Instellingen voor automatisch aanvullen in de adresbalk van Firefox Focus

Firefox Focus Firefox Focus Last updated: 10/02/2021 50% of users voted this helpful
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Focus voor Android helpt u sneller naar websites te gaan met behulp van Automatisch aanvullen van URL’s. Deze functie is standaard ingeschakeld, maar u kunt deze uitzetten en uw aangepaste URL’s beheren.

Automatisch aanvullen aan- of uitzetten

1. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

MenuButtonFocus
  2. Tik op Instellingen.
  3. Ga naar Zoeken.
  4. Tik op URL’s automatisch aanvullen.
    • Topwebsites: vult automatisch populaire websites op het internet aan.
    • Voor websites die u toevoegt: hiermee kunt u uw eigen automatisch aan te vullen websites toevoegen.
  5. Tik op Websites beheren om een aangepaste URL toe te voegen.
  6. Tik op Opslaan als u gereed bent.