Veilig surfen in Firefox Focus

Firefox Focus Firefox Focus Last updated: 11/16/2018 100% of users voted this helpful
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Veilig surfen is een functie die u waarschuwt zodra u een gevaarlijke website gaat bezoeken die bekend staat vanwege malware, phishing en het downloaden van ongewenste software op uw apparaat.

Hoe werkt Veilig surfen?

Firefox Focus heeft tot nu toe de Google Safe Browsing-API voor veilig surfen gebruikt. Als u op een koppeling klikt, controleren we deze koppeling met lijsten van gemelde gevallen van websites die zich bezighouden met phishing, ongewenste software en malware. Als de website is geïdentificeerd als een aanvalsite, zal Firefox Focus (versies 6 en ouder) u waarschuwen tegen het bezoeken ervan.