Firefox Focus voor Android - Veelgestelde vragen

Firefox Focus Firefox Focus Last updated: 2 years, 8 months ago
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Bedankt voor het uitproberen van Firefox Focus voor Android. Dit zijn enkele bekende problemen waaraan hard wordt gewerkt om deze te verhelpen, dus blijf ons volgen; er komen meer goede zaken uw kant op.

Hoe maak ik schermafbeeldingen?

Schermafbeeldingen zijn momenteel niet beschikbaar in Firefox Focus, maar de meeste Android-gebruikers kunnen een schermafdruk maken door de aan/uitknop en de volume ‘-’-knop tegelijk in te drukken op het apparaat.

Waarom kan ik op sommige websites geen video’s in volledig scherm bekijken?

Op sommige websites kunnen in Firefox Focus voor Android geen video’s in een volledig scherm worden weergegeven, maar we hebben dit op Vimeo verholpen. Dit is een bekend probleem waaraan hard wordt gewerkt om het op te lossen. Hou vol!

Ik zie helemaal geen dialoogvensters

U gebruikt een vroege versie van Firefox Focus (bedankt voor uw hulp bij het verbeteren ervan!) die nog geen dialoogvensters ondersteunt, zoals pop-ups voor toestemming. We werken hard aan een oplossing hiervoor, dus hou ons in de gaten.

Worden de trackers per website geblokkeerd of in mijn hele sessie?

De Trackers geblokkeerd-indicator in het menu van Firefox Focus vertelt u hoeveel trackers er op die bepaalde website worden geblokkeerd.