop Opties in de linkeronderhoek van het eerste scherm in de installatiewizard klikt. U vindt daar de optie Skype-extensie voor Firefox upgraden. Verzeker u ervan dat deze optie inderdaad is aangevinkt.